31 Ocak - 6 Şubat 2022 haftalık Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları burç yorumları

31 Ocak - 6 Şubat 2022 haftalık Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları burç yorumları
Astrolog Ayşe Meral Ünal Tatlısu, 31 Ocak - 6 Şubat 2022 haftalık Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları burç yorumları ile karşınızda. Aşk, iş, arkadaşlık, para ve diğer konularda neler yaşayacaksınız? Cevabı haberimizde.

Haftanın ilk gününde Ay Kova burcunda ilerlerken özgür ve bağımsız olmak isteyeceğiz. Ay fazının kapanma evresinde olduğu balsamik fazda, içsel motivasyonumuz da yeniliğe ihtiyaç duyduğumuz, bir şeylerin artık değişmesini istediğimiz bir günün enerjisinde olacağız.
1 Şubat salı günü Kova burcunun 12 derecesinde Satürn'yen bir yeniay gerçekleşecek. Yeniayın enerjisinde Satürn etkisini oldukça güçlü bir şekilde hissedeceğiz. Gökyüzünde Oğlak ve Kova burçlarının yoğunluğu etkisi altındayız. Bu yeniayın mottosuna aslında "Eski Yeni" desek hiç de yanlış olmaz.
Whole sings ve Plasidus olarak haritalara baktığımızda yeniay 1.ve 12.ev konuları olan, kişiliğimiz ve karakterimiz, dış görünüşümüz, dünyaya olan bakış açımız, kontrolümüz dışında gelişen olaylar, hastane hapishane gibi kapalı alanlar, bilinçaltı dünyamız üzerinde etkisi olacaktır. Yeniay haritasının yükselen burcuna baktığımızda yine Kova burcunun yükseldiğini görmekteyiz. Bu durum ister istemez Kova burcunu bir kez daha vurgulayacak demektir. Yöneticisi Satürn'ün yine 1.ve 12.evlerde yerleşmiş olması sebebiyle, aynı ev konularını tekrar vurgulayarak aynı konuları daha da belirgin hale getirmek isteyecektir. Kova burcu yenilikleri, aydınlığı, devrimleri, grupları, insanlığı, hümanizmi ifade eder. Satürn ise, sorumluluklarımızla, engellenmeler, kısıtlanmalarla ilgilidir. 1.ev bizati kişinin kendisini, dünyaya bakış açısını, 12.evde, hastaneleri gösterir. Bu bağlamda pandemi ile hayatımıza giren hastalığa ve devamında gelen benzer mikroplara karşı olan bakış açımızı, daha doğrusu dünyaya olan bakış açımızı yenilememiz gerektiğini bize söylemek istiyor olabilir.
Yeniaya 2.ve 4.evlerden kare açı yapan Uranüs ekonomideki ani gelişen iniş çıkışların aile hayatımızı zorladığını, ve bu durumun tüm toplum üzerinde yaratmış olduğu etkisini bize göstermektedir. Güneş, Ay, Satün Kova burcunda, Mars, Venüs, Merkür ve Plüton Oğlak burcundaki yerleşimleriyle, eskinin yerini, yeninin alabilmesi için, Uranüs'le bize zihinsel anlamda eski, çürümüş, işe yaramayan fikir ve düşünce kalıplarımızdan kurtularak yenilikçi ve aydın bir dünya görüşüne toplum olarak sahip olmamız gerektifini ifade etmektedir. İlişkiler ve para kazanma yöntemlerine eski bildiğin yöntemleri uygulayarak yaşamaya devam edemezsin diyor...
Harita geneline baktığımızda doğu kısmında yoğunlaşan gezegenlerin bize yeni hayat düzenine, yeni dünya düzenine uyum sağlamak için yenilikleri ve teknolojiyi anlamamız gerektiğini, değişen dünyaya eski sen olarak devam edemezsin diyor...Doğu kısmındaki gezegen yoğunluğu bize aniden gelişen olaylar vasıtasıyla yeni kararlar alacağımızı göstermektedir.
Ay Düğümlerinin Whole sings ve Plasidus haritalarda 3.ve 4.evlerde yerleşmiş olması sebebiyle daha çok kendi iç dünyamıza yöneleceğimizi, yakın çevremizle olan ilişkilerimize ve aile hayatımıza daha çok vakit ayıracağımızı göstermektedir.
4 Şubat cuma günü Güneş Satürn'le kavuşumdayken, kişiliğimiz üzerinde eril ya da otorite kişilerinin hissettirdiği baskılanmalara karşı, özgür ve bağımsız olmaya daha fazla ihtiyaç duyabiliriz. Merkür ve Venüs'ün de artık retrodan çıkmasıyla biraz daha mantıklı düşünebileceğimizi, hayatımızda gerçekleştirmek istediğimiz yenilikleri nelerin üzerinde durmamız gerektiğini, hangi eksiklerimizi tamamlayarak yol alabilecğimizin daha fazla idrakiyle, mantıklı düşünebileceğimizi göstermektedir. Aynı gün Mars Jüpiter arasında gerçekleşecek olan 60'lık açı bağlantısıyla da almış olduğumuz kararları doğru hamlelerle hayata geçirebileceğimiz bir günün enerjisinde olacağız. Ertesi günü de etkili olacak olan Mars Jüpiter 60'lığıyla aile hayatımıza yönelik, ya da ev, arsa, arazi, emlak gibi konularda yeni kararlar alabilir, yeni başlangıçlar yapabiliriz. Ev almak için kredi çekmek, yeni bir ilişkiye başlamak, ya da bir ilişkiden özgürleşmek için harekete geçmek isteyebiliriz.
Bu haftanın genel enerjilerinden bahsettikten sonra, şimdi gelelim Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeniayın yükselen burçlarımız üzerindeki etkilerine...

