4 Ağustos 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları Oku | Bugün falında neler var?

4 Ağustos 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları Oku | Bugün falında neler var?
4 Ağustos 2018 Cumartesi Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları öğrenilmek isteniyor ve yeni günden itibaren araştırılmaya başlanıyor. İşte hayatınızda yeni değişiklikleri de beraberinde getirebilecek olan yorumlar haberimizde.

4 Ağustos 2018 Cumartesi Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor. Siz değerli okuyucularımız için bir araya getirilen burç yorumları hakkında sizlerin de yorumlarını bekliyoruz.

Hayat iyi ve kötü pek çok şeye gebe. İnsanlar günlük yaşamlarında hep iyi olaylarla karşılaşmak istiyor ancak bazen kötü durumlar da yakasına yapışıyor. Günlük burç yorumları, sabaha iyi başlamak anlamında moral verici bir ifade olduğu için özellikle kadınlar tarafından zevkle okunuyor. 4 Ağustos 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları yine dopdolu. İnternet üzerindeki değerlendirmelerden elde edip sizlere aktardığımız bu haberimizde burcunuza ait iş, para, ve seks hayatınızla ilgili tüm tahminleri öğrenebilirsiniz.

günlük burç yorumları oku

4 Ağustos 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

4 Ağustos 2018 Cumartesi KOÇ Burcu Yorumu:
Bugün, Ay bilinçaltınızı yoğun bir şekilde etkiliyor. Çevrenizle ilgili bazı konularda fazla takıntılı bir davranış içine girebilirsiniz. İsteklerinizi ifade ederken, onlara yumuşak şekilde yaklaşmalısınız. Önleyemeyeceğiniz hatalardan kendinizi koruyabilirsiniz. Sadece kendi egolarınıza bağlı yaşayamazsınız. Çevrenizi olduğu gibi kabul etmelisiniz.

4 Ağustos 2018 Cumartesi BOĞA Burcu Yorumu:
Enerjinizi istediğiniz gibi kullanamadığınız zaman, baskı altında kalmış duygularınız ortaya çıkıyor. Bugün, çevrenizle düşünce alış verişi içinde olacağınız için, bazı tepkisel düşüncelere kendinizi hazırlamalısınız. Karşıt düşünce içinde olacak kişiler arasında, arabuluculuk görevini üstlenmek zorunda kalacaksınız. Çevrenize daha duyarlı olmalısınız.

4 Ağustos 2018 Cumartesi İKİZLER Burcu Yorumu:
Aile için ilişkilerinizde fikir çatışmaları yaşayabilecek ortamlar sizi rahatsız ediyor. Bazı farklı düşünceler karşısında tepkinizi ortaya koyarken, sevdiklerinizin de kendine özgün düşünmelerine saygı göstermelisiniz. Bugün sosyal yaşantınızla ilgili açılımlar söz konusu olacak. Yeni tanışacağınız kişilerle aranızda duygusal bağlar oluşabilir.

4 Ağustos 2018 Cumartesi YENGEÇ Burcu Yorumu:
Ay, ortak burcunuz Balık'ta ilerlerken, size olumlu ve yaratıcı duygular veriyor. Her konuda ince düşünceler içindesiniz. Kendinizi yoğun duygular içinde hissetmenize neden olacak Çevresel faktörler gündeme gelebilir. Beklediğiniz bazı dostlarınızla bir araya gelecek ve hoş sohbetler içinde olacaksınız. Ani yolculuklara kendinizi hazırlamalısınız.

4 Ağustos 2018 Cumartesi ASLAN Burcu Yorumu:
Maddi konularda yeni açılımlar söz konusu olacak. Merkür para evinizi etkilerken, bazı yeni fikirler üzerinde yoğunlaşmanıza neden olacak. Bugün, içinizde bulunacağınız şartları iyi değerlendirmelisiniz. Çevrenizde size yaklaşmak ve duygusal yönünüzü kullanmak isteyecek kişiler ortaya çıkabilir. Karşıt ve zıt düşünceler içinde kalabilirsiniz.

