6 Aralık 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?

6 Aralık 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?
Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 6 Aralık 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri.

Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 6 Aralık 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 6 Aralık 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.


Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in, Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.
 

6 Aralık 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları

6 Aralık 2018 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:
Çevrenizdeki kişilerin fikirlerinden yaralanmak istediğiniz bir gün içindesiniz. Değişik düşüncelerden yola çıkarak sonuca daha fazla yaklaştığınızı görmekten mutlu olacaksınız. Bugün, koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Çevrenizi inceliyor ve akıllıca kendinize pay çıkarıyorsunuz.

6 Aralık 2018 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:
Akıllı kişileri sevdiğiniz malum. Bugün ortak ilişkilerinizle birlikte hareket etmek zorunda kalacaksınız. Oysa siz, bireysellikten hoşlandığınız için, yapacağınız çalışmalarda kendi egolarınızı ön plana çıkarmak isteyeceksiniz. Farklı ve değişik yöntemlerle çalıştığınız için, bazı sonuçların değişik alternatiflerini görebiliyorsunuz.

6 Aralık 2018 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:
İdeallerinizle birlikte çevresel koşullarını gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Yanınızda çalışan kişilerin hızlı hareket etmesinden hoşlandığınız için, bugün seçeneklerinizi kendi isteklerinizle birlikte değerlendireceksiniz. Mars'ın olumlu desteği sayesinde, kendinizi enerjik ve hırslı hissetmeniz, küçük hatalar neden olabilir.

6 Aralık 2018 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:
Duygusal değişimlerinizden yola çıkarak, fikir çatışmalarından uzak kalmayı başarmalı ve bulunduğunuz ortamlarda düzgün gitmeyen durumları içinizden yargılamalı ve bu konuda taviz vermemelisiniz. Yaşamınızı kolaylaştırmak adına başlattığınız çalışmaların size kazandıracağı prestij önemli olacak.

6 Aralık 2018 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:
Çevresel koşulların sizi desteklemesine rağmen, içinize sinmeyen bir şeyler var sanki. Ay karşıt burcunuzda ilerlerken arkadaş çevrenizde olumlu tablolar oluşturuyor. Zamanınızı daha sistematik kullanırsanız, enerji alış verişleriniz olumlu gelişecek. Bugün öfkelerinizi denetim altında tutmayı başardığınız zaman, her işiniz kolaylaşacak.

6 Aralık 2018 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:
Maddi konuların üstesinden gelebilmek için, bazı planlara ihtiyacınız var. Harcamalarınıza belli bir disiplin getirmeli ve karşınıza çıkan ani fırsatlardan faydalanmalısınız. Bugün kendinize zaman tanıyacak kadar vaktiniz olmayabilir ve çevrenizle birlikte hareket etmeniz gerekebilir. Biraz daha hızlanmalısınız.

6 Aralık 2018 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:
Arkadaşlık ilişkilerinizde hareketli bir ortam paylaşmayı amaçladığınız bu gün içinde, çevrenizdeki kişilerin duygusal sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Gireceğiniz ortamlarda herkes, size problemlerini anlatmak isteyecektir. Kalbi boş olanlar için, her an her şey olabilir unutmasınlar.

6 Aralık 2018 Perşembe AKREP Burç Yorumu:
Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Ay'ın bulunduğu konum, sizi daha da hassas yapıyor. Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, fiziksel enerjinizi sportif olaylarda kullanmalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak konuşmalar yapmamalısınız. Bugün ailenizin istekleri karşısında bocalamalar yaşayabilirsiniz.

6 Aralık 2018 Perşembe YAY Burç Yorumu:
Bugün düşüncelerinizi gizlemekten hoşlanıyorsunuz. Yapacağınız her türlü çalışmalarda, çevresel baskının üzerinde hissetmenizden kaynaklanan bir süreç yaşıyorsunuz. Enerjinizin üstünde hareket ettiğiniz zaman, sinirli ve asabi tavırlar sergiliyorsunuz.Dışa yansıttığınız tavırlarınızdan belli olmaması size özel bir yetenek.

6 Aralık 2018 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:
Maddi sorunlarınızı yeniden gözden geçirdikten sonra, asıl yapmak istediğiniz planlarınızı ortaya çıkaracaksınız. Bugün akıllı ve işini bilen kişilere ihtiyacınız olacak. Yeni tanışacağınız kişilerin fikirlerinden etkilenmeniz mümkün. Akıllı kişilerle yapacağınız fikir alışverişinden karlı çıkacağınız için, sezgileriniz sizi yeniden şekillendirecektir.

6 Aralık 2018 Perşembe KOVA Burç Yorumu:
Ay burcunuzda ilerlerken, size sağlayacağı motivasyonu görmezlikten gelmemelisiniz. Partnerinizle farklı düşünceler içinde olacaksınız. Onun iyi niyetli yaklaşımları, sizin çevresel şartlarınıza uymayabilir. Duygusal ilişkilerinize hiç kimsenin karışmasını istemiyor olmanız, onunda bu konuda çaba göstermesini gerektirecek. Olaylara netlik getirmelisiniz.

6 Aralık 2018 Perşembe BALIK Burç Yorumu:
Ani değişimlerden hoşlanmadığınız için, zihinsel ve bedensel bir gerilim söz konusu. İç dünyanızın karışıklığını bir an önce düzeltmeli, kendinize yeni bir motivasyon alanı sağlamalısınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum