4 Mayıs 2020 Pazartesi Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?

4 Mayıs 2020 Pazartesi Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?
Hayatınızda alacağınız kararlar ile ilgili size fikirler verebilecek, yaşamınıza dair yeni gelişmelere yönelik davranışlarınızda etkili olacak 4 Mayıs Pazartesi Burç Yorumları ile karşınızdayız. İş, aşk ve para falınız ile ilgili tüm bilinmesi gerekenler burada.

Her gün binlerce belki de milyonlarca insanın ilgi alanı olduğu astroloji ve günlük burç yorumları takip edilerek okunmak isteniyor. Hem Türkiye'de hem de dünyada neler yaşanacağına, bu yaşananların ise iş, para ve aşk alanlarında nasıl bir etki göstereceği merak edilerek araştırılıyor. Özellikle kadınların alaka gösterdiği günlük burç yorumları ile karşınıza çıktığımız haberimizde tüm detayları öğrenebilirsiniz. Ancak unutmayın ki haberimizde yer alan burç yorumları farklı internet sitelerinden derlemelerdir. Okuyucularımıza iyi günler dileriz.

günlük burç yorumları oku
 

Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in,a Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.

Her gün binlerce hatta milyonlarca insanın merak ettiği, sakız kağıtlarında dahi umut aradığı günlük burç ve fal yorumlarını sizler için derledik. Burcunuza göre olan yorumları usta astrologlardan derleyip sunma imkanı sunduğumuz haberimizde tüm bilgileri bulabilirsiniz. Peki Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu yorumları nasıl oluştu?

Google üzerinde en çok aranan terimlerden olan günlük burç yorumları artık Gazete Damga aracılığı ile önünüze geliyor. Usta isimlerin geleceğe yönelik yaptığı yorumların derlendiği haberimizde burcunuzla ilgili her şeyi öğrenebilir ve günlük burç yorumunuzu okuyabilirsiniz. Gündelik hayatınızdan iş ve aşk hayatınıza, ikili ilişkilerden ekonomik durumunuza kadar pek çok konuda yapılan internet yorumlarını sizler için bir araya getirdik. İşte 4 Mayıs 2020 Pazartesi günlük burç yorumları nasıl oluştu? İşte detaylar...

4 Mayıs 2020 Pazartesi Rezzan Kiraz ve Nuray Sayarı günlük burç yorumları herkes tarafından merak ediliyor. Sizler için hazırladığımız haberimizde burç yorumlarınızı okuyabilirsiniz. Burç yorumları hayatta alacağınız kararlara ve atacağınız adımlara ışık olabilir. Bazen aşk olarak size geri dönebilir bazen ise maddi olarak size geri dönüşü olacaktır.

Burç yorumları alacağınız kararlarda,gideceğiniz yerlerde ve daha bir çok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Burçlar size yol gösterici tavsiyelerde bulunabilir.4 Ocak'ta dünyaya gelen insanlar hangi burç oluyor? 4 Mayıs 2020 Pazartesi günlük burç yorumları... Kova burcuna mensup olan kişilerin ortak özellikleri neler? Kova burcunun uğurlu günü hangisi? Kova burcunun ortak özellikleri nelerdir? Kova burcundan olan ünlüler hangileri? Kova burcunun diğer burçlarla uyumu nasıldır? Kova burcu erkeğinin/kadının özellikleri neler? 4 Ocak burç yorumları ve burçlara dair her şey haberimizde...

Günlük burç yorumunuz Gazete Damga'da! Burç yorumları sabah saatlerinde okunarak güne iyi başlamak amaçlanır. Bu doğrultuda hazırladığımız haberimizde burcunuza ait günlük tüm yorumları okuyabilirsiniz. İşte detaylar...

İnsanlar hayatlarındaki gelişmeleri öğrenebilmek, iş ve aşk maratonlarının nasıl bir seyre gittiğini ve bundan sonraki beklentilerinin ne yönde olacağını merak ediyor. Google ve diğer arama motorlarında en çok yapılan aramalardan biri olan Günlük Burç Yorumları Gazete Damgal'da da yer almaktadır. İşte 4 Mayıs 2020 Pazartesi Günlük Burç yorumları...

4 Mayıs 2020 Pazartesi Rezzan Kiraz ve Nuray Sayarı günlük burç yorumları herkes tarafından merak ediliyor. Sizler için hazırladığımız haberimizde burç yorumlarınızı okuyabilirsiniz. Burç yorumları hayatta alacağınız kararlara ve atacağınız adımlara ışık olabilir. Bazen aşk olarak size geri dönebilir bazen ise maddi olarak size geri dönüşü olacaktır.

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 4 Mayıs tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
24 Mayıs – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
24 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku

 

4 Mayıs 2020 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

KOÇ BURCU 4 Mayıs 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Mutluluklarınızı sadece kendinize saklamayın. Yakın çevrenizle mutluluğunuzu paylaşmaktan çekinmemelisiniz. Ancak bazı insanların negatif enerji yaydığını düşünüyorsunuz ve kesinlikle onlara özel hayatınızla ilgili bir şey anlatmamalısınız. Sevgilinizle yaşayacağınız tartışma uzun süre moralinizi bozacak ancak onun yapacağı hoş bir sürpriz size onun yaptırdıklarını unutturacak.

BOĞA BURCU 4 Mayıs 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu hafta sonu planlarınız boşa çıkacağa benziyor. Beklenen misafir gelmeyecek gibi. İşyerinizde yaşananlara kayıtsız değilsiniz ama tepki vermekten kaçınıyorsunuz. Tepkisiz kalıyorsunuz bahaneniz ise olanakların yetersizliği ancak şunu unutmayın siz tepki vermezken elinizdeki olanaklarda yok olup gidiyor. Maddi konularda harcamama konusunda yeteneklisiniz ancak her zaman bu durum işe yaramıyor. Sağlık konularında kısa süreli, yersiz, para ve zaman kaybına neden olabilecek endişeler söz konusu.

