28 Ocak 2019 Pazartesi Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?

28 Ocak 2019 Pazartesi Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?
Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 28 Ocak 2019 Pazartesi Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri.

Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 28 Ocak 2019 Pazartesi Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

günlük burç yorumları oku


Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in, Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.

Her gün binlerce hatta milyonlarca insanın merak ettiği, sakız kağıtlarında dahi umut aradığı günlük burç ve fal yorumlarını sizler için derledik. Burcunuza göre olan yorumları usta astrologlardan derleyip sunma imkanı sunduğumuz haberimizde tüm bilgileri bulabilirsiniz. Peki Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu yorumları nasıl oluştu?

Google üzerinde en çok aranan terimlerden olan günlük burç yorumları artık Gazetem İstanbul aracılığı ile önünüze geliyor. Usta isimlerin geleceğe yönelik yaptığı yorumların derlendiği haberimizde burcunuzla ilgili her şeyi öğrenebilir ve gülük burç yorumunuzu okuyabilirsiniz. Gündelik hayatınızdan iş ve aşk hayatınıza, ikili ilişkilerden ekonomik durumunuza kadar pek çok konuda yapılan yorumları sizler için bir araya getirdik. İşte 28 Ocak 2019 Pazartesi günlük burç yorumları nasıl oluştu? İşte detaylar...

28 Ocak 2019 Pazartesi Rezzan Kiraz ve Nuray Sayarı günlük burç yorumları herkes tarafından merak ediliyor. Sizler için hazırladığımız haberimizde burç yorumlarınızı okuyabilirsiniz. Burç yorumları hayatta alacağınız kararlara ve atacağınız adımlara ışık olabilir. Bazen aşk olarak size geri dönebilir bazen ise maddi olarak size geri dönüşü olacaktır.
 

28 Ocak 2019 Pazartesi KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün ifade güçlüğü yaşayabilirsiniz. Konu ile ilgili yaratıcılığınıza güveniyorsunuz ve odaklandığınız düşünceler tüm özgün benliğinizi kaplıyor.
AŞK: Çok yakın bir arkadaşınızdan alacağınız bir haberi partnerinizle paylaşacaksınız. Fakat, onunla ilgili daha sonradan sorun haline gelecek gelişmeler olabilir.
SAĞLIK: Ortak arkadaş grubunuzda bulunan bir kişinin, sağlığıyla ilgili meydana gelen kötü gelişmeleri yakın bir arkadaşınızdan duyabilirsiniz.

28 Ocak 2019 Pazartesi BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: Aslında olayların kökenine iyi yaklaşan, pratik bir insansınız. Anlaşmazlık yaşadığınız insanların gururunuzu okşayacak uzlaşma yollarını iyi biliyorsunuz.
AŞK: Parasal konularda durgunlaşmanız, fikirlerinizi paylaşmamanız, onu kızdırıyor. Sizin kendinize özgü planlarınızı ona anlatmanız, çözüme gidiş yollarını kısaltabilir.
SAĞLIK: Hayal gücü kuvvetli, orijinal ve özünde insancıl bir kişisiniz. İyi bir takipçisiniz, fakat, hatalar sizi gergin yapıyor.

28 Ocak 2019 Pazartesi İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün işinizle ilgili fazla kuruntulu olmayın. Parasal durumunuzla ilgili panik havasını, gereksiz bir şekilde alışkanlık haline getirdiniz.
AŞK:Sevdiğiniz kişi; sürekli değişen fikirleriniz sayesinde nasıl davranacağını şaşırmış durumda. Potansiyel gerginliği çok fazla.
SAĞLIK: Dizlerinizin altında kalan bölgelerde zaman zaman hissettiğiniz ağrılar olabilir. Birkaç gün eve erken saatlerde dönüp, kendinizi dinlendirin.

28 Ocak 2019 Pazartesi YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: İşinizle ilgili yeni bir şeyi öğrenmek ve etkilerini anlayabilmek için zamana ihtiyaç duyuyorsunuz. Fakat bir kere öğrendikten sonra da, unutmayı bırakın.
AŞK: Sevdiğiniz insanın size güvenci o kadar fazla ki, siz olmadığınız anlarda içine düşeceği boşluğun her zaman farkında olarak yaşıyor.
SAĞLIK: Çok müdahalecisiniz. Siz kendinizi onların yerine koyarsanız, onların haklı tepkilerine saygı duyacaksınız.

28 Ocak 2019 Pazartesi ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Size verilen her işi enine ,boyuna sorguluyorsunuz. Hakkettiğinizden çok daha fazlasına kendinizi layık görüyorsunuz. Aslında haksızda sayılmazsınız.
AŞK: Hiç kimse sizi yönetemiyor. Hep kendinizi haklı görmeniz sevdiğiniz kişinin de yaşamını zorlaştırıyor. Enerjik ve güçlü yapınızı kontrol etmek imkansız gibi bir şey. SAĞLIK: Bağımsızca hareket etmeniz bazen istenmeyen durumlara sebep oluyor ve sinir sisteminizin giderek zayıflıyor.

