7 Şubat 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları Oku - İş, Sağlık ve Para durumunuz

7 Şubat 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları Oku - İş, Sağlık ve Para durumunuz
Gazete Damga yeni bir günde yine karşınıza dopdolu içeriğiyle çıkıyor. 7 Şubat 2018 Çarşamba Burç Yorumları içeren haberimiz tam size göre. Özellikle kadın okuyucularımızın rağbet gösterdiği Astroloji köşemizde iş, aşk ve para durumunuz hakkında değerlendirmeleri okuyabilir ve hayatınıza yön verebilirsiniz. Peki sizin doğum gününüze göre burcunuz hangisi? İşte tüm bilgiler...

Her gün onbinlerce insanın sabah kalktığında yaptığı ilk işlerden biri de burç yorumlarını okumak. Bir kahvaltı ve diş fırçalamak gibi adeta. Çünkü gelecekten haberdar olma gücünü hissetmek herkese farklı bir hava katıyor. Haberler her zaman iyi olmayabiliyor. Bazen kötü durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Hem erkek hem de kadın okuyucularımızın geri dönüşü de Gazete Damga ekibi için önem arz ediyor. Burcunuzun yorumlarına göre kendi değerlendirmenizi de haberin altındaki yorum kısmından yazabilirsiniz. İşte 7 Şubat 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları Oku..

günlük burç yorumları oku

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku

7 Şubat 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

7 Şubat 2018 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:

Sizin doğrularınız, başkalarının size karşı yarattığı zıtlıkları körüklüyorsa; burada tek taraflı çözüm aramanızın size yarar getirmeyeceğini bilmeniz gerekiyor. Üstelik; ibre karşı tarafın lehine doğru yönelmişse, pratik hayata geçirmeye çalıştığınız düşüncelerinizi, hemen gözden geçirmelisiniz.Ay'dan olumlu destek alıyorsunuz

7 Şubat 2018 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:

Ay, kombinasyon burcunuz Oğlak'ta ilerliyor. Kişisel fikirlerinize ve kendi düşüncelerinize değer veriyorsunuz. Günlük yaşamınızda çok sık bir arada olduğunuz, birlikte işler yaptığınız kişilerle olan paylaşımlarınız, aslında diğer çevre ilişkilerinizden farklı değil. Bugün, kendi farkınızı ortaya koyabileceğiniz bir gün.

7 Şubat 2018 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:

Maddesel konularda kendi düşüncelerinizden taviz vermek istemediğiniz için, iş koşullarınızı değiştirmek istiyorsunuz. Bugün, kazançlarınız konusunda kendi şartlarınızı zorlayacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi özgürce harekete geçirerek , kendi çizginizi ortaya koyacaksınız. Olaylara üstten bakmasını öğrendiniz.

7 Şubat 2018 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:

Ay karşıt burcunuz Oğlak'ta ilerlemekte ve özel ilişkilerinizi yeniden sorgulamanıza neden olmaktadır.Bugün, bir çok işi bir arada yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Size başvurarak fikrinizi almak isteyecek olan dostlarınızla duygusal bir mutluluk yaşayabilirsiniz. Beyinsel gücünüzün yüksek olduğu bir gün.

7 Şubat 2018 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:

Duygusallığınızla ilgili yaşadığınız alınganlıkların temelinde kendi düşüncelerinizden kaynaklanan egoistlik yatmaktadır. Coşkunuzun olmadığı bir potansiyel istemiyor ve olayları kendi dairenizin içinde odaklaştırmak istiyorsunuz. Etkinliğinizi kaybettiğiniz ilişkilerden kopmayı denerseniz siz de karlı çıkacağınızdan emin olabilirsiniz.

7 Şubat 2018 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:

İlişkilerinize yoğunluk kazandırmak sizin elinizde. Bugün Mars, aşk ilişkilerinize belli bir yoğunluk ve enerji veriyor. Ay, kombinasyon burcunuz Oğlak'ta ilerliyor. Beraberliğinize mantıksal yaklaşmanız, karşı tarafında, sizden beklediği davranışlar olacaktır.Karşılıklı bazı pürüzleri çözmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

7 Şubat 2018 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:

Sık değiştirdiğiniz yaşam rutinleriniz nedeniyle; çevrenizde anlaşılması zor bir kişilik olarak tanınıyorsunuz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, ailenizle ve sevdiklerinizle ortak bir çaba içinde olacağınızı gösteriyor. Yetenekleriniz konusunda kendinizi istediğiniz gibi ifade edebileceksiniz.Çevresel tepkilere aldırmamalısınız.

7 Şubat 2018 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:

Yakın dostlarınızla birlikte iletişim yoğunluğu yaşayacağınız bu günde, bazı olaylara radikal çözümler üretmenin zevkini yaşayacaksınız.Olayların sonrasını görmeden, hiçbir olaya evet demiyor ve sonuçlarda haklı olan siz oluyorsunuz. Bugün, çabalarınızın olumlu geliştiğini görmek sizi sevindirecek. Farklı bakış açınız ufkunuzu genişletiyor.

7 Şubat 2018 Çarşamba YAY Burç Yorumu:

Maddi konularda yatırım yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.Bugün bir çok olayın üstesinden gelebilecek güçtesiniz. Birçok kişinin zorlandığı konularda pratik zekanız önem kazanıyor. Farklı yollardan sonuca ulaşmanız mümkün.Rutin yaşam tarzı size göre değil ve kaprisli olmanızın tek nedeni monoton yaşam şekli.

7 Şubat 2018 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:

Ay burcunuzda ilerliyor. Kafanızda her zaman, uğraştığınız işin dışında, henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var. Yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal çalışmalar, sizin bu yönünüzü tatmin ederken, yeni şartları da beraberinde getiriyor.

7 Şubat 2018 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:

Sizin kadar, baskıcı bir çalışma ortamından nefret eden yoktur. İyice sinirlendiğiniz anlarda bu hisleriniz tavırlarınıza yansıyor. Böyle durumlarda çalışma arkadaşlarınız size pek yaklaşmıyorlar. Bugün, buna benzer bir durum içinde olabilirsiniz.İnatçı tavırlarınızla kişiselliğinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceğiniz bir gün.

7 Şubat 2018 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:

Çevrenizdeki kişilerin yaratıcı düşüncelerinden faydalanabileceğiniz bir gün.Arkadaşlarınızla organizasyon içinde çalışmalarda bulunacaksınız. Bazıları ile ortak yolculuklara çıkabilirsiniz. Fikirlerinizde yenilenmeler söz konusu.Başarınızı arttırma konusunda olumlu çabalarınız var. Gizemli olaylara ilginiz artıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.