İKİZLER BURCU 4 Mayıs 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Duygusal olarak karışık bir gündesiniz, bir yandan yapmanız gerekenler bir yandan yapmanız gerekenleri yapmama isteği kafanız karmakarışık. Sevdiğiniz insana karşı yaklaşımlarınız katı olacaktır ve isteklerinizi kabul ettirmek konusunda ısrarcı davranacaksınız. Bu gün konuları abratmadan ve dikkatli davranın aksi halde çevreniz bu durumdan şikayetçi olabilir.

YENGEÇ BURCU 4 Mayıs 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Her şeye ve herkese yetişiyorsunuz, tek yetişemediğiniz konu aşk. Oysa aşka zaman ayırmalısınız bunun hayatınız için ne kadar önemli olduğunu göremiyorsunuz. Farklı çevrelere grip yeni insanlar tanımalısınız ancak otoriter tavırlarınız buna pek izin vermiyor. İşinizi dair bir takım planlarınız var ve bu planları gerçekleştirmenin zamanı geldi.

ASLAN BURCU 4 Mayıs 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 216 Ağustos)

Son günlerde siz fark etmeseniz de duygularınızın karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz. Objektif yaklaşımlar yapmalısınız, iş hayatınızda bazı durumlar sizin istediğiniz dışında gelişebilir ancak yakın arkadaşınızın da yardımıyla bunun üstesinden geleceksiniz. Bu aralar farklı tekliflere açık olacaksınız ve para kaynağınızda olumlu değişiklikler olabilir.

BAŞAK BURCU 4 Mayıs 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Uzun zamandır bildiğiniz ama görmezden geldiğiniz konular birikti. Bugünlerde partnerinizle aranızda bazı konularda problemler çıkacak ancak bu problemler uzun süre çözümlenemeyecek gibi görünüyor. İş hayatınızda istediğiniz ortamı ve maddi kaynakları elde ettiniz bu sizi motive ediyor. Maddi sıkışıklık yaşıyorsunuz ancak bundan kurtulmak için yakın arkadaşlarınızın desteğiniz almaktan çekinmeyeceksiniz.

TERAZİ BURCU 4 Mayıs 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Eylül - 23 Ekim)

Bu günlerde kimi durumlar durumlar karşısında kararsız kalabilirsiniz ancak çevrenize kulak verirseniz bunu halledeceksiniz. Tatil planlarınızı erteleseniz iyi olacak. Çünkü maddi tartışmalardan uzak durmak için birikim yapmalısınız. Aklınızda yeni fikirleriniz var ancak bu her zaman işe yaramayabilir bunu tekrar düşünün.

AKREP BURCU 4 Mayıs 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

İşinize dair önemli gelişmeler önümüzdeki birkaç gün içerisinde gerçekleşebilir. Dikkatiniz işinizde olsun. Bazı ikili ilişkileriniz sizin için oldukça önemli sonuçlar doğuruyor hatta bu ilişkilerin çoğunda kazanan siz oluyorsunuz. Aklınızda yeni şeyler var yeni başlangıçlar yeni şeyler ancak bunu istediğiniz sonuca ulaştırmak istiyorsanız yapmanız gereken tartışmalardan uzak durmak olmalı.

YAY BURCU 4 Mayıs 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Artık zamanı geldi, vesaretinizi toplayın ve artık içinizden geçenleri yapmanın bir yolunu bulun aksi halde sizin için bu durum içinden çıkılmaz bir hal alıyor olacak. Üstelik karşınızdaki sadece bir adım atmanızı bekliyor. İşyerinizde yaşadığınız küçük tartışmayı hafta sonuna taşımayın. Ama bazı sağlık sorunlarınızın üzerinde durmalısınız tekrar bir hastalığınız nüksedebilir ve bu durum uykusuzluğa sebep olabilir.

OĞLAK BURCU 4 Mayıs 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bir süredir gerginsiniz ve bu etrafınıza yansıyor. Oysa partnerinize karşı daha hassas davranmalısınız. İş ilişkilerinizde bazen istemediğiniz durumlara düşebilirsiniz hatta ara sıra dışlanmış olduğunuzu bile düşünebilirsiniz. Gergin günler yaşadınız ancak onu geride bırakmayı öğrenmelisiniz aksi halde biliyorsunuz ki duygusal anlamda biriktirmek o kadar da iyi değil.

KOVA BURCU 4 Mayıs 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Mart)

İş sadece iştir unutmayın. İş yaşantınızla ilgili konularda aşırı tepki vermemeye özen göstermelisiniz. Aşk hayatınızda oldukça sakinsiniz ancak bu sakinliğin pek hayırlı olmadığını biliyorsunuz. Sakinsiniz çünkü patlamak için oldukça biriktirdiniz ve bunun bir çıkış noktası olacağını tahmin ediyordunuz. Maddi açıdan daha ılımlı davranmak hatta paranızı harcamamak eğilimindesiniz ancak bunu özellikle bu aralar pek beceremiyorsunuz.

BALIK BURCU 4 Mayıs 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Hafta nihayet bitiyor. Tüm haftanın yorgunluğunu iş arkadaşlarınızla birlikte atmak için akşam fırsat yaratın. Maddi konularda hassas davranıyor olmanız sizin karınıza olacak hatta birikim yapmanın faydasını yakın zamanda göreceksiniz. Ancak zamanınızı kendinize ayırmıyorsunuz fiziksel olarak zorlanabilirsiniz biraz zamanınızı kendinize harcamalısınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.