28 Ocak 2019 Pazartesi BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: Yaşam düzeninizin gidişiyle ilgili bir çok şeyi oturttuğunuz halde, bazen iç güvenlik ve huzura ihtiyaç duyduğunuz konular oluyor. Bunu da, kimseye hissettirmiyorsunuz.
AŞK: Karşı cinsten bir hediye almak sizi mutlu ediyor. Herkes mutluluklarını bu şekilde olgunca yaşayabilse, yaşamın her bir günü, birbirini motive ederdi
SAĞLIK: Bir yakınınızın sağlık durumuna üzülüyorsunuz. Fakat, en iyi yanınız; mantığınızı, yaşamın önlenemez gelişimine hakim kılmanızdır.

28 Ocak 2019 Pazartesi TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ:Diğer birçok insandan farkınız, karşınıza çıkan fırsatlarla ilgili. Size avantaj sağlayacak püf noktalarını iyi görerek, farklı bir yol izliyor ve başarıya ulaşıyorsunuz.
AŞK: Yemeğe davet ettiğiniz arkadaşınızla konuştuğunuz konuları öylesine dinliyorsunuz. O da, bunun farkında ve neler düşündüğünüzü çözmeye çalışıyor.
SAĞLIK: İnce düşünceleriniz, birbiri ardına sıkıştırarak dizdiğiniz olaylar ve bunların neler getirip, götüreceği sizi bir beşik gibi sallıyor.

28 Ocak 2019 Pazartesi AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: Bazen sessizliğe bürünüyor ve çalışmalarınız anlaşılmıyor. Kendinizi fark ettirmenin yollarını bulmalısınız. Verimli çalışan biri olarak emeğinizin karşılığını almalısınız.
AŞK: Cinselliğinizi en iyi sergileyen biri olarak, bu konuda da mütevazı davranıyorsunuz. Dış görünümünüzle, duygularınız o kadar farklı ki.
SAĞLIK: Aşırı iştahlı bir yapıya sahipsiniz. Güzel sofralara ve yiyeceklere dayanamıyorsunuz. Son günlerde kilolarınızın da artışı bunu gösteriyor.

28 Ocak 2019 Pazartesi YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Girdiğiniz her çevrede gözleri üstünüze toplamasını biliyorsunuz. İş çevrelerinde de kişisel tavırlarınız o kadar sıcak ki, kimse size hayır diyemiyor.
AŞK:Duygularınızı paylaşmakta bazen cimri davrandığınız halde, sevgi sizin için eşi bulunmayan bir heyecandır. Kendinizi hiç kimseye layık görmemeniz onu üzüyor.
SAĞLIK: Aynı anda bir çok işi bir arada yaparken, en büyük hatanızı fark edemiyorsunuz bile. Kendinizi işinize o kadar kaptırıyorsunuz ki nerede dur! diyeceğinizi bilmiyorsunuz.

28 Ocak 2019 Pazartesi OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: Yeni işinize gittikçe ısınmaya başladınız. Yaşantınıza farklı bir düzen getirmeniz sizi olumlu etkiliyor. Eski iş arkadaşlarınızdan önemli haberler alabilirsiniz.
AŞK: Son yaşadığınız tatsız durumları saymazsanız her şey yavaş, yavaş rayına oturmak üzere. Sadece daha sabırlı olmanız gerekiyor. Artık onun isteklerine yanıt vermelisiniz. SAĞLIK: İş konusunda fazla aceleci davranmanız, istenmeyen kazalara sebep olabiliyor. Yaşadığınız son olaylar, sizi biraz daha dikkatli olmaya zorluyor

28 Ocak 2019 Pazartesi KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Yeni kaynaklar bulmayı seven, maceracı bir yapınız var. Her ne kadar dışarıdan böyle görünmüyorsanız da, fırsat oluştuğunda bu yönünüz ortaya çıkıyor.
AŞK: Bazen anlattığınız rüyalarınız, sevdiğiniz insanı kızdırıyor. İnsan bilincinin, saklı yerlerinde duran hislerinin ortaya çıktığı bu tür düşleri kendinize saklarsanız, iyi edersiniz.
SAĞLIK: Duygusal ve romantik konularda haklı olduğunuz ama üzüldüğünüz yönler var. Bu kederlenmeleriniz sizi nereye, nasıl götürecek. Bunları ayrıntısıyla düşünerek, sağlığınız için doğru tavrınızı belirleyin.

28 Ocak 2019 Pazartesi BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: İş hayatınızda sorunları olan kişilere alışılmamış yollarla yardım etmek istiyorsunuz. Bu arada ilginç yaşam hedeflerinizle, uzun süreli arkadaşlıklara pek şans vermiyorsunuz.
AŞK: Duygusal yaşamınızda, maddi yaşamınız gibi sıra dışı. Sevdiğiniz insan ne kadar hoş görülü davransa da, bazen sinirlerine hakim olamıyor.
SAĞLIK: Yakın dostlarınızı bir kalemde silebiliyorsunuz Çevrenizde dolanan ve çıkarlarından başka şeyler düşünmeyen kişiler, uzun vadede sizin bitip tükenmenize neden olabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.