3 Mayıs 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları - İş, Aşk, Para ve Sağlık falınız

3 Mayıs 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları - İş, Aşk, Para ve Sağlık falınız
Hayatınıza yön verebilecek 3 Mayıs 2018 Perşembe Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İş, aşk, para, sağlık ve cinsellikle ilgili yaşantınıza ait tüm gelişmeleri bu sayfada okuyabilir ve bu yönde yeni kararlar alarak yaşantınıza yeni bir biçim verebilirsiniz. İşte 3 Mayıs 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları...

3 Mayıs 2018 Perşembe Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

günlük burç yorumları oku

3 Mayıs 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları

3 Mayıs 2018 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:

Kendinizi yenileme ihtiyacı içindesiniz. İlginç ve özgür fikirler üreterek duygusal enerjinizi ortaya dökeceksiniz. Bireyselliğinizi belirginleştirecek çalışmalar içine girebilir ve bu konuda çevre desteği isteyebilirsiniz. Aile ilişkinizde yoğunluk söz konusu. Onların sorunlarıyla ilgileneceksiniz

3 Mayıs 2018 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:

Düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirmek istiyorsanız, çevresel ilişkilerinize destek almalısınız. Başkalarının problemlerini çözme konusunda ilginç fikirler üretiyorsunuz. Ortak iş yaptığınız kişilerin bencil davranışları sizi rahatsız edecektir. Düşüncelerinizi saklamadan, direk bir şekilde ifade etmelisiniz.

3 Mayıs 2018 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:

Toplumsal ilişkilerinizi gözden geçirme zamanı geldi. Karşılıklı çıkarların olumsuzluklara neden olmaması için; bugün her konuda esnekli arıyorsunuz. İstediğiniz başarıyı sağlamak için denetim duygusundan uzak kalmalısınız. Görüşeceğiniz insanların düşünceleri sizi olumlu etkileyecek.

3 Mayıs 2018 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:

Ay ortak su grubu burcunuz Balık'ta ilerlerken; duygusal inatçılığınız ortaya çıkarıyor. Fikirlerinizdeki ani değişimler, kararlı götürdüğünüz konularda çelişkiler yaşamanıza neden olabilir. Bugün, ideallerinizi savunurken yanlış saplantılardan kendinizi korumalısınız. Üzerinde çalıştığınız konuda daha sabırlı olun.

3 Mayıs 2018 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:

Kazançlar konusunda ilginç fikirler üretebilir, iş yaptığınız partnerlerinizin değişik düşüncelerinden yararlanabilirsiniz. Elinize geçecek olan fırsatları planlı bir şekilde uygulamak isteyeceksiniz. Günün şartlarını lehinize çevirmek için, her türlü donanıma sahipsiniz. Çevrenize fikirlerini kabul ettirme konusunda ısrarcısınız.

3 Mayıs 2018 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:

Aklınıza gelen her türlü projeyi çevresel şartlarla bağdaştırmasını iyi biliyorsunuz. Ay, karşı burcunuzda ilerliyor. Partnerinizle olan duygusal iletişiminizde yoğunluk var. İhtiyacınız olan duygusal gereksinimleriniz doğrultusunda olumlu adımlar var. Toplumsal yaşamınızda aktif hareketlenmeler var.

3 Mayıs 2018 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:

İşlerinizle ilgili pürüzlere hiç kimseyi karıştırmak istemiyor ve kendi bireyselliğinize önem veriyorsunuz. Bugün, karşı tarafın önerilerine uyum sağlamak istemeyebilirsiniz. Onların düşünceleri sizin için geçici bir doping tesiri yapıyor. Fakat, sonuç olarak kendi bildiğinizden şaşmayan bir yapınız var.

3 Mayıs 2018 Perşembe AKREP Burç Yorumu:

Güneş, karşıt burcunuzda ilerlerken, girişimcilik konusunda son derece rahat ve olumlusunuz. Karşılıklı görüşmelerde gücünüzü ortaya koyacak ve ikna etme konusunda başarılı bir performans çizeceksiniz. Aşk ilişkilerinizde ilginç gelişmeler gündeme gelecek. Organizasyon çalışmalarınızı ortaya koyuyorsunuz.

3 Mayıs 2018 Perşembe YAY Burç Yorumu:

Kendinizi değiştirmek için gerekli çabalarınız olumlu sonuç veriyor. Yaratıcılığınızla, gündemi meşgul edecek çalışmaların içinde bulunacaksınız. Üstlerinizin size güvenmesi sonucunda, daha aktif bir tempo içinde olacaksınız. Seyahatlerinizin gündem kazanacağı bir gün. Hazırlıklarınızı yapmalısınız.

3 Mayıs 2018 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:

Çevrenizi olumlu görüşlerinizle etkileyeceğiniz bir gün. Bulunacağınız ortamlarda sizden etkilenecek kişilerin, daha sonra iletişime geçmeleri muhtemel. Girişimci ruhunuzu dengelemeniz gerekebilir. Özel fikirlerinizi kendinize saklamalı ve sonuçlarını görmeden gelecek olaylara ön hazırlık yapmalısınız..

3 Mayıs 2018 Perşembe KOVA Burç Yorumu:

Ruhunuzun derinliklerinde sakladığınız duygular sizi rahatsız edebilir. Bazen, her şeyi farklı algılıyor, çevrenize bunu hissettirmek istemiyorsunuz. Sonunda sizin haklı çıkmanız zaman kaybetmenize neden olabilir. Olaylara anında müdahale etmelisiniz. Bugün, tanışacağınız kişiler siz ilginç bir elektrik verecektir.

3 Mayıs 2018 Perşembe BALIK Burç Yorumu:

Ay burcunuzda ilerliyor. Tavırlarınızda incelik ve nezaket hakim. Partnerinizle her konuda düşünce paslaşmaları içinde olacaksınız. Bugün, olanaklarınızı gözden geçirerek, yeni bir çaba içinde olacaksınız. Yoğun bir tempo içine girerken, bazı iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Duygusal gerilimlerden uzak kalmalısınız.

burç yorumları oku

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.