29 Ağustos - 4 Eylül haftalık burç yorumları (Astrolog Nil Karayel burcunuzu yorumluyor)

29 Ağustos - 4 Eylül haftalık burç yorumları (Astrolog Nil Karayel burcunuzu yorumluyor)
29 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında hangi burcu neler bekliyor? Bu hafta burcunuz size artı eksi neler katacak, hayatınızda ne gibi değişiklikler olacak? Ünlü Astrolog Nil Karayel, Damga için yorumladı. Bütün bu soruların cevabı haberimizde

Ünlü Astrolog Nil Karayel, bu hafta da burçları yorumladı. Eylül ayına gireceğimiz haftada burçları neler bekliyor? Aşkta ne olacak, parada ne olacak, işte ne olacak bütün bu soruları cevaplıyor. Bu hafta burcunuzu nelerin beklediğini merak ediyorsanız arkanıza yaslanın ve yorumunuzu okuyun... 29 Ağustos - 4 Eylül haftalık burç yorumları haberimizde.

Koç:

Sevgili koçların bu haftaki gündemi ikili ilişkiler yani iş ortakları, evliliği, sevgilisi bu ikili ilişkilerinizle alakalı yanlış anlaşılan mevzular sizi bir hayli yorabilir arkanızdan konuşulan sözleri duyabilir bunlar gün yüzüne çıkabilir. Fevri davranışlarınız ikili ilişkilerinize zarar vermesi olası gibi görünüyor. Bu yüzden daha sakin kalıp bir adım geriden izlemelisiniz olayları bu haftaki size tavsiyem ikili ilişkilerinizdeki kuruntulu ve önyargılı davranışlarınızı bir kenara bırakmanız.

Boğa:

Sevgili boğaların bu hafta koşturması çok fazla iş, aile, günlük rutininiz arasındaki koşturmaca sizi bir hayli bu hafta yorabilir. Bu yorucu tempo maalesef sağlığınızı etkileyecek gibi gözüküyor sevgili boğalar bu yüzden bağışıklık sisteminize dikkat etmenizi öneririm. Bu hafta ilişkisi olan boğalar için toparlanma vakti uzun zamandır yapmak istediğiniz konuşmayı yapabilir ilişkinizi toparlayabilirsiniz.

İkizler:

Sevgili ikizler bu haftaki gündeminiz şüpheleriniz eğer aşk hayatınızda sevgiliniz ile aranızda kuruntu yapacağınız şüphe uyacağınız durumlar varsa bunlar ortaya dökülebilir. Arkanızdan dönen dolaplar ortaya çıkıyor da diyebiliriz. Eğitim hayatı olanlar ise eğitimi ile ilgili rayına girmesi gerekenler girecek hiç merak etmesin. Çok önemli bir konu daha sevgili ikizler için bu hafta ruh sağlığınıza ve fiziksel sağlığınıza iki kat dikkat etmeniz gereken bir hafta

Yengeç:

Sevgili yengeçlerin bu haftanın ana gündemi ailesi ve kariyeri olacak. Hayatınızda köklü değişim yapmak isteyen yengeçler için çok uygun bir hafta hayatınızda hedef belirlediğiniz ne varsa o yönde ilerleyip amacınıza ulaşma haftası diyebilirim. Eski ilişkilerinden ağzı yanan yengeçlerin yeni başlangıç korkusu artık sona eriyor. İlişkisi olan yengeçler ise aralarındaki bütün sorunları bu hafta itibari ile çözüyorlar.

Aslan:

Sevgili aslanların bu haftaki gündemi akraba, yakın çevre, kuzenler arasında koşturmaca içinde geçecek. Bu hafta içsel olarak geçmişi fazla hatırlayıp takıntı yapabilirsiniz. Eski sevgilinizin araması bile tüm metabolizmanızı bozabilir gereksiz takıntı yapabilirsiniz. Size tavsiyem sevgili aslanlar zihninizi lütfen susturun gereksiz kuruntu sağlığınızı bozabilir.