Koç ve Yükselen Koç Burçları 31 Ocak - 6 Şubat Haftası
11.evinizde gerçekleşecek olan Kova yeniayı geleceğinizi inşaa etmek için, iş hayatınıza daha fazla ciddiyetle bakmanıza, kararlar alırken gelecekteki iş hayatınızı eski bakış açınızla gerçekleştiremeyeceğinizi, artık yeni bir bakış açısıyla, yeni ve farklı yöntemlerle gerçekleştirmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz. İş hayatındaki sert enerjiler sizi bu hafta daha fazla zorlayabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa Burçları 31 Ocak - 6 Şubat Haftası
10.evinizde gerçekleşecek olan Kova yeniayı iş, meslek ve kariyer hayatınızı inşaa etmek için, dünya görüşünüzü, ufkunuzu geliştirmeyi çok daha fazla ciddiye almanız gerektiğini, vizyonunuzu dah yükseğe çıkartmanız gerektiğini, kariyerde en zirvede olmak için eksi bakış açınızla gerçekleştiremeyeceğinizi, artık yeni bir bakış açısıyla, yeni ve farklı yöntemlerle gerçekleştirmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Din, inanç, felsefi konular, yüksek eğitim ve akademik kariyer, yurt dışı seyahat ve ticari faaliyet alanlarındaki sert enerejiler sizi bu hafta zorlayabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler Burçları 31 Ocak - 6 Şubat Haftası
9.evinizde gerçekleşecek olan Kova yeniayı din, inanç, felsefi konular, yüksek eğitim ve akademik kariyer, yurt dışı seyahat ve ticari faaliyetler, ruhsal ve manevi alanlarda kendinizi inşaa etmek için, daha fazla derine inmeyi, görünenin ötesini görmeyi, okült bilgi ve ortak değerlerden kaynaklanabilecek krizleri daha fazla ciddiye almanız gerektiğini, ufkunuzu geliştirmek, yüksek bir dünya görüşü ve vizyon sahibi olmanın eksi bakış açınızla gerçekleştirilemeyeceğini, artık yeni bir bakış açısıyla, yeni ve farklı yöntemlerle gerçekleştirmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Ortak değerler, okült bilgiler, kredi ve borçlar alanlarındaki sert enerjiler sizi bu hafta zorlayabilir.

