7 Aralık 2023 Perşembe Burç Yorumları! Aşk, iş, evlilik ve para falı

7 Aralık 2023 Perşembe Burç Yorumları! Aşk, iş, evlilik ve para falı
Hayatınıza yeni bir bakış açısı kazandırmak ister misiniz? 7 Aralık 2023 Perşembe Günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık Burç Yorumları haberimizde yer alıyor.

Günlük burç yorumları 7 Aralık 2023 Perşembe gününde de araştırılıyor. Binlerce kişi iş, aşk, kariyer ve sağlık falları ile neler yaşayabileceğine dair öngörülerde bulunmak istiyor. Diğer yandan tüm burçların günlük yorumları da yine haberimizde yer alıyor. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu bugün sizlere neler söylüyor? Burçların özellikleri bugününüzü veya ilerleyen günlerinizi nasıl etkileyecek? Yeni günün başlamasıyla birlikte kısa kısa özetler halinde 7 Aralık 2023 Perşembe iş, para, aşk, sağlık ve kariyer fallarını içeren Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burç yorumları bu sayfada yer alıyor.

Size dünya hakkında derin bir anlayış ve bilgi veren ince bir zekanız var. Şefkatli ve şefkatlisiniz ve güçlü manevi değerlere sahipsiniz. Bu yıl daha fazla yalnızlığınız var çünkü bu sizin için öğrenme, çalışma ve öğretme yılı. Ayrıca manevi inançlarınızı da yenileyebilirsiniz.

burc-yorumu-oku.jpg

7 Aralık 2023 Perşembe KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

(21 Mart - 19 Nisan)
★★★★

Dikkatli yürüyün! Bu, kazalara açık bir gün, bu nedenle söylediğiniz ve yaptığınız her şeye dikkat edin. Sakin ol. Sağduyunuzu kullanın. Bugün Dolunay enerjisi nedeniyle başkalarıyla ortaya çıkacak tartışmalardan kaçının. Dudağını fermuarla! Bu gece: Sakin olun.

7 Aralık 2023 Perşembe BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

(20 Nisan - 20 Mayıs)
★★★★

Paylaşılan mülk, mülk, para ve kazançlarla ilgili anlaşmazlıklardan kaçının. Kuşkusuz bu tartışmalardan kaçınmak zordur çünkü bugünkü Dolunay burcunuz için bu değerleri daha da kötüleştirecektir. Ayrıca para konusunda asla kayıtsız kalmazsın. Bu gece: Sakin ol.

7 Aralık 2023 Perşembe İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

(21 Mayıs-20 Haziran)
★★★★

Bugün Dolunay burcunuzda. (Bu yılda bir kez olur.) Ve bu özel Dolunay, geri giden Mars ile aynı hizada. Kutsal cannelloni! Bu, eski kinlerin daha da büyümesine izin vermenizi ve geçmişteki bir şeye kırgın hissetmenizi kolaylaştırır. Gevşemek. İleriye doğru ilerleyin. Bu gece: Yumuşak ol.

7 Aralık 2023 Perşembe YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

(21 Haziran - 22 Temmuz)
★★★★

Bu, Dolunay nedeniyle ve muhtemelen evcil hayvanınız ve sağlığınız açısından da iş yerinde zorlu bir gün. Geçmişteki acıları tekrarlamayı bırakın çünkü bu, değerli zamanınızın ve enerjinizin israfıdır. Sahip olduğun tek şey şu an. Geçmiş bir anıdır; gelecek bir umuttur. Bu gece: Dikkatli ol.

7 Aralık 2023 Perşembe Aslan BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

(23 Temmuz - 22 Ağustos)
★★★★★

Bugün arkadaşlarınızla veya grup üyeleriyle kavga etmekten kaçınmaya çalışın. Ya da muhtemelen bu tartışmalar çocuklarınızla veya romantik bir partnerle gerçekleşecek. Çünkü bugünkü Dolunay size eski yaralanmaları ve hakaretleri hatırlatabilir. Bırak gitsin. Bu gece: Mantıklı olun.

