7 Mart 2018 Günlük Burç Yorumları Oku - Hayatınıza Dair Her Şey Bu Sayfada

7 Mart 2018 Günlük Burç Yorumları Oku - Hayatınıza Dair Her Şey Bu Sayfada
Milyarlarca insanın yaşadığı dünyamızda geleceğe dair kararlar almak ve bunları uygulamak herkesin idealidir. Bu konuda yapılan çalışmalar bazen başarılı olur bazen de olmaz. Astroloji size yaşamınıza dair yaşayabileceğiniz durumları ve dikkat etmeniz gereken konuları analiz eder. 7 Mart Çaşamba Günlük Burç Yorumları Oku sayfamızda iş, aşk, para ve sağlıkla ilgili durumunuza göz gezdirebilir, doğum gününüze göre hangi burç olduğunuzu sorgulayabilirsiniz. İşte detaylar...

Astroloji ile ilgili en çok merak edilen konuların başında burç yorumları geliyor. Özellikle kadınlar yükseleninden tutun da en uyumlu olduğu burca kadar pek çok detayı araştırıyor. Hem de her gün. Siz değerli okuyucularımız için her gün yayınladığımız burç haberi bugün de yayında. Yeni bir umut sahibi olmak, hayata tutunmak veya bu yönde kararlar vermek istiyorsanız 7 Mart 2018 Çarşamba Burç Yorumları Oku sayfası sizlerle...

günlük burç yorumları oku

7 Mart 2018 Çarşamba Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

7 Mart 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

7 Mart 2018 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:

Özgür ve bireysel çalıştığınız zaman, kendinizi çok daha olumlu hissediyor ve iş potansiyelinizin artmasına neden oluyorsunuz. Bugün sözlerinizi sakınmak istemiyorsunuz. Olaylara sahip çıkmanın fırsatları yakalayacaksınız. Sabırsız davranışlardan kaçınmalısınız.

7 Mart 2018 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:

Kendi sınırlarınızı zorlamayı sevdiğiniz halde,bir takım olumsuz olaylardan çabuk etkileniyorsunuz. Enerjiniz düştüğü zaman, iş veriminiz azalıyor. Bugün, çalışmalarınıza üst düzeyde yön verecek farklı kişilerle bir araya gelmenin planlarını yapabilirsiniz. Ulaşmak istediğiniz konular, sizden çok fazla uzakta değil.

7 Mart 2018 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:

Fikir dağınıklığı yaşasanız bile, olaylara anında müdahale edebilecek işlek bir zekaya sahipsiniz. Bugün, bir çok fırsatı bir arada yakalayabilir ve yaşamınızı zenginleştirecek kaynakları bulabilirsiniz. Ay'ın bulunduğu konum sayesinde, uzak yollarla ilgili yeni yapılanmalar söz konusu olabilir. Kendinizi ön plana atmaktan hoşlanıyorsunuz.

7 Mart 2018 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:

Maddi konularla ilgili özgürlük arayışları içinde olsanız bile, geleneksel yapınızın üzerine çıkmak istemiyor ve olaylara dikkatli bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Bugün, bir çok ayrıntı üzerinde yoğunlaşma fırsatı yakalayacak ve kendinize destek verecek şartlarınızı oluşturacaksınız. Güven konusunu çok fazla aklınıza takmamalısınız.

7 Mart 2018 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:

Ay karşıt burcunuz Kova'da ilerlerken, bireysel ilişkilerinizde daha yapıcı ve esnek davranmayı tercih edeceksiniz. Partnerinizle aynı fikirde olmayabilirsiniz. Alışkanlıklarınızın size sağladığı avantajlardan uzak kalmak gibi bir isteğiniz yok. Olaylara farklı açılardan yaklaşıyor olmanız, bazı durumlarda sizi, onunla karşı karşıya getiriyor.

7 Mart 2018 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:

Zeki ve olayları çabuk kavrayan yapınız olmasına rağmen, küçük detayların sizi oyalamasına izin verdiğiniz müddetçe, başarı oranınız önemli ölçüde azalabiliyor. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, kendinizi ispat etmeniz konusunda size olumlu destek verirken, eleştirici davranmaktan da sakınmanızı öneriyor. Daha dikkatli olmalısınız.

