29 Mart 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık Burç Yorumları

29 Mart 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık Burç Yorumları
Yaşamınızı değiştirecek gelişmelerden haberdar olmak ve kendinizi buna göre değerlendirmek adına kararlar almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. İnternet üzerinden derlediğimiz burç yorumları haberimizde yer alıyor. Sizler de iş, para ve aşk falınız hakkındaki tüm detayları okuyabilirsiniz. 29 Mart 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık Burç Yorumları aşağıdadır.

Her gün binlerce belki de milyonlarca insanın ilgi alanı olduğu astroloji ve günlük burç yorumları takip edilerek okunmak isteniyor. Hem Türkiye'de hem de dünyada neler yaşanacağına, bu yaşananların ise iş, para ve aşk alanlarında nasıl bir etki göstereceği merak edilerek araştırılıyor. Özellikle kadınların alaka gösterdiği günlük burç yorumları ile karşınıza çıktığımız haberimizde tüm detayları öğrenebilirsiniz. Ancak unutmayın ki haberimizde yer alan burç yorumları farklı internet sitelerinden derlemelerdir. Okuyucularımıza iyi günler dileriz. İnternet üzerindeki yorumlar üzerinden derlenen burçlarla ilgili olarak düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 29 Mart 2021 Pazartesi Burç Yorumları bu sayfada yer almaktadır. Hayatınızda sizce nasıl değişiklikler yaşanacak? İyi günler dileriz.

günlük burç yorumları oku


Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in,a Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.

Her gün binlerce hatta milyonlarca insanın merak ettiği, sakız kağıtlarında dahi umut aradığı günlük burç ve fal yorumlarını sizler için derledik. Burcunuza göre olan yorumları usta astrologlardan derleyip sunma imkanı sunduğumuz haberimizde tüm bilgileri bulabilirsiniz. Peki Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu yorumları nasıl oluştu?

Google üzerinde en çok aranan terimlerden olan günlük burç yorumları artık Gazete Damga aracılığı ile önünüze geliyor. Usta isimlerin geleceğe yönelik yaptığı yorumların derlendiği haberimizde burcunuzla ilgili her şeyi öğrenebilir ve günlük burç yorumunuzu okuyabilirsiniz. Gündelik hayatınızdan iş ve aşk hayatınıza, ikili ilişkilerden ekonomik durumunuza kadar pek çok konuda yapılan internet yorumlarını sizler için bir araya getirdik. İşte 29 Mart 2021 Pazartesi günlük burç yorumları nasıl oluştu? İşte detaylar...

29 Mart 2021 Pazartesi Rezzan Kiraz ve Nuray Sayarı günlük burç yorumları herkes tarafından merak ediliyor. Sizler için hazırladığımız haberimizde burç yorumlarınızı okuyabilirsiniz. Burç yorumları hayatta alacağınız kararlara ve atacağınız adımlara ışık olabilir. Bazen aşk olarak size geri dönebilir bazen ise maddi olarak size geri dönüşü olacaktır.

Burç yorumları alacağınız kararlarda,gideceğiniz yerlerde ve daha bir çok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Burçlar size yol gösterici tavsiyelerde bulunabilir.29 Mart'ta dünyaya gelen insanlar hangi burç oluyor? 29 Mart 2021 Pazartesi günlük burç yorumları... Kova burcuna mensup olan kişilerin ortak özellikleri neler? Kova burcunun uğurlu günü hangisi? Kova burcunun ortak özellikleri nelerdir? Kova burcundan olan ünlüler hangileri? Kova burcunun diğer burçlarla uyumu nasıldır? Kova burcu erkeğinin/kadının özellikleri neler? 29 Mart burç yorumları ve burçlara dair her şey haberimizde...

Günlük burç yorumunuz Gazete Damga'da! Burç yorumları sabah saatlerinde okunarak güne iyi başlamak amaçlanır. Bu doğrultuda hazırladığımız haberimizde burcunuza ait günlük tüm yorumları okuyabilirsiniz. İşte detaylar...

İnsanlar hayatlarındaki gelişmeleri öğrenebilmek, iş ve aşk maratonlarının nasıl bir seyre gittiğini ve bundan sonraki beklentilerinin ne yönde olacağını merak ediyor. Google ve diğer arama motorlarında en çok yapılan aramalardan biri olan Günlük Burç Yorumları Gazete Damgal'da da yer almaktadır. İşte 29 Mart 2021 Pazartesi Günlük Burç yorumları...

