29 Eylül 2022 Perşembe Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları

29 Eylül 2022 Perşembe Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları
Astroloji dünyasında günlük burç yorumları en fazla ilgi gören konu ve okuyucular hayatlarına dair yaşanacakları okumak amacında. Bu sebeple de sorgulamalarda bulunuyor. 29 Eylül 2022 Perşembe Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları haberimizde yer alıyor.

Her gün binlerce belki de milyonlarca insanın ilgi alanı olduğu astroloji ve günlük burç yorumları takip edilerek okunmak isteniyor. Hem Türkiye'de hem de dünyada neler yaşanacağına, bu yaşananların ise iş, para ve aşk alanlarında nasıl bir etki göstereceği merak edilerek araştırılıyor. Özellikle kadınların alaka gösterdiği günlük burç yorumları ile karşınıza çıktığımız haberimizde tüm detayları öğrenebilirsiniz. Ancak unutmayın ki haberimizde yer alan burç yorumları farklı internet sitelerinden derlemelerdir. Okuyucularımıza iyi günler dileriz. İnternet üzerindeki yorumlar üzerinden derlenen burçlarla ilgili olarak düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 28 Eylül 2022 Perşembe Burç Yorumları bu sayfada yer almaktadır. Hayatınızda sizce nasıl değişiklikler yaşanacak? İyi günler dileriz.

günlük burç yorumları oku


Gün boyunca oldukça hassas olabiliriz, özellikle sabah saatlerinde nostaljik hissedebilir, eski dostlarımızı görmek isteyebiliriz. Gün içinde hassasiyetimizin giderek artabilir, sevdiklerimiz için fedakarlıklar yapabiliriz. Sezgilerimizin gayet güçlü olduğu bugün ruhsal iniş çıkışlar yaşamaya açığız. Yardımlaşmak, meditasyon yapmak ve dua etmek için uygun bir gün. Gece yarısına doğru bu naif tavrımızdan eser kalmayabilir, hayatın gerçekleri ile yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Günün enerjileri seni nasıl etkiliyor?


28 Eylül 2022 Perşembe Günlük Burç Yorumları

28 Eylül 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç; beklentilerini fazlaca yüksek tutmak handikabın olabilir. İş birlikleri ve ortaklıklarından gelen fırsatları iyi değerlendirmeye bakmalı, akılcı hareket etmeye çalışmalısın zira fırsatlar elinden kaçabilir. Sağlığına ve uykuna da dikkat etmen gerekebilir. Kilo aldırıcı yiyeceklere olan zaafın, tatlıya karşı duyduğun karşı koyulmaz isteğin beden formunu bozabilir.


28 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa; aşkta seni yanılgıya düşüren belki de fedakarlıkta bulunmaya iten durumlarla karşılaşabilirsin. Ayrıca daha fazla kazanç beklentisiyle yanlış yatırımlar yapma ihtimalin var. Geleceğinle ilgili alacağın kararları, kurduğun hayallere değil sağlam verilere dayandırmalısın.


28 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler; ilişkilerinde takındığın yüksek beklentili tavrın bugün de devam etmekte. Birden çok fırsatın aynı anda ortaya çıkması seni zorlu bir seçim sürecine sokabilir. Objektif düşünmeye ve mantık çerçevesinde karar almaya çalışşmalısın. İşine veya ailene dair bir konuda fedakârlık yapmanı gerektiren durumlar ortaya çıkabilir.


28 Eylül 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç; hayallerini gerçeğe çevirmek için doğru adımlar atman gerektiğinin bilincindesin. Ancak yine de dünyayı pembe gözlükler ardından görme, yaşadıklarını fazla iyimser değerlendirme ihtimalin var. Dikkat! Yerleşiminle ilgili değişiklik veya tadilat yapmadan önce senden tecrübeli kişilerin de fikrini alman yararına olacaktır!


28 Eylül 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan; alacak borç hesaplarınla ilgili bazı karışıklıklar olabilir. Net olmayan veriler üzerinden gidebilir ve yanılgılı sonuçlara varabilirsin. İş hayatında yüksek beklentiye girmene neden olacak, gerçek olmayan bazı duyumlar alabilirsin. Gelen bilgileri doğrulamadan adım atmamalısın.


28 Eylül 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak; karşındakileri gözünde büyütebileceğin gibi onları gereğinden fazla da önemsemeyebilirsin. Ayrıca onların sana davranışlarının altında yatan sebepleri de pek net göremeyebilirsin. Bu yüzden peşin hükümlü olmadan gelişmeleri izlemeyi tercih etmende yarar var.


28 Eylül 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi; kendinden fazla emin halin bugün atacağın adım ve yapacağın değerlendirmelerde yanılgılara sebep olabilir. İş birliği ve ortaklık kurmaya yakınken birdenbire yanlış bir hamlede bulunabilir, koşulların aniden değişmesine neden olabilirsin. Eve, aileye ait konularda sorumluluklarını yerine getirmeyi unutma.


28 Eylül 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep; aşkta hayal kırıklığına uğraman mümkün. Arkadaşların için de bazı fedakarlıklarda bulunabilirsin. Grup çalışmalarında ise üstlendiğin görevleri yerine getirirken bazı belirsizlikler seni yolunda ilerlemenden alıkoyabilir. Beklentilerini yüksek tutmamalı her an her şeyin değişebileceğini hesaba katmalısın.


28 Eylül 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay; bağlı olduğun derneklerde ve ekip çalışmalarında becerin olan çalışmalara talip olabilirsin. Ancak yerine getirebileceğinden sorumluluktan fazlasını üstlenmen söz konusu olabileceğinden temkinli davranmalısın. İş hayatında yanılgılı karar alabilir, adımlarını bir hayale kapılarak atabilirsin. Ailenle ilgili bir gelişme ise maddi manevi yıpratabilir.


28 Eylül 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak; seni beklentiye iten teklif ve önerilerle karşılaşabilirsin. Ancak duygularına kapılmadan konuyu enine boyuna düşünerek ve mercek altına alarak değerlendirmek yararına olabilir. Yakınlarınla ilişkilerinde yanlış anlaşmadan kaynaklı sorunlar yaşanabilir.


28 Eylül 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova; yapacağın bir yolculuk veya geleceğinle ilgili bir adımla ilgili seni heveslendiren pek çok nokta olduğundan beklentilerini de yüksek tutabilirsin. Ancak arka planda seni zorlayan durumların yanı sıra planlı olmanı gerektiren koşullar da var. Parasal konularda temkini elden bırakmamalısın.


28 Eylül 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık; hayallere kapılmaya ve hayal kırıklığına uğramaya müsaitsin. Bu yüzden karşındakilerin söylemlerini can kulağıyla dinlemeli, anlamaya çalışmalı hatta eleştirileri pozitif açıdan ele almalı, yararına olacakları aklında tutmalısın. Hedeflediklerin için elinde olan paradan fazlasına ihtiyaç duyabilirsin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.