Yengeç ve Yükselen Burçları Yengeç 31 Ocak - 6 Şubat Haftası
8.evinizde gerçekleşecek olan Kova yeniayı ortak değerler, ölüm ve ölüm ötesi alem, okült bilgiler, kredi ve borçları ilgilendiren alanlarda kendinizi inşaa etmek için, karşınızdaki kişileri daha fazla dikkate almalı, ilişkide olduğunuz eş, partner, ortakları daha fazla ciddiye almanız gerektiğini, kendiniz dışındaki kişilerle birlikte ve uyum için bir ilişki içinde olabilmek, birlikte yürüyebilmek için eksi bakış açınızla gerçekleştirilemeyeceğini, artık yeni bir bakış açısıyla, yeni ve farklı yöntemlerle gerçekleştirmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Eş, ortak, ortaklı işler yaptığınız kişilerle olan ilişkilerinizdeki sert enerjiler sizi bu hafta zorlayabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan Burçları 31 Ocak - 6 Şubat Haftası
7.evinizde gerçekleşecek olan Kova yeniayı eş, ortak, ortaklı işler yaptığınız kişilerle olan her türlü ilişkilerinizi inşaa etmek için, çalışma koşullarınızı, günlük rutin hayatınızdaki yapılması gereken zorunlu işleri, genel sağlığınızı, evcil hayvanlarınızı daha fazla dikkate almanız gerektiğini, günlük rutin hayatınızı bir düzene sokmak, çalışma koşullarınızı iyileştirmeyi eksi bakış açınızla gerçekleştiremeyeceğinizi, artık yeni bir bakış açısıyla, yeni ve farklı yöntemlerle gerçekleştirmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Günlük rutin hatanızdaki yapılması gerekli olan zorunluluklar, çalışma koşullarınız, birlikte çalıştığınız kişiler, genel sağlığınız, evcil hayvanlarrınız alanlarındaki sert enerjiler sizi bu hafta zorlayabilir.

Başak ve Yükselen Başak Burçları
6.evinizde gerçekleşecek olan Kova yeniayı günlük rutin hayatınız, çalışma koşullarınız, birlikte çalıştığınız insanlar, genel sağlığınız, evcil hayvanlarınızı ilgilendiren hayat alanlarınızı inşaa etmek için, yaratıcılığınızla kendinizi nasıl ortaya koyduğunuzu, yatırım yaparken nasıl bir hayat arzuladığınızı daha fazla ciddiye almanız gerektiğini, hayattan gerçekten istediğiniz gibi keyif alabilmeyi  eksi bakış açınızla gerçekleştiremeyeceğinizi, artık yeni bir bakış açısıyla, yeni ve farklı yöntemlerle gerçekleştirmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Aşk, çocuklar, yatırımlar, hayattan keyif aldığınız alanlardaki sert enerjiler sizi bu hafta zorlayabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi Burçları
5.evinizde gerçekleşecek olan Kova yeniayı aşk, çocuklar, hobileriniz, yaratıcı yetenekleriniz, yatırımlarınız, hayattın size keyif veren alanlarını inşaa etmek için, aile, yuva, ev hayatınızı  daha fazla ciddiye almanız gerektiğini, hayatınıza ait kararlar alırken, eski bakış açınızla hayattaki isteklerinizi gerçekleştiremeyeceğinizi, artık yeni bir bakış açısıyla, yeni ve farklı yöntemlerle gerçekleştirmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Aile, yuva, ev hayatınızı ilgilendiren alanlardaki sert enerjiler sizi bu hafta zorlayabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep Burçları 31 Ocak - 6 Şubat Haftası
4.evinizde gerçekleşecek olan Kova yeniayı ev, aile, yuva, ev hayatınızı inşaa etmek için, yakın çevre ilişkileriniz, yer değiştirme, ev değiştirme, taşınma, ticaret hayatı ile ilgili konuları daha fazla ciddiye almanız gerektiğini, yeni kararlar alırken aile ve ev hayatınızı ilgilendiren konuları eski bakış açınızla gerçekleştiremeyeceğinizi, artık yeni bir bakış açısıyla, yeni ve farklı yöntemlerle gerçekleştirmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Eğitim öğrenim, yakın çevre ilişkilerinizi, ticari faaliyetlerinizi, kısa seyahatlerinizi ilgilendiren alanlardaki sert enerjiler sizi bu hafta zorlayabilir.


