29 Kasım 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?

29 Kasım 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?
Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 29 Kasım 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri.

Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 29 Kasım 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 29 Kasım 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

günlük burç yorumları oku


Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in, Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.
 

29 Kasım 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları

29 Kasım 2018 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:
Bugün Ay, Akrep'te ilerlerken, kendinizle ilgili kişisel sorgulamanız devam ediyor. Kafanızda binbir çeşit düşünce içinde sürekli bir değişim içindesiniz. Derin düşünmenin size fazla bir yararı yok. Sadece yaşadığınız zincirleme olaylar yüzünden, aklınız geçmişinize takıldığı zaman, içinizde bir burukluk başlıyor.

29 Kasım 2018 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:
Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Partnerinizin duyguları çok önemli olmasına rağmen, çevresel koşullarınızı da gözden geçirmeden edemiyorsunuz. Sevginizi göstermekte cimri davranıyorsunuz. Bunun aksine ona karşı kıskanç ve izleyicisiniz. Bu çelişkiyi üzerinizden atmalısınız. Ketum günlerinizden birini yaşıyorsunuz.

29 Kasım 2018 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:
Bugün rutin günlerinizden biri olmasına rağmen, Ay'ın konumu, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın duygusal sorunlarından etkilenebileceğinizi gösteriyor. Bazılarının size karşı gizli kıskançlıları olabilir. Duygusal takıntıları olan kişilere karşı temkinli davranmanızda fayda var. Sabırlı davranırsanız kazanırsınız.

29 Kasım 2018 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:
Ay kombinasyon burcunuz Akrep'te ilerliyor ve aşk yaşantınıza daha bir derinlik veriyor. Karşınıza çıkacak kişilerin gizli duygularına karşı hazırlıklı olun. Bazıları sizin iyi niyetli yaklaşımlarınızı farklı algılayabilir. Bugün katılacağınız toplantılarda çapkınların ilgisini çekeceksiniz. Olayları oyun gibi görürseniz eğlenceli olacaktır.

29 Kasım 2018 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:
Ailenizin güvenliği ve şartları her şeyden çok daha önemli. Ailenizin kadınları ile duygu birliği içinde olduğunuz bir gün. Onların isteklerinin diğer işlerinize göre ön sırada olması, herkesi mutlu edecek. Bugün bazı önemli randevularını da düşünerek, gün içinde planlamanızı doğru bir şekilde yapmalısınız.

29 Kasım 2018 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:
Çevrenizde iletişim içinde olduğunuz kişilerden kuşku duymanıza neden yok. Sizin disiplinli yapınız her konuda kendini belli ediyor ve her şeyi gereğinden fazla kafanızda büyütüyorsunuz. Bugün sevdiklerinizle iletişim bozukluğu yaşayabilirsiniz. Koşulların getirdiği aksiliklerin sonuçlarını başkalarından çıkarmamalısınız.

29 Kasım 2018 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:
Maddi kaygılarınızın sizi rahatsız etmesine izin verdiğiniz müddetçe olumsuzluklardan kurtulamazsınız. Bütün gün kendinizi sıkıyor, gerilim içinde oluyorsunuz. Hareketlerinizi ne kadar disipline ederseniz edin, her şey olacağına varıyor. Bu yüzden, olayları gelişigüzelliğine bırakın. Yakın dostlarınızın bir olayına yardım etmek sizi rahatlatacak.

29 Kasım 2018 Perşembe AKREP Burç Yorumu:
Ay burcunuzda ilerliyor. Duygusallığınız tavan yapabilir. Bugün yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işler yapmalısınız. Sevdiğiniz kişinin farklı düşüncelerine tepki göstermeden önce empati yeteneğinizi kullanırsanız, onun isteklerinin altında yatan gerçek nedeni keşfedebilirsiniz. Amaçlar bazen gizlenebilir.

29 Kasım 2018 Perşembe YAY Burç Yorumu:
İçinizden taşan bir enerji topu olmanıza rağmen, yaratıcılığınız yanlış değerlendiriliyor. Düşüncelerini gizleyerek yaşamak tarzınız değil fakat, yapmanız gereken her şeyi paylaşmak zorunda değilsiniz. Bugün yoğun duygular ve istekleriniz karşısında bocalamanız mümkün. Gizemli şeyleri çok sevdiğiniz malum. Daha cesur olmalısınız.

29 Kasım 2018 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:
Dostlarınızla birlikte bir çok ortak aktivite içinde olacaksınız. Olumsuzluk duyguları içinde hareket ederseniz, bazı işlerinizin yarım kalmasına neden oluyorsunuz. Bugün Venüs'ten pozitif etkiler alıyorsunuz. Neşeli bir şekilde başlatacağınız aktivitelerinizi aynı hızla sürdürecek ve bitirebileceksiniz.

29 Kasım 2018 Perşembe KOVA Burç Yorumu:
Dış görünüşünüze yansımamsına rağmen, duygusal takıntılarınızda oldukça inatçısınız, vazgeçmekten hoşlanmıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı, düşüncelerinizin sabitliğinden geri adım atmayacaksınız. İçinizden bilenmek size yarıyor. Birçok olayın farkında olmanız sizin için şans oluyor.

29 Kasım 2018 Perşembe BALIK Burç Yorumu:
Ay kombinasyon burcunuz Akrep'te ilerlerken, duygusal konularda temkinli ve istikrarlı hareket ediyorsunuz. Konuşmak istemediğiniz bir konuda ağzınızdan hiç kimse laf alamaz. Özellikle derin konular üzerinde daha da derin düşünmenize neden olacak olayların gündem kazanmasıyla yaşamınız renklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.