4 Ağustos 2018 Cumartesi BAŞAK Burcu Yorumu:
İkili ilişkilerinizde çelişkiler ve farklı düşünceler içinde olacaksınız. Bugün tartışmalara açık bir gün içindesiniz ve onun istekleri karşısında, kendinizi baskı altında hissediyorsunuz. Bazı konularda zıtlıklar yaşayabilirsiniz. Her iki taraf da kendi düşüncelerinde ısrarcı davranmakla, olayları çıkmaza sürükleyecek. Bugün, daha sakin olmalısınız.

4 Ağustos 2018 Cumartesi TERAZİ Burcu Yorumu:
Aktif ve hızlı düşünüyor ve sonuca çabuk yaklaşmak istiyorsunuz. Bugün, çevrenize olan duyarlılığınız sayesinde, olabilecek birçok hatayı kökünden çözümleyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin; huzursuzluk yaratarak ani geliştirdikleri olaylar karşısında gerekli tavırları anında alacaksınız. Fakat yine de kendinizi yorgun hissedeceksiniz.

4 Ağustos 2018 Cumartesi AKREP Burcu Yorumu:
Bugün ortak burcunuzda ilerleyen Ay sayesinde, son derece çekici ve romantik bir tablo ile ortaya çıkıyorsunuz. Aşk ve sevgi konuları önem kazanacak. Partnerinizle birlikte yoğun duygular içinde olabilirsiniz. Gereksiz kıskançlık duygularından uzak kalmayı başarabilirseniz, huzurlu bir ortam sizi bekliyor. Birlikte çok şey paylaşabilirsiniz.

4 Ağustos 2018 Cumartesi YAY Burcu Yorumu:
Duygusal ilişkinizde yenilikler ilginizi çekiyor. Partnerinizin de bu konuda size desteği olacak. Birlikte bir çok konuyu karşılıklı çözümleyeceksiniz. Kariyerinizle ilgili bazı bağlantılar içinde olacak ve yeni durumlar gündeme gelecek. Bugün, ani gelişen düşünceler içinde olmanız; bazı olayları da beraberinde getirebilir, hazırlıklı olmalısınız.

4 Ağustos 2018 Cumartesi OĞLAK Burcu Yorumu:
Bugün Ay, kombinasyon burcunuz Balık'ta ilerliyor. İçsel dengeleriniz mükemmel. Her şeyin iki boyutunu düşünüyorsunuz. Mantık ve duygu dengelerinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Yeni anlaşmalar için iyi bir dönem. Bugün kendinizi, yol planları yaparken bulabilirsiniz. Sezgileriniz ve isteklerinizi aynı paralellikte tutmayı başaracaksınız.

4 Ağustos 2018 Cumartesi KOVA Burcu Yorumu:
Kendinizi yenileme ihtiyacı içindesiniz. Maddi konularda beklentilerinizin yoğun olması, sizin için çok önemli gelişmeleri de beraberinde getirecek. Ani oluşacak fırsatlar karşısında bazı tereddütleriniz var. Bugün yaratıcılığınızın üst sınırlarında dolaşacaksınız. Kendinize belli bir sınır koymazsanız küçük pişmanlıklar yaşayabilirsiniz.

4 Ağustos 2018 Cumartesi BALIK Burcu Yorumu:
Ay, burcunuzda ilerliyor. Yaratıcılığınızı üst sınırlarda kullanabilirsiniz. Karşılaştığınız engeller sizi sinirli ve alıngan yapıyor. Aceleci tavırlar sergileyerek, çevrenizdeki insanları şaşırtma konusunda üstünüze yok. Sabırlı yapınızı bilenler, bu durum karşısında bocalıyor ve size nasıl davranacaklarını bilemiyorlar. Bugün maddi beklentiler içinde olacaksınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.