Yay ve Yükselen Yay Burçları 31 Ocak - 6 Şubat Haftası
3.evinizde gerçekleşecek olan Kova yeniayı eğitim öğrenim, kendinizi ifade ettiğiniz yazılı ya da sözlü alanlar, yakın çevre ilişkileriniz, ticari faaliyetleriniz, yakın yerlere yapmış olduğunuz kısa seyahatler ile ilgili hayat alanlarınızı inşaa etmek için, maddi kaynaklarınızı, öz değer duygunuzu, yetenek ve becerilerinizi, bedeninizi daha fazla ciddiye almanız gerektiğini, yeni kararlar alırken eğitim öğrenim, kendinizi ifade ettiğiniz yazılı ya da sözlü alanlar, yakın çevre ilişkileriniz, ticari faaliyetleriniz, yakın yerlere yapmış olduğunuz kısa seyahatler ile ilgili hayat alanlarınızı ilgilendiren konuları eski bakış açınızla gerçekleştiremeyeceğinizi, artık yeni bir bakış açısıyla, yeni ve farklı yöntemlerle gerçekleştirmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Maddi kaynaklar ve öz değer duygunuzu ilgilendiren alanlardaki sert enerjiler sizi bu hafta zorlayabilir.


Oğlak ve Oğlak İkizler Burçları 31 Ocak - 6 Şubat Haftası
2.evinizde gerçekleşecek olan Kova yeniayı maddi kaynaklarınız, öz değer duygunuz, yetenek ve becerileriniz, bedeninizi ilgilendiren hayat alanlarınızı inşaa etmek için, kişilik ve karakterinizi, gerçekten neyi ne kadar yapabiliteye sahip olduğunuzun bilinciyle daha fazla ciddiye almanız gerektiğini, yeni kararlar alırken kendinize kayanak yaratmak için eski bakış açınızla gerçekleştiremeyeceğinizi, artık yeni bir bakış açısıyla, yeni ve farklı yöntemlerle gerçekleştirmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Kendinizi ortaya koyma hırsı ve etrafınızdaki insanlardan aldığınız sert enerjiler sizi bu hafta zorlayabilir.


Kova ve Yükselen Kova Burçları 31 Ocak - 6 Şubat Haftası
1.evinizde gerçekleşecek olan Kova yeniayı sağlam bir kişilik ve karakter ortaya koyabilmek için, kendinizi inşaa edebilmek için, bilinçaltınıza ait olan korkularınızı, kontrolünüz dışında gelişen olayları, mistik psişik yeteneklerinizi daha fazla ciddiye almanız gerektiğini, yeni kararlar alırken kendinizi kişiliğinizi ve karakterinizi sağlam bir şekilde ortaya koyabilmek için eski bakış açınızla gerçekleştiremeyeceğinizi, artık yeni bir bakış açısıyla, yeni ve farklı yöntemlerle gerçekleştirmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Bilinçaltınıza ait korkularınız, yetersizlik ve eksiklik duygusu, konrtolünüz dışı gelişen olaylardan aldığınız sert enerjiler sizi bu hafta zorlayabilir.


Balık ve Yükselen Balık Burçları 31 Ocak - 6 Şubat Haftası

12.evinizde gerçekleşecek olan Kova yeniayı bilinçaltınız, hastane hapishane gibi kapalı yerler, konrtolünüz dışında gelişen olaylar vasıtasıyla yaşanılan karmik deneyimlerin üzerinizde yaratmış olduğu psikolojik etkileri neticesinde ruhsal sağlığınızı inşaa edebilmek için, geleceğinizi, sosyal çevrenizi, arkadaş ve dostlarınızı daha fazla ciddiye almanız gerektiğini, yeni kararlar alırken bilinçaltı korkularınızdan ve karmik yüklerinizden kurtulabilmek için eski bakış açınızla gerçekleştiremeyeceğinizi, artık yeni bir bakış açısıyla, yeni ve farklı yöntemlerle gerçekleştirmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.