6 Temmuz 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları | Hayatınıza Dair Tüm Değerlendirmeler

6 Temmuz 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları | Hayatınıza Dair Tüm Değerlendirmeler
6 Temmuz 2018 Cuma Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları öğrenilmek isteniyor ve yeni günden itibaren araştırılmaya başlanıyor. İşte hayatınızda yeni değişiklikleri de beraberinde getirebilecek olan yorumlar haberimizde.

6 Temmuz 2018 Cuma Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor. Siz değerli okuyucularımız için bir araya getirilen burç yorumları hakkında sizlerin de yorumlarını bekliyoruz.

günlük burç yorumları oku

6 Temmuz 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları

6 Temmuz 2018 Cuma KOÇ Burç Yorumu:
Gücünüzün farkındasınız. Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere hızlı bir şekilde ulaşacaksınız. Beklemekten çok sıkılıyor ve girişimciliğinizi hızlandırmak istiyorsunuz. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin, sizden farklı düşünceleri, sizde motivasyon işbirliği yarattığı için mutlu oluyorsunuz.

6 Temmuz 2018 Cuma BOĞA Burç Yorumu:
Çevresel faktörlerden etkileneceğiniz bir gün. Ay, arkadaş ilişkilerinizi olumlu etkileyecek. İş birliği içinde olacağınız dostlarınız ile sohbet konuları geliştireceksiniz. Uzun süredir görmediğiniz eski dostlarınız ile birlikte olabileceksiniz. Parasal gelişmeleriniz olumlu bir şekilde takip ediyorsunuz. Beklenmeyen harcamalar da söz konusu.

6 Temmuz 2018 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:
Harcamalarınızı denetlemek zorundasınız. Bugün sıradışı düşünceler içinde olacak ve partnerinizin gözüne girmek için, bütçe dengenizi bozacaksınız. İsteklerinizde bir aşırılık gözleniyor. Karşı cins üzerinde etkinizi biliyor ve ilişkilerinizi ayarlamak zorunda kalıyorsunuz. Kalbi dolu olanlar için, olumlu bir gün.

6 Temmuz 2018 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:
Yaşamda iz bırakan işleri sevdiğiniz bir gerçek. Bugün kendinizi yeniden yapılandırmak konusunda, çalışmalar içinde olacaksınız. Ay burcunuzda ilerlerken, kişisel ilişkilerinize yeni ve kalıcı boyut getirebilirsiniz. İş yaşantınıza gösterdiğiniz titizliği aşk ilişkilerinize göstermiyorsunuz. Birliktelikler için olumlu ve romantik bir gün.

6 Temmuz 2018 Cuma ASLAN Burç Yorumu:
Bazı değerlerin yaşamınızda değişmesinden rahatsızlık duymadan, çevrenizi sorgulamaya devam ediyorsunuz. Fakat, arkadaşlarınızın davranışlarını eleştirmeden önce onları farklı bir şekilde etkilemekten yanasınız ve bunu ustaca başarıyorsunuz. Bugün, mesleki anlamda başarınıza yardımcı olacak olayların çözümü yönünde adım atacaksınız.

6 Temmuz 2018 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:
Ay, içsel düşüncelerinizi olumlu etkilerken; girişimciliğinizin destek ve takdir görmesi, gururunuzu okşayabilir. Gelip geçici davranış biçimlerinden çok, kalıcı duygular içinde olmak istiyor fakat bir türlü olayların sonunu getiremiyorsunuz. Bugün, partnerinizin desteği ile yeni oluşumlara kendiniz hazır hissedeceksiniz.

6 Temmuz 2018 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:
Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız. Bugün, sevdiklerinizle bir araya gelmeli ve onların dertlerini dinlemelisiniz. İş çevrenizde sizden destek bekleyecekler.

6 Temmuz 2018 Cuma AKREP Burç Yorumu:
Düşüncelerinizi yaşama geçirmek konusunda; deneyimlerinizi ve bilgilerinizi kullanmak için fırsatlar söz konusu. Sürekli değişim içinde olan düşüncelerinizi, birikmiş dağarcığınızla birleştirebilir ve ortaya yeni sentezler çıkarabilirsiniz. Yollarla ilgili fırsatları iyi kullanmalısınız. Karşılaşacağınız sürprizlere hazır olun.

6 Temmuz 2018 Cuma YAY Burç Yorumu:
Bugün, çevrenize şüpheli bir şekilde yaklaşmanız mümkün. Size anlatılan her şeyin arkasında farklı şeylerin olabileceğini düşünüyorsunuz. Yakın dostlarınızın ilgisine ihtiyaç duyabilirsiniz. Değişen istekleriniz konusunda kendinizi zorlamamalı, partnerinizin olumlu yaklaşımlarına iyimser bakmalısınız. Bazı detaylar kafanızı kurcalıyor.

6 Temmuz 2018 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:
Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor ve isteklerinizi erken saatlerde yaşama geçirme konusunda hızlı fırsatlar sunuyor. Bugün, fikir çatışmaları yaşayabilir ve gereksiz olayları problem haline getirebilirsiniz. Partneriniz, sizin değişen fikirlerinize karşıt düşünceler geliştirebilir. Olaylara ılımlı yaklaşmalı ve duygusal problemlerinizi çözümlemelisiniz.

6 Temmuz 2018 Cuma KOVA Burç Yorumu:
Olayların iç yüzünü merak ederken, çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Yakın dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları daha da güçlendirmelisiniz. Maddi konularda sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görerek rahatlayacaksınız.

6 Temmuz 2018 Cuma BALIK Burç Yorumu:
Duygusal ilişkilerinizde kendinizi güçlü ve sizi bekleyen olaylara hazır hissediyorsunuz. Bugün, bir çok olayı zincirleme çözümleyebilecek yeni yöntemler arıyorsunuz. Duygusallığınızı en iyi şekilde ortaya koyan ender kişilerdensiniz. Ben egonuzu yoğun oluşu, partneriniz üzerinde ilginç fakat olumlu olarak yorumlanamayacak bir etki yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.