7 Ağustos 2018 Salı Günlük Burç Yorumları Oku | Bugün falında neler var?

7 Ağustos 2018 Salı Günlük Burç Yorumları Oku | Bugün falında neler var?
7 Ağustos 2018 Salı Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları öğrenilmek isteniyor ve yeni günden itibaren araştırılmaya başlanıyor. İşte hayatınızda yeni değişiklikleri de beraberinde getirebilecek olan yorumlar haberimizde.

7 Ağustos 2018 Salı Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor. Siz değerli okuyucularımız için bir araya getirilen burç yorumları hakkında sizlerin de yorumlarını bekliyoruz.

Hayat iyi ve kötü pek çok şeye gebe. İnsanlar günlük yaşamlarında hep iyi olaylarla karşılaşmak istiyor ancak bazen kötü durumlar da yakasına yapışıyor. Günlük burç yorumları, sabaha iyi başlamak anlamında moral verici bir ifade olduğu için özellikle kadınlar tarafından zevkle okunuyor. 7 Ağustos 2018 Salı Günlük Burç Yorumları yine dopdolu. İnternet üzerindeki değerlendirmelerden elde edip sizlere aktardığımız bu haberimizde burcunuza ait iş, para, ve seks hayatınızla ilgili tüm tahminleri öğrenebilirsiniz.

günlük burç yorumları oku

7 Ağustos 2018 Salı Günlük Burç Yorumları

7 Ağustos 2018 Salı KOÇ Burcu Yorumu:
Maddi konularda sağlam kararlar almak için uygun bir gün. Bugün, olayları sağlam bir şekilde yorumlayacak ve gücünüzü ortaya koyacak çalışmalar içinde olacaksınız. Ay, para evinizde ilerlerken, yapacağınız işler konusunda yeni hesapları ortaya çıkarıyor. Duygusal ilişkileriniz maddi konularla paralel olarak ilerliyor. Çevrenizi olumlu etkileyeceksiniz.

7 Ağustos 2018 Salı BOĞA Burcu Yorumu:
Bugün, maddi konularda tutucu davranışlar içine girebilir ve çevrenizde gelişen olaylara yanlış yorum getirebilirsiniz. Sakin yapınızı yaratıcılığınızla birleştirmekten hoşlanıyorsunuz. Partneriniz sizinle aynı fikirde değil ve onu bazı konularda ikna etmek zorunda kalacaksınız. Bugün sosyal aktiviteleriniz önem kazanacak.

7 Ağustos 2018 Salı İKİZLER Burcu Yorumu:
Bugün; Ay, bilinçaltınızı etkiliyor ve iç huzurunuzun bozulmasını istemiyorsunuz. Çevresel tepkilere kapalı kalmaktan yanasınız. Yakın ilişkilerinizi zorlamadan, kendinize zaman ayırmalısınız. Partnerinizin aşırı istekleri karşısında bocalamak istemiyorsanız, onunda sevebileceği bir ortam yaratmalısınız. Sevdikleriniz sizinle birlikte olma isteği içindeler.

7 Ağustos 2018 Salı YENGEÇ Burcu Yorumu:
Ay; çevre ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Bugün, bazı dostlarınızla bir araya gelecek, mantıklı ve özlediğiniz konuşmalar içinde olacaksınız. Çevrenizde gelişen olaylara tepkisiz kalamıyor olmanız, beraberinde yüklenemeyeceğiniz sorumlulukları getiriyor. Eğlenceli ortamlar ilginizi çekecek. Hedef politikanız; popüler olma isteğiniz ve bunu başaracaksınız.

7 Ağustos 2018 Salı ASLAN Burcu Yorumu:
Değer yargılarınızla ilgili değişime hazır olmalısınız. Kendinizi çok farklı konularda ifade etmek istiyor ve başarılı çalışmalar içinde bulunuyorsunuz. Merkür, para evinizi olumlu etkiliyor. Yeni anlaşmalar için, gerekli kişilerle bir araya gelmek isteyeceksiniz. Güçlü enerjinizi karşınızdaki kişilere aktarabiliyorsunuz.

7 Ağustos 2018 Salı BAŞAK Burcu Yorumu:
Ay, yollarla ilgili yeni fırsatları ortaya çıkaracak. Bugün; kendinizi şartları zorlarken bulacak ve yeni durumunuzla ilgili bazı oluşumları gözden geçireceksiniz. Dostlarınızın ani tekliflerini değerlendirmek isteyebilirsiniz. Eğlenceli ortamlardan hoşlanıyor olmanız, sizin için terapi özelliği taşıyor. Bugün gezip dolaşmalı ve dinlenmeye özen göstermelisiniz.

7 Ağustos 2018 Salı TERAZİ Burcu Yorumu:
Kişisel olaylarınızı arka plana atmak için uygun bir gün. Dostlarınızın sizinle birlikte olmak isteyeceklerini düşünüyor ve onlara sürprizler yapmak istiyorsunuz. Harcamalar konusunda bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Ay, maddi konularda aşırıya kaçmanızı önermiyor. Gerekli noktaları gözden geçirdikten sonra, isteklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

7 Ağustos 2018 Salı AKREP Burcu Yorumu:
Duygularınızda coşkulu dalgalanmalar mevcut. Partnerinizle karşılıklı çekici bir gün yaşayacaksınız. Onunla olma isteği ön plana çıkabilir ve birlikte planlar yapabilirsiniz. Ortaklıklar konusunda acele etmemeli iş çerçevenizi şimdilik dar tutmalısınız. Bugün yakınlarınıza sonradan vazgeçeceğiniz sözler vermemelisiniz.

7 Ağustos 2018 Salı YAY Burcu Yorumu:
Birlikte çalıştığınız kişilerle çatışmalardan uzak kalmalısınız. Bugün, karşı tarafın baskısını üzerinizde hissedeceksiniz. Sizin kendinize özgün fikirleriniz yanlış yorumlanabilir, yaratıcı yönünüz yanlış değerlendirilebilir. Ele aldığınız konuları karşı tarafa kabul ettirene kadar, inatçı davranışlarınızdan ödün vermek istemeyeceksiniz.

7 Ağustos 2018 Salı OĞLAK Burcu Yorumu:
Duygusal ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar söz konusu. Bugün, olayları abartmadan geçiştirmelisiniz. Ay; beşinci evinizde coşkularınızı ön plana çıkarırken, gerilimli konuşmalara da neden oluyor. Beklediğiniz haberlerin gecikmesi canınızı sıkabilir. Olayların sorumluluğunu üçüncü şahıslara yüklememelisiniz. Eski dostlarınızdan haberler var.

7 Ağustos 2018 Salı KOVA Burcu Yorumu:
Ailenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Onların da fikirlerini alacağınız konuşmalar yaparken, size önerecekleri teklifler karşısında aklınız karışabilir. Maddi konularla ilgili yeni durumlarınız; önceden beri ilgilendiğiniz bazı farklı konulara yönelmenize neden olacak. Yeni eşya için alış veriş tarihini ertelemenizde yarar var.

7 Ağustos 2018 Salı BALIK Burcu Yorumu:
Yakın çevrenizde bulunan ve sizi olumlu etkileyen dostların yardımıyla yeni şartlarınıza alışacaksınız. Duygusal ilişkilerinizde karşılıklı beklentiler içinde olmanız, beraberliğinizin yanlış yönlenmesine neden oluyor. İkinizin de net olmaya ihtiyacınız var. Bugün, onunla beraber karar vereceğiniz bir seyahat fikri gündeme gelebilir. Kabul etmelisiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.