5 Haziran 2018 Salı Burç Yorumları | Burcunuzun değerlendirmeleri burada

5 Haziran 2018 Salı Burç Yorumları | Burcunuzun değerlendirmeleri burada
Güne yeni umutlarla 'merhaba' demek, hayatınıza farklı bir yön vermek ve neşe içerisinde yaşantınızı devam ettirmek isteyen okuyucularımız günlük burç yorumu okumak için sabırsızlanıyor. Peki yükseleniniz bugün ne söylüyor? İş, para, sağlık ve aşk fallarıyla 5 Haziran 2018 Salı Burç Yorumları haberimizde.

5 Haziran 2018 Salı Günlük Burç Yorumları

5 Haziran 2018 Salı KOÇ Burç Yorumu:

Ay, bugün de para evinizi etkilemeye devam ediyor. Maddi konularda çevre yardımı alabilirsiniz. Kendinizi ortaya koymak istediğiniz zaman başarılı ataklar yapabiliyorsunuz. Partnerinizle yapacağınız ön görüşmeler sonucunda, beklentilerinize gerekli desteği sağlayacaksınız. Sonuç istediğiniz gibi gelişiyor.

burç yorumu oku

5 Haziran 2018 Salı BOĞA Burç Yorumu:

Sabırlı ve yaratıcı ruhunuzu daha esnek kullandığınız zaman çok daha başarılı olacaksınız. Kendinize koyduğunuz çevre sınırlamaları yüzünden, partnerinizle aranızda istenmeyen sorunlar çıkabiliyor. Sizin daha aktif olmanız için gereken her türlü desteği vereceğinden emin olabilirsiniz. Bazı konularda birbirinize güvenmelisiniz.

5 Haziran 2018 Salı İKİZLER Burç Yorumu:

Ay bilinç altınızı etkilerken konuşkan yapınızı istediğiniz gibi sergileyemiyor olmanız, içsel sıkıntılarınızın artmasına neden olabiliyor. Kafanızın içinde şekillendirdiğiniz düşüncelerinizi herkesle paylaşmak istemiyorsunuz. İkili ilişkilerinizde her şeyi konuşmanıza rağmen kendinize sakladığınız özel duygularınız var. Partnerinizin merak konusu oluyorsunuz.

5 Haziran 2018 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:

Çevrenize iyi niyetli bir şekilde yaklaşıyor olmanız, bazen tepkiselliğe yol açıyor. Onların giz dünyasına girmek isteyişinizi garip karşılayabilirler. Siz kendinizle ilgili özel konularınız paylaşmak istemiyor fakat çevrenizdeki herkesin kişisel hayatını merak ediyorsunuz. Kalıcı duygularınızdan yeniliğe geçiş yapmalısınız.

5 Haziran 2018 Salı ASLAN Burç Yorumu:

Olayların sonuçları hakkında çok fazla yorum yapıyorsunuz. Maddi konularda sizi motive edecek çalışmalara ihtiyacınız var. Güzel konuşma stiliniz her konuda sizi ön plana çıkarmasına rağmen, beklenmeyen çatışmalara da neden oluyor. Bugün Ay, mesleki başarınız konusunda kişisel çalışmalar yapmanıza neden olacak.

5 Haziran 2018 Salı BAŞAK Burç Yorumu:

Beklenmeyen yollar ortaya çıkabilir. Ani yolculuklar yüzünden bazı planlarınızı değiştirmek isteyebilir, bugün iletişim konusunda yoğunluk yaşayabilirsiniz. Uzun süredir görmek istediğiniz dostlarınıza ulaşmaya çalışmanız, onları da sevindirecek. Gerekli ön çalışmalarınız bir an önce tamamlamalı ve sonuçlar üzerinde konuşmalısınız.

5 Haziran 2018 Salı TERAZİ Burç Yorumu:

Küçük ve kısa yolculuklar gündeme gelecek. Her zamanki gibi kararsız yapınızı ortaya çıkaracak olağan hallerinizi bir kenara atıp fırsatları anında değerlendirmenin keyfini yaşamalısınız. Partnerinizin bazı görüşlerine katılma konusunda, isteksizce davranmaktan vazgeçmelisiniz. Yanlış etkilenme olasılığı güçlü.

5 Haziran 2018 Salı AKREP Burç Yorumu:

Partneriniz her türlü fikrine karşıt düşünce üretmekten vazgeçmelisiniz. Ay karşıt burcunuzda ilerlerken ortak ilişkilerinizde farklı düşünceler içinde olduğunuz gösteriyor. Yaratıcılık konusunda, kendinize sınır koymamalısınız. Yapıcı tavırlarınızla onu etkileyebilir, isteklerinizi kabul ettirebilirsiniz. Ailesel bağlarınızın güçlenmesini sağlayacaksınız.

5 Haziran 2018 Salı YAY Burç Yorumu:

Her şeyi kafanıza takıyor ve olumsuz düşünceler içinde dolaşıp duruyorsunuz. Bugün Ay maddi konulara ağırlık vermeniz konusunda sizi yönlendirebilir. Bütçenizi yeniden tanzim etmeli ve gerekli düzenlemeleri yapmalısınız. Partnerinizin bu konuda size destek vermesini isteyebilirsiniz. Yardım aldığınız zaman başarı grafiğiniz artıyor.

5 Haziran 2018 Salı OĞLAK Burç Yorumu:

Yaşadığınız duyguların geçici olmadığını biliyorsunuz. Bugün Ay aşk ilişkilerinizi olumlu etkileyecek. Onun da katkılarıyla alacağınız sağlam kararlar, yaşantınıza yeni bir yön verebilir. Yorgun ve mutsuz olmanız hiçbir sebep yok. Bazılarına göre fazla çalışıyor olabilirsiniz. Ödülleriniz onlardan fazla olacak unutmayın.

5 Haziran 2018 Salı KOVA Burç Yorumu:

Zeki ve olayları çabuk kavrayan bir yapınız var. Çevrenizdeki olaylara farklı gözle bakıyor ve ilginç fikirler üretiyorsunuz. Bugün Boğa'da ilerleyen Ay aile içi ilişkilerinizi etkiliyor. Öğle saatlerinden sonra, onlarla bir araya gelebilirsiniz. Bazı paylaşımlara hazır olmalı ve küçük çatışmalardan uzak kalmalısınız.

5 Haziran 2018 Salı BALIK Burç Yorumu:

Sizi yanlış etkileyen olaylardan uzak kalmasını beceremiyorsunuz. Çalışma yaşantınızda birtakım yenilikler peşinde koşmanız bazen gerilim dolu anlar yaşamanıza neden oluyor. Ani olaylar karşısında gerekli önlemleri alarak her adımınız temkinli atıyorsunuz. Bugün yaratıcı yönünüzü kullanma konusunda aceleci tavırlar sergilememelisiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.