7 Nisan 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Hafta sonuna mutlu girin

7 Nisan 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Hafta sonuna mutlu girin
Günlük yaşantınızda neler olabileceği konusunda değerlendirmeleri okumak, sizleri hangi gelişmelerin beklediğini biliyor olmak ve hayatınıza nasıl bir yön verebileceğiniz hususundaki uyarılarla 7 Nisan 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları haberimizde yer alıyor.

7 Nisan 2018 Cumartesi Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

günlük burç yorumları oku

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku

7 Nisan 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

7 Nisan 2018 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:

Bugün bilinçaltınızı boşaltmak zorundasınız. Sorumluluk duygusuna yakın olup da sürekli her şeyden şikayet eden yapınızı daha fazla zorlamamalısınız. İmkanlarınızı sınırlandıran kuralları kabul etmek istemeyişinizde haklı olabilirsiniz. Kapasiteniz geniş ve yeteneklerinizi sergilemekte yetersiz kaldığınız zaman huysuzlaşıyorsunuz.

7 Nisan 2018 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:

Birlikte çalıştığınız kişilerin yaratıcı özellikleri motivasyon gücünüzü iki katına çıkarıyor. Engellerle boğuşmak sizin tarzınız. Kendinizi ispat ettiğiniz zaman zaferinizin tadına doyum olmuyor. Bugün Ay'ın konumu, size özel dostluklar sunabilir. Eski dostlarınızın haberlerini almak sizi mutlu edecektir. Duyacağınız dedikodulara aldırmamalısınız.

7 Nisan 2018 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:

İşinizde yaşadığınız duygusal çekişmelerin nedeni, siz değilsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını iyi biliyorsunuz. Atılımcı ruhunuzla, tatminkar işler peşindesiniz. Bugün engeller karşısında pes etmemelisiniz. Çevrenizde farklı fikirleri olan kişilerden ilginç tavsiyeler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın tavırları önemli olacak.

7 Nisan 2018 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Duygusallığın ön planda olduğu bir gündesiniz ve sezgilerinizi çok fazla çalışıyor. Olaylara yorum getirirken geçmiş tecrübelerinizden faydalanmayı unutmamalısınız. Çevrenizde size karşı özel duyguları olan kişiler var. Karşılıklı güç savaşına girmeden önce onlara kendilerini anlatma fırsatı vermenizde fayda var. Öğrenme içgüdünüzün fazla olduğu bir gün.

7 Nisan 2018 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:

İdealleriniz çerçevesinde yaşan bir kişi olarak bugün içsel duygularınıza daha da yoğunlaşmalı ve kendinize özel davranmalısınız. Keskin bir bakış açısı ile yorumlamanız gereken konuları atlayabilirsiniz. Aceleci tavırlarınız yüzünden önemli arıntıları görmezlikten geliyorsunuz. Beklemediğiniz problemler gündeme gelebilir.

7 Nisan 2018 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:

Acil düşünmeniz gereken konular varken, olayların kökünde aksayan yönlerin, araştırmasına giriyorsunuz. Hedeflerinizi saptırmak istemediğiniz kesin. Bugün Ay'ın konumu, isteklerinize ısrarcı bir tutumla yaklaşacağınızı gösteriyor. Planlarınızı hızlı bir şekilde gözden geçirin ve size sunulacak fırsatları olumlu bir şekilde değerlendirin.

7 Nisan 2018 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:

İlginç kişiler ilginizi çekiyor. Bugün güç ve duygusallıktan yanasınız. Her iki duygunun zıtlaşmasını hissederken.öfkeli davranışlar sergileyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle düşünce paylaşımı içinde olsanız bile, aynı dili konuşmamanız, tartışma yaratabilir. İkileme neden olabilecek durumlara karşı hazırlıklı olun.

7 Nisan 2018 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:

Olaylara soğuk bir mantıkla yaklaşmak isteyebilirsiniz. Düşündüğünüz şeylerin uygulanmasının o kadar kolay olmadığını biliyorsunuz. Araştırmacı yapınızı yeniden hedeflemeli ve uygun bir planlama yapmalısınız. Aşk konusunda derin duygular içindesiniz. Partnerinizin sizi desteklemesini sağlamalısınız.

7 Nisan 2018 Cumartesi YAY Burç Yorumu:

Ani gelişen fikirler yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Çevrenize belli etmeseniz bile, alıngan olduğunuz bir gün. Ayrıntılardan nefret etmenize rağmen kişisel zaferlerinizi için, detaylı çalışmak zorundasınız. Bugün duygusallığınızda odaklaşmaktan sakınmalı ve kendinizi rahatlatacak ortamlarda bulunmalısınız.

7 Nisan 2018 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Ortak paylaşım içinde olduğunuz kişilerle iletişim içinde olacağınız bir gün. Birilerinin sizi anladığını görmek ve duygu birliği içinde olmak sizi mutlu edecek. Bugün yakın bağ içinde olduğunuz kişilerin sizden bir takım beklentileri olacaktır. Onlara yardım etmekte tereddüt etmemeniz, size manevi bir haz verecektir. Sizin farklı değerleriniz var.

7 Nisan 2018 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:

Kazançlarınızla ilgili bir planlama içindesiniz. Kaynaklarınızı ve hedeflerinizi tespit ederken bazı ayrıntıları görmezlikten gelmemelisiniz. Bugün, Ay'ın konumu, yaratıcılığınız konusunda sizi rakipsiz kılıyor. Engellerin sizi yıpratmayacağını biliyorsunuz. Taşlar yerine oturduğu zaman, sizin başarılarınız alkışlanacaktır.

7 Nisan 2018 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal ve yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Aklınıza koyduğunuz her şeyi başarı ile uyguluyor ve hiç kimseyle yarışmıyorsunuz. Özgün kişiliğinizi her alanda sergilerken, anlık öfkelerinize hakim olmalısınız. Severek yaptığınız her işte başarı sizi bekliyor. Bugün finans konularına ağırlık vereceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.