29 Ağustos 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları | İş, para, sağlık ve aşk falınız burada

29 Ağustos 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları | İş, para, sağlık ve aşk falınız burada
Günlük burç yorumu oku şeklinde aratan internet kullanıcıları geleceklerine dair bilgi sahibi olmak ve hayatlarını bu yönde şekillendirmek istiyor. Her gün yayınladığımız burç yorumları bugün de sizlerle. Peki 29 Ağustos 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları nasıl oluştu. İşte detaylar...

28 Ağustos 2018 Salı Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

günlük burç yorumları oku

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku

29 Ağustos 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

29 Ağustos 2018 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:
Bugün bildiklerinizi çevrenize yansıtma konusunda savaş vermek zorundasınız. Değişik düşünceye sahip olan kişilerin, bir arada ortak çalışmasının çok zor olduğunu iyi bildiğiniz için, kişileri ikna etmek her zamanki gibi size düşüyor. İş tekliflerini çevre koşullarınızla sınırlayarak değerlendirmemeli ve daha geniş bir açıdan bakmalısınız.

29 Ağustos 2018 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:
Bir olayı çok çabuk kafanızda şekillendiriyor ve pratiğe geçirmeye çalışıyorsunuz. Oysa, yakın zamanda yaşadığınız olumsuzluklardan almanız gereken dersler; sizi biraz daha temkinli olmaya yöneltmeli. Sevdiklerinizle aranızda sıcak ilişkilerin gelişebileceği bir günde olmanız, sizi istediğiniz gibi mutlu edecek.

29 Ağustos 2018 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:
Duygusal olaylarınızı gündeme getirmek için yanlış zamanı seçiyorsunuz. Karşıt düşüncelere yol açabilecek davranışlardan uzak kalmalısınız. Zamanı kullanma konusunda bazı kısıtlamalar yaşıyor ve bunun sancısını hissediyorsunuz. Enerjinizi doğru aktarımlara yöneltmelisiniz. Arkadaşlarınızla bazı olumlu paslaşmalar gerçekleştireceksiniz.

29 Ağustos 2018 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:
Ay burcunuzda ilerliyor. Karışık düşünceler içindesiniz ve daha sabit olmanız konusunda kararsızlıklar yaşıyorsunuz. Bugün, duygularınızı kontrol etmelisiniz. Ani gelişen şartların menşei olmak istemiyorsanız, öfkeler ve iddialar konusunda denetimli gitmelisiniz. Sağlığınız konusunda bedeninizi zorlayacak hareketlerden sakınmalısınız.

29 Ağustos 2018 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:
Ay bilinç altınızda sizi duygusal olarak yönlendiriyor. İsteklerinizin geçici olması konusunda bulgularınız sizi yanıltabilir. Sabit kararlar almak için henüz çok erken. Aklınızın karışmasına izin vermemelisiniz. Sosyal ilişkilerinize yeni bir boyut statüsü kazandırmanız olumlu gelişecek. Ani girişimciliğiniz ön planda olacak. Bugün enerjik görünüyorsunuz.

29 Ağustos 2018 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:
Ay çevresel ilişkilerinizi renkli tutmak için, size yardım ediyor. Sosyal aktivitelerinizde hız kazanacaksınız. Yeni başlangıçlar yapmanız için çıkan fırsatları, kendi değerlerinizle karşılaştırabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizin, çevresel faktörlerle örtüşebileceği bir gün içindesiniz. Sağlığınızla ilgili bugün bol su içmelisiniz.

29 Ağustos 2018 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:
Güçlü bir enerjiniz var ve bugün her şeyi kendi gözlem çerçeveniz içinde değerlendiriyorsunuz. Meraklı yapınızı körükleyecek olaylara karşı kayıtsız kalmamanız tepki alabilir. Bugün Ay tepe evinizde ilerlerken, hakimiyet egonuzun sizi ele geçirmesine izin vermemelisiniz. Sağlığınızla ilgili ayak kramplarına dikkat edin.

29 Ağustos 2018 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:
Ay kombinasyon burcunuz Yengeç'te ilerliyor. Ruhsal bir dinginliğe ihtiyacınız var. Sakin ve temkinli hareket ediyor, biraz da şansınıza güveniyorsunuz. Yaratıcı yönünüzü zorlayarak, yeni başlayacağınız işleri hızlandırmak elinizde. Duygusal konularda kinci yapınızı ortaya çıkarmaktan sakınmalısınız. Önlemciliğiniz işe yarayacak.

29 Ağustos 2018 Çarşamba YAY Burç Yorumu:
Kendinizle içsel barış yapmak istediğiniz bir gün. Olaylara sakin bakmak istiyor ve huzurunuzu bozmak istemiyorsunuz. Ertelediğiniz işler konusunda sıkı çalışmalı, yeni projeleriniz için önünüzü açmalısınız. Bugün ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayacak, kendinizi duygusal konularda başarılı hissedeceksiniz.

29 Ağustos 2018 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:
Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Çatışmalar ve çekişmelerden kaçmanız mümkün değil. Bugün, bazı çevrelerin tepkisini alacaksınız. Ama bu geçici bir durum. Kısa sürede olayların sizin lehinize dönüşeceği kesin. Yazılı anlaşmaların gündeme geleceği bir dönemdesiniz. Karşılıklı şartlar ve dingin ortam yaratma konusunda çaba göstermeniz gerekebilir.

29 Ağustos 2018 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:
Bugün maddesel konular önem kazanıyor. Ortaklarınızla veya çalışma içinde bulunacağınız arkadaşlarınızla olumlu kararlar alabileceksiniz. Sosyal ve toplumsal yaşantınızla ilgili kendinizi istediğiniz şekilde ortaya koyabileceğiniz bir gün. Planlarınızda uçuk davranmaktan vazgeçmeli sakinliği tercih etmelisiniz. Göz sağlığınıza biraz daha dikkat etmelisiniz.

29 Ağustos 2018 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:
Çevre ilişkilerini iyi kullanan biri olarak, sizi anlamak her zaman mümkün olmuyor. Bugün istediğiniz şartları sağlamanız yeterli değil sanki. Sürekli bir değişim içindesiniz ve tepkileriniz süregelen şartlarınızı olumsuz etkiliyor. Ani masraflar karşısında dikkatli olmalısınız. Bazı bütçe sorunları gündeme gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.