7 Aralık 2023 Perşembe BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

(23 Ağustos - 22 Eylül)
★★★

Bugünkü Dolunay, ev ve aileniz ile kariyeriniz ve toplumdaki itibarınız arasında bir çekişme yaratıyor. Geçmişte itibarınıza zarar veren bir şeyden dolayı incinmiş hissedebilirsiniz. Bir daha bu işe bulaşmayın. Bu bir enerji israfıdır. "Aradığınız droidler bunlar değil." Bu gece: Sakin kalın.

7 Aralık 2023 Perşembe TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

(23 Eylül - 23 Ekim)
★★★★★

Dikkatli olun çünkü Dolunay enerjisi nedeniyle bu gün sizin için kazalara açık bir gün. Kendinizi, geçmişten gelen, sizi hala üzen veya kırgın hissettiren dini veya politik tartışmaların ortasında bulabilirsiniz. Bu bagajı neden taşıyorsunuz? Bırakın ve yükünüzü hafifletin. Bu gece: Heyecanlanmayın.

7 Aralık 2023 Perşembe AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

(23 Ekim - 21 Kasım)
★★★★

Özellikle geçmişte bir şeyin nasıl ele alındığına kızıyorsanız, paylaşılan mülkiyet, vergiler, borç, miraslar veya mali konularla ilgili anlaşmazlıklara karışmayın. Hala yaralı hissedebilirsiniz. Peki acın bir şeyi değiştirecek mi? Bu sadece seni rahatsız ediyor. Devam etme zamanı geldi. Bu gece: Bazı şeyleri yeniden düşünün.

7 Aralık 2023 Perşembe YAY BURCU BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

(23 Kasım-27 Aralık)
★★★

Bugün tüm yıl boyunca burcunuzun karşısında gerçekleşen tek Dolunay gerçekleşiyor. İşleri daha da kötüleştirmek için, geri giden Mars ile aynı hizadadır. Bu, geçmişten gelen eski kırgınlıklara, bu ilişkiden keyif almanızı engelleyen duygulara kapılmış olabileceğiniz anlamına gelir. Buna değer mi? Bu gece: Dinle.

7 Aralık 2023 Perşembe OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

(27 Aralık - 19 Ocak)
★★★★

Bugün iş yerinde dikkatli olun. Aynı şekilde evcil hayvanınızla ve sağlığınızla ilgilenirken dikkatli olun çünkü bugünkü Dolunay bir şeyleri daha da kötüleştirebilir veya tetikleyebilir. Gerginlik yaratabilir. Ayrıca geçmişteki acıları ve kırgınlıkları yeniden yaşamanıza da neden olabilir. Kendi iyiliğin için rahatla. Bırak gitsin. Bu gece: Çalış.

7 Aralık 2023 Perşembe KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

(20 Ocak - 18 Şubat)
★★★

Bugünkü Dolunay ile birlikte geçmişten gelen romantik hayal kırıklıkları yüzeye çıkabilir. Bazıları için bu eski kırgınlıklar çocuklarınızla uğraşmayı da içerebilir. Affetmek ve vazgeçmek çok zor, biliyorum. Peki neden ayakkabının içinde bir çakıl taşıyla dolaşasın ki? Bu gece: Sabırlı olun.

7 Aralık 2023 Perşembe BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

(19 Şubat - 20 Mart)
★★★★

Dolunay nedeniyle bugün otorite figürleri ve ebeveynlerle ilişkiler gergin. Muhtemelen bu geçmişten gelen kötü duyguları ve öfkeyi tetikliyor. Şanslı Jüpiter artık burcunuzda olduğundan, cömertliğiniz var. Bağışlama bilgeliğine sahipsiniz. Bilge olmak. Bu gece: Aşırı tepki vermeyin.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.