29 Mart 2021 Pazartesi Rezzan Kiraz ve Nuray Sayarı günlük burç yorumları herkes tarafından merak ediliyor. Sizler için hazırladığımız haberimizde burç yorumlarınızı okuyabilirsiniz. Burç yorumları hayatta alacağınız kararlara ve atacağınız adımlara ışık olabilir. Bazen aşk olarak size geri dönebilir bazen ise maddi olarak size geri dönüşü olacaktır.

burç yorumları oku

 

29 Mart 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

KOÇ BURCU : Ay'ın konumu yaratıcılığını daha da arttıracak çalışmalar içinde olmana ve toplumsal başarını daha da ön plana çıkartmana sebep olacak. Özellikle kişisel tutumun, karşılaşacağın olaylar üzerinde önemli roller üstlenmene neden olabilir. Potansiyelini yanlış kullanmak istemiyor olman, zaman kaybı yaşamak istememenden kaynaklanıyor olabilir. Bazı olayları görmezden gelmeye çalışsan da insanların kötü davranışlarında ki ısrar motivasyonunu düşürebilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinin çevresinde senin hakkında konuşulduğunu duyup, bu durumdan rahatsız olduğunu belirtebilirsin. Kilo problemin varsa yediğine içtiğine mutlaka dikkat etmelisin

Venüs’ten dolayı aşk adına güzel gelişmeler de yaşayabilirsin.

BOĞA BURCU : Bugün ilişkilerinde daha kararlı ve sabırlı olduğunuz bir zamandasın ancak karşınızdaki insanların geçici olarak soğuk taraflarıyla karşılaşabilir, mesafeli bir tavır görebilirsin. 17.40 sonrasında geçmişe yönelmek yerine içinde bulunduğun anın sana kazandırdıklarına odaklanmalısın. Sevgilin ya da flörtünle birlikte romantik bir akşam geçirebilirsin, fakat paylaşmak istediğin çok önemli konuları, enerjisi iletişim için uygun bir günde paylaşman daha yararlı olabilir.

Sevgilinin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görmeli, ilişkiyi yokuşa sürecek davranış ve tutumlardan uzaklaşmalısın. Yersiz küçük kıskançlıklarınızdan bir an önce arınmalısın. İş hayatının, insanların en karmaşık ilişki ortamı olduğunu aklından çıkartma . İşyerinizdeki bir sorunun dışında kalmak istiyorsun. Bu davranışın, haklı gerekçeleri de olsa, istismara açık gibi görünüyor.

İKİZLER BURCU : Hala geçmişte yaşananların tekrarlanacağını düşünüyorsun ve boş kuruntu yapıyorsun . İlişkinizin hoşunuza giden ve başarılı bulduğunuz yönlerine odaklanabilirsin. Böyle yaptığınızı savunsan da sizin asıl yaptığın zorluklardan kaçmak. Özel harcamalardaki kararsızlıklar devam ediyor. Yine de bu harcamaların zorunluluğuna inandığın için bazı kısıntıları yaparken hiç zorlanmayacaksın.

Çalışma hayatına yenilik katmak isteyebilirsin. Özellikle kendi işini yapıyorsan, iş ortamını dekore ederek farklılık katabilirsin. Bugün kendini olduğundan daha meraklı ve hassas hissedebilirsin. Bir süredir sevdiğin ya da hoşlandığın kişiyi takibin altına almış olabilirsin. Ancak bugün bazı şeylerin biriktirdiğin ortaya çıkabilir. Telefon ve mesaj trafiğini iyi yönetmelisin. Onun İnstagram sayfasında gördüğün resimleri konu yapman gününü tam anlamı ile bu konu üzerinde kitlenmesine neden olabilirsin. Evli bir İkizler burcuysan, eşinle ailen arasında ufak bir tartışma yaşanabilir. Kilo problemi yaşıyorsan, spora başlayabilir, yemek alışkanlıklarında bazı değişikliklerde bulunabilirsin.

YENGEÇ BURCU : Gündemde olan bazı problemlerini bugün çözüme kavuşturabilirsin. Bu konuda en az senin kadar gayret gösteren insanlar var çevrende. Hafta boyu sürecek karşılıklı sevgi gösterileri duygularınızı yeniden harekete geçirecek. Zihinsel hareketin yoğun olduğu bir gündesin. Çalışma yaşamındaki yazışma ve konuşmalar seni yorabilir. Sabah saatlerinde akmayan konular, ilerleyen saatlerde rahatlayacaktır. Öğleden sonra hassasiyetler artabilir. Çevrenizdeki insanların işleri için kendinizi yıpratmamaya çalış. Ve unutmadan aşırı fedakarlıktan uzak durmanda fayda var.

Mutlu başlangıçlara adım atıyorsun. Parayla ilgili konularda iletişimde olduğun kişilerle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Kolay kolay yılgınlığa uğramayacaksın ama biraz çaba sarf etmen gerekebilir. Merak ve sorgulamalarında doğru sorular sorar ve cesur sağlıklı adımlar atabilirsen mutlu olacağın bir başlangıca da adım atmış olacaksın. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, geçmiş sorunlar tekrar gündeme gelebilir. Sürekli önüne gelen bu sorunlar yüzünden keskin kararlar almak zorunda kalabilirsin. Ailenin her türlü sorunu senin için önemli bir konu haline geliyor. Bugün onlarla birlikte daha esnek ve yapıcı konuşmalar yapman söz konusu olabilir. Akşamüstü birkaç yeni arkadaşını ve dostlarını evinde ağırlıyorsun. Birbirleri ile kaynaşmasını arzu ettiğin bu iki grup arasında ufak ta olsa anlaşmazlıklar yaşanabilir.

ASLAN BURCU : Nostaljik günler yaşıyorsun. Anıların etkisi birkaç gün daha sürebilir. Sizi yalnızlıktan kurtarmaya yönelik çabalara isteksiz duruyorsun. Bugünü yaşamaya gayret et. Maddi kaynaklarla alakalı konular hayatını ve gündemini etkileyebilir. Emek harcadığın konularla ilgili sabah saatlerinde engellerle karşılaşabilirsin. İşle ilgili konularda başkalarından alacağın destekler var. Bu işlerini biraz kolaylamana yardımcı olabilir. Kişisel yeteneklerini kullanmak isteyeceğin işlere yönelmek sana iyi gelecek gibi.

Bugün geçici bir süre ruhsal olarak engellenmiş, sınırlanmış, baskı altında hissedebilirsin ve aile ilişkilerinizde mesafe, soğukluk yaşayabilirsin. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda romantik teklifler alabilir, partnerinizle romantik vakit geçirebilirsini ama onların duygusal iniş çıkışları veya geçmişle ilgili bazı takıntılarının, incindikleri yerlerin üzerine gitmemelisin.

BAŞAK BURCU : Aşk yaşamınızda olumlu bazı gelişmeler bekleyebilirsin ve duyguların tekrar harekete geçiyor. Sevdiğin kişiyle beraber güzel planlar yapabilir ve hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsin. Sezgilerin çok iyi işliyor ve bugün içinizden gelen sese kulak vermelisin. Zevk alacağını işlerle ilgilenme şansın olabilir ve küçük bazı maceralar yaşayabilirsin. Günlük deneyiminde bir yoğunluk ve senin için yeni olabilecek bazı duygular yaşayabilirsin.

Bugün genel anlamda bir rahatlama içine girebilirsin ve yaşadığın bir gerginlikten kurtulabilirsin . İsteklerinle şartları olumlu olarak dengeleyebileceğin bir gündesin. Çevrendeki kişileri ve gelişen olayları çok iyi anlayabileceksin. Problemlerin çözümü aslında önünde duruyor ve sadece doğru yere bakmayı bilmen gerekiyor. Bazı düşüncelerinde değişimler yaşanabilir ve kararlarını tekrar gözden geçirebilirsin .

TERAZİ BURCU : Kendine olan inancın artıyor. Oldukça idealist birisin ve bugünlerde zorunluluklarından değil, isteklerinden daha çok bahsediyorsun! Bu durum kendine ve yapabileceklerine olan inancının artmasından kaynaklanıyor. Arkadaşların bazı önemli problemlerini seninle paylaşmak isteyecekler. Onlara akıl verirken aslında kendi gerçeğinle yüzleşmen söz konusu. Akla takılan bir fotoğraf karesi için sevdiğin kişinin gönlünü almak tüm gününü alabilir . İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişinin meraklı halleri aranızda sorun yaratabilir. Akşam saatlerinde sevdiğin diziyi izleyebilir, merak ettiğin kitabı okuyabilirsin.

Bugün, para alış verişi ve alım satım işlerinizde durağanlık, problemler ve zamanında olmama gibi durumlarla karşılaşabilirsin. İlişkilerinde özellikle akşam saatlerine dek sevgini daha fazla göstermen gereken bir zaman içerisinde bulunuyorsun. 17.40 sonrasında partnerinle daha rahat iletişim kurabilecek, yakın dostların veya partnerinle etkinliklere katılabilecek, paylaşımlarını daha rahat gerçekleştirebileceksin.

