3 Şubat 2018 Cumartesi Burç Yorumları Oku - Hafta sonu iş, aşk, para ve sağlık değerlendirmeleri

3 Şubat 2018 Cumartesi Burç Yorumları Oku - Hafta sonu iş, aşk, para ve sağlık değerlendirmeleri
3 Şubat 2018 Cumartesi Burç Yorumları Okumak için herkes şimdiden hazırlıklarını yapıyor ve internette araştırmaya başlıyor. Arama motorlarında sabah saatleri büyük bir hacimle burç yorumlarına bakılıyor. Bilhassa da kadınlar büyük önem gösteriyor. Peki bugün burcunuz sizler için ne söylüyor? 3 Şubat 2018 Cumartesi Burç Yorumları...

Günlük burç yorumları üzerine değerlendirmelere bulunmak, hayatın akışı hakkında fikir sahibi olmak, bizleri nelerin bekleyeceğini öğrenmek önemlidir. Bu sebeple de her gün sabah saatlerinden itibaren 'Günlük burç yorumları' şeklinde yapılan aramalarla binlerce kullanıcı burç yorumuna ulaşmak ister. Geleceğe dair umut, tutunacak dal arar.  Peki 3 Şubat 2018 Cumartesi günü iş, aşk, sağlık, para ve sesk durumu sizler için nasıl bir geleceği getiriyor? İşte detaylar...

günlük burç yorumları oku
 

3 Şubat 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

3 Şubat 2018 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:

Kişisel gücünüzün farkında olmanıza rağmen, sabırsız davranışlarınız yüzünden fırsat kaçırıyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu, olayları daha derin bir şekilde incelemenizi sağlayacak. Bazı olaylardan çabuk etkileniyor ve değişim gösteriyorsunuz. Kazançlar konusunda şartlarınızı yeniden belirlemek istiyorsunuz.

3 Şubat 2018 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:

Duygularınızı istediğiniz gibi yönlendireceğiniz bir gün. Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekici davranma konusunda engel tanımıyorsunuz. İş yaşantınızdaki başarınız biraz da, soysal ilişkilerinizdeki uyumlu davranışlarınızla paralel gelişiyor. Bugün Merkür'ün etkisiyle konuşma kabiliyetinizi ortaya koyacak konuşmalar yapacaksınız.

3 Şubat 2018 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:

İletişim konusunda istediğiniz başarıyı sağlamak için her türlü doneye sahipsiniz. Beklediğiniz haberler, kafanızı karıştırmasın. İçsel olarak hissettiklerinizi çevrenizle paylaşmak istemiyor ve duygularınızı kendinize saklıyorsunuz. Partnerinizin size destek vermesini bekliyor ve bu konuda hassasiyetinizi ortaya koymaktan çekinmiyorsunuz.

3 Şubat 2018 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Duygusal konularda derin bir kavrayış yeteneğine sahipsiniz. Partnerinizle yaşadığınız yoğun duygular yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Onun çalışma temposunun çok yüklü olması nedeniyle, aranızda zaman kargaşası yaşayacaksınız. Sosyal yaşantınızda yalnız kalmaktan hoşlanmadığınızı ona anlatmalısınız.

3 Şubat 2018 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:

Oldukça hareketli bir gün. Duygularınızın doğrultusunda yaşamaktan hoşlanıyorsunuz. Karşılıklı ilişkilerinizde yoğun bir talep altında kalacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda karşı cins etkiniz altında kalabilir. Bugün, birden fazla iş fırsatları ile karşılaşabilir ve seçim konusunda zorlanabilirsiniz. Potansiyeliniz yükseliyor.

3 Şubat 2018 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:

Çalışma yaşantınızda bazı genişlemeler söz konusu olacak. Yenilikler konusunda tutucu davranmaktan vazgeçmeli ve yeni başlangıçlar yapmalısınız. Sorumluluk konusunda oldukça titizsiniz ve karşınızdaki kişilerden de aynı şeyi bekliyorsunuz. Bugün, çevrenizle paslaşarak yükünüzü hafifletmeyi deneyeceksiniz.

3 Şubat 2018 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:

Aşk konusunda duygusal gelişmeler sizi bekliyor. Çevrenizde ilginç ve özgürlük duygularınızı sınırlandırmayacak yeni ilişkiler gündeme gelecek. Kalbi dolu olanlar için, daha ilginç bir gün. Sosyal aktivitelerin güçlü olduğu paylaşımcı ve eğlenceli ortamların onları beklediğini görecek ve mutlu olacaklar.

3 Şubat 2018 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:

Aile kavramlarına değer vermenize rağmen, onların istekleri sizin zorlanmanıza neden olacaktır. Sizin kuşkucu yapınız ve bazı olaylarda farklı fikirlerde olmanız yüzünden aranız açılabilir. Olayları tatlıya bağlamak sizin elinizde. Bugün, duygusal takıntıların sizi esir etmesine izin vermemelisiniz. Bacak kramplarına dikkat edin.

3 Şubat 2018 Cumartesi YAY Burç Yorumu:

Bilinçaltınıza çok baskı yapıyorsunuz. Yapacağınız her türlü çalışmalar için yeterli enerjiye sahip olmanıza rağmen, başkalarının size yüklediği sorumluluklar yüzünden. içsel dengenizde bazı zorlanmalarla karşı karşıya kalmanız, biraz da sizin hatanız. Çevreniz için, kendi şartlarınızın üzerine çıkmamalısınız. Sakinliğe ihtiyacınız var.

3 Şubat 2018 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Ortak çalışmalar içinde bulunduğunuz arkadaşlarınız arasında duygusal yakınlaşmalar söz konusu olabilir. Motivasyonunuz oldukça yüksek ve isteklerinizde artış gözleniyor. Kişisel cazibenizi kullanarak, iş potansiyelinizi olumlu arttıracak çalışmalara yöneleceksiniz. Bugün, şartlarınız olumlu gelişim gösterirken duygusal esneklik gündemde.

3 Şubat 2018 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:

İmajınıza yönelik çalışmalar yapacak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Karşıt ilişkilerinizde kendi gücünüzün farkındasınız ve olayları farklı bir şekilde ele almayı iyi biliyorsunuz. Bugün, sizi cazip hale getirecek çevresel koşullarınızı bol bol kullanma imkanı bulacaksınız. Partnerinizin desteğine ihtiyaç duyuyorsunuz.

3 Şubat 2018 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:

Duygularınızı mantığınızla birleştirmek isteyecek ve bu konuda da başarılı olacaksınız. Güçlü düşünmek ve büyük oynamak istiyorsunuz. Size destek verecek kişilerinde, aynı özelliklere sahip olmasını beklemeniz son derece doğal. Bilinç altı potansiyelinizi gün geçtikçe yükseliyor. Bugün şartlar sizden yana olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.