29 Ocak 2019 Salı Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?

29 Ocak 2019 Salı Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?
Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 29 Ocak 2019 Salı Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri.

Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 29 Ocak 2019 Salı Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

günlük burç yorumları oku


Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in, Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.

Her gün binlerce hatta milyonlarca insanın merak ettiği, sakız kağıtlarında dahi umut aradığı günlük burç ve fal yorumlarını sizler için derledik. Burcunuza göre olan yorumları usta astrologlardan derleyip sunma imkanı sunduğumuz haberimizde tüm bilgileri bulabilirsiniz. Peki Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu yorumları nasıl oluştu?

Google üzerinde en çok aranan terimlerden olan günlük burç yorumları artık Gazetem İstanbul aracılığı ile önünüze geliyor. Usta isimlerin geleceğe yönelik yaptığı yorumların derlendiği haberimizde burcunuzla ilgili her şeyi öğrenebilir ve gülük burç yorumunuzu okuyabilirsiniz. Gündelik hayatınızdan iş ve aşk hayatınıza, ikili ilişkilerden ekonomik durumunuza kadar pek çok konuda yapılan yorumları sizler için bir araya getirdik. İşte 29 Ocak 2019 Salı günlük burç yorumları nasıl oluştu? İşte detaylar...

29 Ocak 2019 Salı Rezzan Kiraz ve Nuray Sayarı günlük burç yorumları herkes tarafından merak ediliyor. Sizler için hazırladığımız haberimizde burç yorumlarınızı okuyabilirsiniz. Burç yorumları hayatta alacağınız kararlara ve atacağınız adımlara ışık olabilir. Bazen aşk olarak size geri dönebilir bazen ise maddi olarak size geri dönüşü olacaktır.
 

29 Ocak 2019 Salı Günlük Burç Yorumları

29 Ocak 2019 Salı KOÇ Burcu Yorumu:

İŞ: Yaşamın her karesinde olduğu gibi iş yerinde de yoğun insan ilişkileri yaşadığınızı unutmayın. Tutulmayan sözler, yerine getirilmeyen vaatler olacaktır. Demoralize olmayın.
AŞK: Onu sevdiğiniz halde bireysel doğrularınızı ilişkinizde vazgeçilmez şart olarak ortaya koyuyorsunuz. Bu yüzden oluşabilecek güzel atmosferler yok yere heba oluyor.
SAĞLIK: Öylesine enerjik günler geçiriyorsunuz ki, küçük dalgınlıklarınız nedeniyle üzüleceğiniz kazalar yapmayın. Bugün çok dikkatli olmalısınız.


29 Ocak 2019 Salı BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: İşinizle ilgili kafanıza takılan ve temelinde maddi sorunlar olan konularınız sizi huzursuz ediyor. Fakat, bunu aile ortamına taşıyarak hata ediyorsunuz.
AŞK: Sevdiğinizle ilgili konuda hislerinizi dar çerçeveler içine hapsetmek sizi de zaman zaman huzursuz ediyor. Fakat, bir türlü önleminizi alamıiyorsunuz.
SAĞLIK: Mevsim değişikliklerine dikkat etmelisiniz. Sonucunun ne olacağını bildiğiniz konular için de, boşu boşuna evhama kapılmayın.


29 Ocak 2019 Salı İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Meşgul olduğunuz iş haricinde kafanızda bir sürü düşünceler var. Fakat, bazen öyle birbirine giriyorlar ki, o an yaptığınız işi unutuyorsunuz.
AŞK: Aranızda sürekli tartışma konusu olan meseleniz halledilmeyecek bir konu değil. Zaten, yalnız kaldığınızda saglıklı davranış şeklini görebiliyorsunuz fakat, uygulayamıyorsunuz.
SAĞLIK:Bünyenizi fazla yoruyorsunuz. Kendinize daha fazla önem vermeyi öğrenmelisiniz. Bu konuda bencil olamıyorsunuz.


29 Ocak 2019 Salı YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Hayata geçirmeyi düşündügünüz ve evinizle ilgili olan konuda tarzınız dışında harcamalar yapmayın. Çünkü, daha sonra atıl vaziyette bir kenarda kalıyor.
AŞK: Sevdiğiniz insanla ilgili kendinizi bazen çok dolduruyorsunuz. Bugün de böyle bir an yaşayabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey; başka bir ortama geçmeniz olmalı.
SAĞLIK: Aklınıza gelebilecek her işte o kadar tez canlısınız ki, birazcık gecikmede sanki dünya başınıza yıkılacak. Kan basıncınız her an yükselebilir.


29 Ocak 2019 Salı ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Aceleci yapınızın etkisiyle, yine söz dinlemez bir gününüzdesiniz. Oysa, diğerlerinin sözlerine de kulak verseniz, hiç de zararlı çıkmayacaksınız.
AŞK: Partnerinize karşı daha sade ve yalın olmalısınız. Anlatmaya çalıştığınız olayı abartmadan, normal gündelik bir konu gibi anlatmaya çalışın.
SAĞLIK: Biraz oturup, sakinliği yaşayın. Çünkü, acele ile gidilen yol kısalacağı yerde uzayabilir. Kazalara uğrama şansınız her zaman çok yüksek.