AKREP BURCU : Hayatında ciddi konuşmalar var. Kariyerine hız kazandırmak isteyebilirsin.Ancak kendini bazı konularda yetersiz görebilirsin. Ancak hiçbir şey için geç kalmış sayılmazsın. Kendi işinin başında olmak istiyorsan önce hangi alanda mutlu olacağını iyi seçmelisin. Karşına çıkan kişiyi düşünüp onun geçmişini araştırmak kafanı karıştırmasın. Arkadaş çevrenden çıkar sağlamak isteyen kişileri deşifre etmeyi isteyebilirsin. Eğer çocukları olan bir akrep burcuysan aralarında olan anlaşmazlık ve sorunlar onlarla yapacağın ciddi konuşmalardan sonra sona erebilir.

Eğer kilo problemi yaşayan bir akrep burcuysan beslenme alışkanlıklarını değiştirmelisin.

Aile ilişkileri ve özellikle annenizle olan ilişkilerinde ufak tefek inişler ve çıkışlar olabilir. Sevgilin ya da flörtünle ılımlı bir iletişim geliştirebilirsiniz.

YAY BURCU : Pratik zekan bu günlerde sana karşı yapılan yönlendirmeleri eleştiri gibi algılamasın. İş arkadaşlarınla bitmesi gereken proje ve görevler konusunda anlaşmazlıklar yaşayabilirsin bu yüzden gerginliği bırakmalısın. Hayatında her şeyi bir düzene koymak için öğlen saatlerine kadar büyük çaba sarf etmek isteyebilirsin. Eğer evli bir yay burcuysan eşinin vereceği müjdeli bir haber olabilir. Ailevi meselelerde bazı anlaşmazlıklar olabilir. Kendini doğru şekilde ifade edebilirsen zamanla seni anlayacaklarını göreceksin. Bunun dışında arkadaşların arasındaki bir tartışmada taraf tutmak zorunda kalabilirsin.

Aşk hayatında sorunlar bugün de devam edecek. Sevdiğin kişinin davranışlarından hoşnut değilsin, ilişkini sonlandırmak istiyorsun ama uygun fırsat bir türlü gelmiyor. Maddi olarak bir problem yok. Para konuları bir süre gündeme gelip canınızı sıkmayacak.

OĞLAK BURCU : Mesafelisin. Bugün biraz insanlardan uzaklaşmak isteyebilirsin. Hayatla arana mesafe koymayı isteyeceğin sabah saatlerinde yorgun hissedebilirsin. Olduğun yere alışamayabilirsin. Ama öğleden sonra kendine gelecek ve enerjini tekrar kazanacaksın. İş ortamında dominant kişilerin artan baskılarına karşı sinirli bir tavır sergilememeni öneririm. Eğer evli bir oğlak burcuysan eşinin kardeşiyle ilgili sorunlar gündemde olabilir. Daha önce iletişime geçmeye çalıştığın ve başarısız olduğun birinden gelecek bir telefon seni şaşırtabilir. Akşam saatlerinde evle ilgili sorumluluklar gündeme gelebilir. Çözüm odaklı bakış açın sayesinde her şeyin üstesinden geleceğine inanıyorum.

Fazla melankoli seni hırpalıyor ve yorulduğunu hissediyorsun. Reddedilme korkunu aşman gerek. Bu günlerde yakalayacağın fırsatları değerlendirmeye çalış. Eğer bunu başarabilirsen hayatında bir çok şey yoluna girecek.

KOVA BURCU : Duygusal anlamda mutlu hissedeceğin bir gün. Birlikte olduğun kişiyle birlikte zaman geçirebilir ve beraber faaliyetlere katılabilirsin. İş yaşamında çok aktif olacaksın ve karşılığını da alacaksın. Bu gün hayatında yeni gelişmeler yaşanabilir ve bazı yarım kalan işleri tamamlayabilirsin. Bir süredir beklediğin bir haber ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Yaşadığın bu gerilimden kurtulabilir ve daha rahat bir şekilde hayatına devam edebilirsin. Yeni girişimlere açık bir gündesin ve mutlaka bu enerjiyi değerlendirmelisin.

BALIK BURCU : Gün boyu iletişim konusunda erteleme,problem ve mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilirsin. 17.40 sonrası kendini çok daha rahat hissedecek ve değer verdiğin insanlarla paylaşımlarda bulunabilirsin. İletişimde daha konsantre ve karşınızdaki insanlara verdiğin değeri göstermen yararına olacaktır.

Tartışmalar,kıskançlıklar,güvensizlikler ile karşı karşıya kalmak istemiyorsun. Bu korkuları barındırmayan bir ilişkin var. Aşk hayatında heyecanları geride bırakmışsın. Birkaç arkadaş kendi işinizi kurma planları içindesiniz. Birbirinize olan güveniniz tam.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.