Başak:

Bu hafta sevgili başakların gündemi bazı şeyleri düzene sokmanın zamanı geldiğini düşünmek olacak yolunda gitmeyen eski düzene yenisini getirmek sizlere iyi gelecektir. Bu hafta bakış açınızı değiştirme vakti. İşve eğitim ile ilgili başvurular için harika bir zaman bu hafta. Yurt dışı bağlantılı konular ve seyahatler gündeminize yerleşebilir.

Terazi:

Sevgili, teraziler bu hafta fazla alıngan küçücük bir sözü, davranışı abartmaya çok meyillisiniz bu kırılganlık ile hareket ederseniz hayatınızda köklü değişimler yapma potansiyeliniz çok yüksek gözüküyor. Bu değişim bir takım teraziler için çok da iyi olabilir özellikle ilişkinizi bitirme potansiyeliniz çok yüksek yanlış anlaşılmalardan dolayı ilişkinizde karşı tarafı dinlemeye özen göstermeniz çok daha iyi olacaktır.

Akrep:

Bu hafta bir hayli geçmiş ile konular sizi yorabilir sevgili akrepler. Geçmişte bıraktığınız sevgiliniz geri dönmek için çabalıyor olabilir. Geçmişteki yarım kalmış konular kafanızı fazla kurcalayabilir. Geride bıraktığınız belki de kırgın olduğunuz bir arkadaşınız bile kendini hatırlatan mesajları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. İlişkinizde güvensizlik yaşadığınız konuların su yüzüne çıkma haftası bu hafta

Yay:

Sevgili yaylar bol bol sosyalleşeceğiniz, eğleneceğiniz bir hafta sizleri bekliyor. Sosyal çevreniz kalabalıklaşacak ve bu sayede yeni tanışacağınız kişilerle iş yapma fırsatı bulup gelirinizin artması söz konusu olabilir. Ayrıca bu hafta dikkat etmeniz gereken konulardan biri iş yaptığınız insanlarla ve onlara duyduğunuz güvenle alakalı size güven vermeyen insanlarla çalışmak hem zaman hem de para kaybına sebebiyet verebilir dikkatli olmalısınız. Aşk hayatınızda bazı durumların artık bu hafta netleşmesi söz konusu.

Oğlak:

Sevgili oğlakların bu hafta gündemi yoğun bir iş hayatı ve sizi yoran sorumluluklar bir yandan da ailevi konularla uğraşmak sizi epey yorabilir. Bu hafta yorulmuş bezmiş halde olabileceğinizden dolayı fevri çıkışlar yapmamanızı tavsiye ederim. Fevri çıkışlar sevdiklerinizi kırabilir ve telafisi zor olabilir. Bu hafta yanlış anlaşılmalara fazla açık bir hafta dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Kova :

Sevgili kovaların kafası bu hafta epey bir karışık olabilir. Bazı şeylerde bakış açınızı değiştirmek ve bunlar hakkında düşünmek ve bu düşünceler arasında kendinizi kaybolmuş gibi hissedebilirsiniz. Beklediğiniz ne varsa bu hafta gelmesi söz konusu olabilir bu bir para ile alakalı ya da iş ile alakalı olabilir. İşlerinizin artacağı bir dönemdesiniz. Seyahat planları yapmak için çok olumlu bir hafta.

Balık :

Sevgili balıkların bu haftaki gündemi maddiyat. Harcamalarda aşırılık, gelir gider dengesizliğine sebep olabilir. Sevgili balıklar bu hafta sizin için riskli ufak tefek kayıplar yaşayabilirsiniz dikkatli olmalısınız cüzdanınızı kaybedebilirsiniz mesela. Bu hafta arkadaşlarınıza borç verirken iki kere düşünmenizi tavsiye ederim geri gelmeyebilir. Ayrıca internet üzerinden yaptığınız harcamalarda dikkatli olunması gereken bir hafta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.