7 Mart 2018 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:

Sizin dengeli davranışlarınız başkalarına çok farklı gelebilir. Herkesin algılama kapasitesi farklı olduğu için, küçük ayrıntıların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Bugün Ay, kombinasyon burcunuz Kova'da ilerliyor ve aşk yaşantınızda çılgınlıklar yapmanız için size fırsatlar sunuyor. Olayları en doğru şekilde değerlendirmelisiniz.

7 Mart 2018 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:

Düşüncelerinizi saklama gereği duymak istemeyebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin, davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmeniz söz konusu ve çevrenizi yargılamadan önce, empati yeteneğinizi kullanmalısınız. Bugün olaylaı farklı açıdan değerlendirirseniz, ortalama sonuca gideceksiniz. Başarı çok uzak değil.

7 Mart 2018 Çarşamba YAY Burç Yorumu:

Kişisel ilişkilerinizde farklı ve entelektüel kişilerden hoşlanıyor olmanız, bazı gerçekleri görmezlikten gelmenize neden olabilir. Yanılma payınızın fazla olabileceğini düşünerek, yeni tanışacağınız kişilere daha dikkatli yaklaşmalısınız. Duygusal konularınızı, çevrenizle paylaşmadan önce, içsel sesinizi bir kez daha gözden geçirin.

7 Mart 2018 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:

Eski ve yeni dostların bir araya geleceği bir ortamı paylaşabilirsiniz. Bugün alışkanlıklarınızdan sıkılarak, kendinizi yenilemek isteyeceksiniz. Artık bir takım değişimlere siz de ihtiyaç duyuyorsunuz. Yönetici ruhunuzu yeniden ortaya çıkarmak zorundasınız ve kendinize bir kez daha şans vereceksiniz.

7 Mart 2018 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:

Ay burcunuzda ilerlerken, daha duygulu ve alıngan olacaksınız. Bugün, partnerinize çok şey düşüyor ve birlikteliğinizden fazla şey bekliyorsunuz. Karşı tarafa bu kadar fazla yüklenmemelisiniz. Olayların gidiş yönünde sizi aşan problemler olabilir.Her zamanki gibi güçlü mantığınız işe yarayacaktır.

7 Mart 2018 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:

Sezgilerinizi akılcı bir yaklaşımla sentezleyebiliyorsunuz. Bugün, bilinçaltınız çok yoğun.Aynı anda bir çok konu, kafanızda adeta dans ediyor. Kazançlarınızda daha fazla artış sağlamak için, yeni yapılanmalar içinde olabilir ve olanak sınırlarınızı genişletmek isteyebilirsiniz. Her şeye rağmen dikkatli olmalısınız

Burç ve seks

KOÇ BURCU - BURCUNUZA GÖRE CİNSEL YAŞAM YORUMUNUZ
Koç: Kendiliğinden ve sınırsız olduğunda en iyi performansınızı ortaya koyabilirsiniz. Sizler için seks, feth etmekle eş değer bir duygudur. Önce kişiyi tespit eder. Atağa geç ve avı yakala! Yalnız bu kadar çaba sarf ettikten sonra, yatakta oldukça bencil ve hızlı olabilirsiniz. Önce kendinizi düşünebilir ve partnerinize çok hareket alanı bırakmayabilirsiniz. Ön sevişme faslı özellikle gereksiz ve hızlı geçilmesi gereken bir detay haline dönüşebilir. Cinsellikte de daha çok sonuç odaklısınızdır. Saldırgan, hızlı, hevesli ama bu duygularda uzun süre kalamayan bir yapınız olabilir. Romantizmden çok cinsel dokunuşlar sizler için daha heyecan uyandırıcıdır. Erotik iç çamaşırları libidonuzu çok daha fazla arttırabilir. Sado mazo ilişkilere karşı eğilimleriniz olabilir. Yatakta lider olmak ve kontrolü kendi elinde tutmak ister. Cinsel anlamda fantezilere ve cinsel oyunlara çok açıktır. Zaman ve mekan konusunda sınırlamaları yoktur. Her ne kadar cinsel anlamda iş bitirici bir tavır sergileseler de ikinci raunda geçmek için çok fazla vakit harcamayacaksınızdır. Yatakta her türlü yeniliğe açıksınızdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.