29 Ocak 2019 Salı BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: iş alanında en iyi yönünüz; kısa vadeli çözümleri hemen uygulamaya koymanız oluyor. Yapmak istediğiniz değişimleri iş arkadaşlarınıza da anlatın.
AŞK:Sevdiğiniz insanın size verdiği önemi biliyorsunuz. Fakat, sürekli daha fazlasını istiyorsunuz. Onun kafasını meşgul eden konuları da konuşmalısınız.
SAĞLIK: Grup arkadaşlarınızla toplu spor yaparken, riskli hareketlere girmeyin. Aktiviteniz bittikten sonra da hemen soğuk içeceklere saldırmayın.


29 Ocak 2019 Salı TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Her gün bir labirent gibi karşınıza dikilen iş yaşamı ile ilgili konuları, yaşamınızın mihenk taşı haline getirmeyin. Diger yaşam kesitlerinizin de aynı oranda öneme sahip olduğunu unutmayın.
AŞK: Yaşamı paylaştığınız insana karşı, dışarıda uyguladığınız prensiplerinizi biraz yumuşatmalısınız. Özellikle gün içinde sıkıldığınız konular olduğu zaman buna özen gösterin.
SAĞLIK: 'Yasam boyu spor'; gündelik iş disiplinlerinizin yanında, değişmeyen hayat parametreniz olmalıdır. Bunu kararlılıkla uygulamak için yeterli zamanınız da var.


29 Ocak 2019 Salı AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: Sizi zorlamaya başlayan iş konusunu siz istediniz. Şikayet ettiğiniz degişimleri de normal karşılamalısınız. Bu nedenle arkadaşınıza da kırıcı davranmayın.
AŞK: Partnerinize bağlılığınız bir gerçek. Fakat, aynı şekilde 'dediğim dedik' yapınızla da bir tezat oluşturuyorsunuz. Bu davranışınız birlikteliğinize zarar veriyor.
SAĞLIK: Hava şartlarının değişkenligi boğazınızda rahatsızlıklara neden olabilir ve size ağrılı saatler geçirtebilir. Özellikle yediklerinize dikkat etmek zorundasınız.


29 Ocak 2019 Salı YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Kendi söylediğiniz ve savunduğunuz konuya bazen ters düşüyorsunuz. Oysa, bu meselenizi hallettikten sonra, daha rahat bir şekilde gereken modifikasyonları yapabilirsiniz.
AŞK: Çevreye göre son derece uyumlu olan arkadaş canlısı yapınızı, ona karşı da muhafaza edin. Özellikle sinirlendiğiniz zamanlar ağır sözler sarf ediyorsunuz.
SAĞLIK: Elleriniz, kollarınız ve bacaklarınız hassas olan organlarınız. Özellikle, çıplak elle soğuk suyla fazla haşır nesir olmayın.


29 Ocak 2019 Salı OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: Bir an önce yetiştirmeye çalıştığınız işiniz için paniklemeyin. Geri çekilip baktığınızda, her şeyin normal akışı içinde gittiğini göreceksiniz.
AŞK: Partnerinizin size verdiği önem özellikle işiniz konusunda kendini gösteriyor. Bunu kapris yaparak, isinize müdahale olarak algılamayın.
SAĞLIK: Sanki her şey üzerinize geliyormuş gibi bir psikoloji içinde kendinizi çok yorgun ve gergin hissediyorsunuz. Kapalı havalar da sizi sıkıyor.


29 Ocak 2019 Salı KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Birikmiş gibi görünen işlerinizde sizin bir suçunuz olamadığı ortada. Anlık gelen değişimler bu yoğunlugu gerektiriyor. Zaten, mevcut olan iş disiplininizle bunları çözüyorsunuz.
AŞK: Çok hoş ortamların olduğu yerde bile birden dalıp gidiyorsunuz. Bu şekilde davranmayın. Her insanın alınacağı bu davranış şekli, onu da olumsuz etkiliyor.
SAĞLIK:Ayaklarınızla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Öyle çok ayakta kalıyorsunuz ki, yorulduğunuzun farkına bile varmıyorsunuz.


29 Ocak 2019 Salı BALIK Burcu Yorumu:
IŞ: Günümüzün getirdiği iş yaşamındaki rekabet; en üstten en alta kadar bütün kişileri etkiliyor. Bu tür sıkışık anların size özgü olduğunuz düşünerek, enerjinizi zorlamayın.
AŞK: Aşk yaşamınızda güzel bir gün sizi bekliyor. Partnerinizin size karşı nazik davranışı sizi motive edecek. Birlikte yapacağınız harcamalarınızda aşırıya kaçmayın.
SAĞLIK: Hassas bünyeniz bu günlerde dengesini yitirebilir. Soğuk algınlığına karşı önleminizi alın. Arkadaşlarınızla bir arada geçireceginiz sohbet saatleri size iyi gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.