6 Eylül 2022 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları

6 Eylül 2022 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları
Astroloji dünyasında günlük burç yorumları en fazla ilgi gören konu ve okuyucular hayatlarına dair yaşanacakları okumak amacında. Bu sebeple de sorgulamalarda bulunuyor. 6 Eylül 2022 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları haberimizde yer alıyor.

Her gün binlerce belki de milyonlarca insanın ilgi alanı olduğu astroloji ve günlük burç yorumları takip edilerek okunmak isteniyor. Hem Türkiye'de hem de dünyada neler yaşanacağına, bu yaşananların ise iş, para ve aşk alanlarında nasıl bir etki göstereceği merak edilerek araştırılıyor. Özellikle kadınların alaka gösterdiği günlük burç yorumları ile karşınıza çıktığımız haberimizde tüm detayları öğrenebilirsiniz. Ancak unutmayın ki haberimizde yer alan burç yorumları farklı internet sitelerinden derlemelerdir. Okuyucularımıza iyi günler dileriz. İnternet üzerindeki yorumlar üzerinden derlenen burçlarla ilgili olarak düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 6 Eylül 2022 Salı Burç Yorumları bu sayfada yer almaktadır. Hayatınızda sizce nasıl değişiklikler yaşanacak? İyi günler dileriz.

günlük burç yorumları oku


Gün boyunca oldukça hassas olabiliriz, özellikle sabah saatlerinde nostaljik hissedebilir, eski dostlarımızı görmek isteyebiliriz. Gün içinde hassasiyetimizin giderek artabilir, sevdiklerimiz için fedakarlıklar yapabiliriz. Sezgilerimizin gayet güçlü olduğu bugün ruhsal iniş çıkışlar yaşamaya açığız. Yardımlaşmak, meditasyon yapmak ve dua etmek için uygun bir gün. Gece yarısına doğru bu naif tavrımızdan eser kalmayabilir, hayatın gerçekleri ile yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Günün enerjileri seni nasıl etkiliyor?

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
6 Eylül – 26 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
26 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar


6 Eylül 2022 Salı Günlük Burç Yorumları

6 Eylül 2022 Salı KOÇ Burç Yorumu:

Sevgili Koç; sabah saatlerinde gerçekleşen dolunay, seni duygusal olarak fazlasıyla etkileyebilir. Kendi iç dünyana çekilebilir, sorgulamalar yapabilir, hayaller kurabilirsin. Artık umudunun kalmadığı durumlar için farkındalık geliştirebilir ve olanları kabullenerek arkanda bırakmayı tercih edebilirsin.

6 Eylül 2022 Salı BOĞA Burç Yorumu:

Sevgili Boğa; bugünkü dolunay, arkadaş çevren, sosyal yaşantın veya aşk hayatın üzerinde etkin olabilir. Bir süre önce başlamış olduğun projeleri tamamlayarak çevrenle paylaşabilir, yaratıcı yönünü sergileyebilirsin. Romantik ilişkini sonlandırabilir ya da sorunların üstesinden gelerek bir adım ileri götürme kararı alabilirsin.

6 Eylül 2022 Salı İKİZLER Burç Yorumu:

Sevgili Yengeç; bugün gerçekleşen dolunay, hayata bakış açın üzerinde etkili olacak gibi görünüyor. Yaptığın planları artık uygulamaya koyma zamanının gelmiş olduğuna karar verebilirsin. Ayrıca yakın çevren, kardeşlerin ve arkadaşlarınla arandaki bazı anlaşmazlıkları bir çözüme ulaştırabilirsin.

6 Eylül 2022 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:

Sevgili Yengeç; yaşadıklarını sende uyandırdığı duygusal etkiden yola çıkarak değerlendirebilirsin. Hayallerin ve beklentilerin alacağın karar ve atacağın adımlarda etken olabilir. Sevdiklerine ve onların ihtiyaçlarına karşı duyarlı, hassas ve daha fedakâr davranabilirsin.

6 Eylül 2022 Salı ASLAN Burç Yorumu:

Sevgili Aslan; finansal konuları ya da manevi değerlerini ilgilendiren konularda bir yüzleşme yaşayabilirsin. Girişimlerinin hiç de umduğun gibi ilerlemediğinin ayırdına varabilirsin. Duygusal paylaşımlarında fazla hayalci ve özverili olmana rağmen gerçekleri görebilecek farkındalığa ulaşabilirsin.

6 Eylül 2022 Salı BAŞAK Burç Yorumu:

Sevgili Başak; karşıt burcunda gerçekleşen dolunay seni duygusal olarak etkileyebilir. Koşulları belirleyememen mantığına uymasa da bazı konuları kabullenmeni gerektirebilir. İkili ilişkilerde ve iş birliklerinde kazanacağın farkındalık sayesinde yeni bir bakış açısı geliştirebilirsin.

6 Eylül 2022 Salı TERAZİ Burç Yorumu:

Sevgili Terazi; iş hayatın, çalışma koşulların ve sağlığını içine alan konularda dolunayın etkisi altında olacaksın gibi görünüyor. Seni içten içe huzursuz eden, takıntılı bir şekilde düşündüğün durumlara artık bir son vermen gerekebilir. Akışta kalarak ilerlemek olayların kolay ilerlemesini sağlayabilir.

6 Eylül 2022 Salı AKREP Burç Yorumu:

Sevgili Akrep; bugünkü dolunay, aşk hayatında bir evrenin kapanıp yenisinin açılmasına neden olabilir. Yaratıcılık gerektiren uğraşlar, hobilerinle ilgili çalışmalar seni meşgul edebilir. Ayrıca ekip çalışmaları veya arkadaş grupları içindeki faaliyetlerini artık sonuçlandırabilirsin.

6 Eylül 2022 Salı YAY Burç Yorumu:

Sevgili Yay; bugün gerçekleşen dolunay, iş, ev ve aile hayatınla ilgili bir konuda bitişlere neden olabilir. Bir projeyi ya da hayalini sonlandırabilir, yerleşimini değiştirme kararı alabilirsin. Ancak bunları yaparken bazı fedakârlıklar veya karmaşa yaratan durumlarla karşılaşma olasılığın yüksek.

6 Eylül 2022 Salı OĞLAK Burç Yorumu:

Sevgili Oğlak; dolunay, yakın çevre ve kardeşlerinle ilişkilerini etkileyecek enerjiler barındırıyor. Onlara duygusal veya maddi kaynaklarınla destek olmanı gerektiren durumlar olabilir. Zihnen seni ikilemde bırakan düşüncelerle boğuşabilir, sezgilerinle mantığını örtüştürerek bir sonuca ulaştırabilirsin.

6 Eylül 2022 Salı KOVA Burç Yorumu:

Sevgili Kova; finansal konuların yanı sıra kendine olan güven duygunun da testten geçeceği bir dolunay seni beklemekte. Hayal kırıklığına yol açacak beklentilerini yüksek tutman seni bir hesaplaşmaya itebilir. Fazla dağılmadan var olan birikimlerinin değerini korumaya bakmalısın.

6 Eylül 2022 Salı BALIK Burç Yorumu:

Sevgili Balık; burcunda meydana gelen dolunay, duygusallığını arttırabilir, seni kırılgan yapabilir. Beraberliğinle ilgili bir karar alma durumunun olması kafanın karışmasına neden olacağı gibi seni hislerinle davranmaya da yöneltebilir. Karşındakilerin seni etkilemeye çalışması ise kendi kararlarını almanı zorlaştırabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.