30 Mayıs 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları - İş, Aşk, Para, Sağlık Durumunuz Nasıl

30 Mayıs 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları - İş, Aşk, Para, Sağlık Durumunuz Nasıl
Bugün burcum benim için ne söylüyor, yükselenim ne söyülüyor, hayatımda neler değişecek gibi soruların analizleri Gazete Damga'da. Her gün binlerce kişinin okuduğu burç yorumları bugün de web sitemizdeki yerini aldı ve sizler için hazırlandı. 30 Mayıs 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları için sizlerin de haberimizin altındaki yorum sekmesinden mesajlarınızı bekliyoruz. Peki bugün burcunuzun yorumundan memnun musunuz? İşte detaylar...

Burç yorumlarını okumak ve geleceğiniz hakkındaki tahminlerle mutlu olmak hayatınızda radikal kararlar almanıza, farklı yönlere eğilmenize veya yeni girişimler yapmanızı sağlayabilir. Bu sebeple 30 Mayıs 2018 Çarşamba Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrem, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının günlük yorumlarına Gazetem İstanbul'da gözatabilirsiniz.

burç yorumu oku

30 Mayıs 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

30 Mayıs 2018 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:

Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Çevrenizin sizden beklediği yardımlaşmayı onların istekleri doğrultusunda sağlayacaksınız.

30 Mayıs 2018 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:

Arkadaş çevrenizde sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Bugün çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermemenize karşın onların size olan ilgileri oldukça yüksek.

30 Mayıs 2018 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:

Ay'ın bulunduğu konum, kendi gücünüzü araştırma konusunda size yardım ediyor. Düşüncelerinizi odaklaştırmak için gerekli alt yapıya sahipsiniz. Dağınıklık size çok şey kaybettiriyor. Bugün derin düşünmek size birçok konuda yoğunluk kazanmanıza neden olacak. Maddi gücünüzü ortaya koyacak çalışmalar içindesiniz.

30 Mayıs 2018 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:

Yaşamla ilgili ilginç fikirleriniz var ve olayları kendi çabanızla yönlendirmek istiyor, idealleriniz doğrultusunda karar vermek istiyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu özgürce düşünceler içinde olacağınızı gösteriyor. Yapacağınız yolculukların size kazandıracağı aktivite ve enerjiyle bir çok kombinasyon çalışma içinde olacaksınız.

30 Mayıs 2018 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:

Bugün duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz. Hissettiğiniz gibi yaşamak istemeniz en doğal hakkınız ve bu konuda kendinize baskı yapmamalısınız.

30 Mayıs 2018 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:

Görüşeceğini kişilerin sizden farklı beklentileri olabilir ve kendinize disiplin getirmek istiyorsunuz. Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ruhsal problemler yaşamak istemiyorsanız, olayları gereğinden fazla irdelememelisiniz. Partnerinizin desteğine ihtiyaç duyacaksınız.

30 Mayıs 2018 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:

Yönetici gezegeniniz Venüs, ve Güneş, kombinasyon burcunuz İkizler' de ilerlemekte ve özgür düşünceler içinde hareket etmenize neden olmaktadır. Aşk yaşantınızda eğlenceli ve ilgi çekici olaylar gündeme gelecek. Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal yaklaşımlarına ihtiyaç duyacaksınız. Sosyal aktivitelerin gündem kazanacağı bir gün.

30 Mayıs 2018 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:

Duygusal yaşamınıza derin bir anlam katmak isteyebilirsiniz. Bugün hisleriniz çok güçlü. Çekiciliğinizi ön plana çıkaracak davranış biçimlerini sergilemekten yanasınız. Partnerinizin ilgisini çekmek için hareketleriniz daha bir anlamlı ve sözlerinizi akıcı olacak. Kıskançlık gösterilerinden uzak yaşarsanız, ilişkiniz olumsuz etkilenmez

30 Mayıs 2018 Çarşamba YAY Burç Yorumu:

Arkadaş çevrenizde yardım sever duygularınızın ön plana çıkmasıyla ortamınız renkleniyor. .Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yolculuklar gündeme gelebilir. Bugün bir çok ortamlara katılacak ve anlamlı konuşmalarınızla insanları etkileyeceksiniz. İlginç insanlarla tanışmaktan zevk alacağınız bir gün sizi bekliyor. Güven duygunuz gelişiyor.

30 Mayıs 2018 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:

Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Bugün duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz. Aşırı çalışmanız gereken bir gün. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.

30 Mayıs 2018 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:

Bugün sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Hızlı düşüncelerinizi gerçekleştirmek için pratik çözümler arayışı içindesiniz. Başkaları için zor bir kişilik sergiliyor olsanız bile seçeceğiniz yolda ilerlemelisiniz.

30 Mayıs 2018 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:

Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Küçük aksiliklerin her zaman olabileceğini unutmamalı ve hatalarınızı büyütmemelisiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.