28 Şubat 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları Oku - İş Falı, Aşk Falı, Para Durumunuz

28 Şubat 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları Oku - İş Falı, Aşk Falı, Para Durumunuz
Günlük burç yorumu oku şeklinde aratan internet kullanıcıları geleceklerine dair bilgi sahibi olmak ve hayatlarını bu yönde şekillendirmek istiyor. Her gün yayınladığımız burç yorumları bugün de sizlerle. Peki 28 Şubat 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları nasıl oluştu. İşte detaylar...

28 Şubat 2018 Çarşamba Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

günlük burç yorumları oku

28 Şubat 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

28 Şubat 2018 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve duygusal konulara eğiliminiz artıyor. Partnerinizle ilgili iletişim konusunda bazı problemler yaşayabilirsiniz. Ondan beklediğiniz bir takım özel davranış biçimleri var. Alınganlık göstermeniz için hiçbir neden yok. Bazen her şeyi çok fazla abartarak sorun haline getirebiliyorsunuz.

28 Şubat 2018 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:

Çevrenizde sizin tarzınıza uygun arkadaş çevrenizle birlikte ortak çalışmalar içinde bulunacaksınız. Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız. Çocukları olanların, bir takım problemleri ve sıra dışı olayları gündeme gelecektir.

28 Şubat 2018 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:

Ay kombinasyon burcunuz Terazi'de ilerlerken, kendinizi daha esnek ve rahat hissedeceksiniz. Bugün çevrenizde farklı kişiler ilginizi çekecek. Yeni tanışacağınız insanlarla iletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Telefon rehberinize yeni numaralar eklenecektir. Yaşamınızı renklendirmek için uygun bir gün.

28 Şubat 2018 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:

Ailenizin her türlü sorunu sizin için önemli bir konu haline geliyor. Bugün onlarla ortak estetik ve artistik yönlerinizi ortaya çıkaracağınız yeni olaylar gündeme gelecektir. Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı evinizde ağırlayacaksınız. Evliliğinizi ve ilişkinizle ilgili özel duygularınız ön plana çıkacaktır. Yaşamınızı kolaylaştırmak istiyorsunuz.

28 Şubat 2018 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:

Uzun süredir coşkularınızı ön plana çıkarmak adına yapacağınız çalışmalar içindesiniz. Bugün, satın alma konusunda ısrarcı davranacaksınız. İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Duygularınızı çok kolay ifade ediyorsunuz.

28 Şubat 2018 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:

Olayları incelemekten hoşlandığınız için bugün çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Kazançlarınız konusunda dikkatli davranmak ve hiç kimseye gereksiz sözler vermek istemiyorsunuz. Atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın size vereceği desteklerin önemli olduğunu farkındasınız.

28 Şubat 2018 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal ve sevecen yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Evlik ve beraberliklerinizle ilgili konulara yumuşak ve saygılı yaklaşmak niyetindesiniz. Bugün çevrenizle ilgili bir takım sorunlarda sizin görüşlerinizi almak isteyecekler. Her zamanki gibi uzlaştırıcı davranarak, kişiliğinizi ortaya koyacaksınız.

28 Şubat 2018 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:

Siz yoğun duygularınızı paylaşamadığınız zaman, huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Bugün, kesin çözüm bekleyen işlerinizi ele almanız gerekebilir. Güncel olmayan olaylara çok fazla ilgi göstermek istemeyebilirsiniz. Bazı olayları en yakın dostlarınızdan bile saklamayı yeğliyor ve her şeyi en son ortaya çıkarmak istiyorsunuz.

28 Şubat 2018 Çarşamba YAY Burç Yorumu:

Yalnız kalmaktan hoşlanmadığınız için bugün birçok dostunuzla bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Ay'ın bulunduğu konum çevresel ilişkilerinizde olumlu bir rol oynuyor. Yaratıcı yönlerinizi kendi tarzınıza uygun kişilerle görüştüğünüz zaman yakalıyorsunuz. Sanatsal olayların gündem kazanmasıyla yaşamınızı renkleniyor.

28 Şubat 2018 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:

Sistemli olduğunuz zaman kendinizi daha rahat ve girişken hissediyorsunuz. Mars burcunuzda ilerlerken, enerjinizi olumlu desteklemeye devam ediyor. Bugün, girişimci yönlerinizi dikkatli bir şekilde kullanmalı ve duygusal yanlarınızı ön plana çıkarmaktan vazgeçmelisiniz. Yaşamınızı kolaylaştırmaktan yanasınız.

28 Şubat 2018 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:

Ay, Terazi burcunda ilerlerken, mesleki anlamda size destek vermesine rağmen dikkatli olmanızı öneriyor. Kararsız davranışların tarzınız olmadığını sizde farkındasınız. Sabit davrandığınız zaman daha başarılı oluyorsunuz. Beklentilerinizle ilgili olumlu olaylar karşınıza çıkacak. İsteklerinizi kolay bir şekilde ortaya koyacaksınız.

28 Şubat 2018 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:

Duygusal konularda hatalı davranmaya müsait bir yapınız olmasına rağmen konu mantık olduğu zaman, kafanız oldukça işlek çalışıyor. Bugün birçok zincirleme olaylar karşınıza çıkabilir. Yapacağınız tek şey size zara vermeyecek olayları arka plana atarak, kafanızı işgal eden sorunlara çözüm getirmelisiniz. Aile toplantılarına katılabilirsiniz.

burç yorumları oku

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.