8 Eylül 2022 Perşembe Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları

8 Eylül 2022 Perşembe Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları
Astroloji dünyasında günlük burç yorumları en fazla ilgi gören konu ve okuyucular hayatlarına dair yaşanacakları okumak amacında. Bu sebeple de sorgulamalarda bulunuyor. 8 Eylül 2022 Çarşamba Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları haberimizde yer alıyor.

Her gün binlerce belki de milyonlarca insanın ilgi alanı olduğu astroloji ve günlük burç yorumları takip edilerek okunmak isteniyor. Hem Türkiye'de hem de dünyada neler yaşanacağına, bu yaşananların ise iş, para ve aşk alanlarında nasıl bir etki göstereceği merak edilerek araştırılıyor. Özellikle kadınların alaka gösterdiği günlük burç yorumları ile karşınıza çıktığımız haberimizde tüm detayları öğrenebilirsiniz. Ancak unutmayın ki haberimizde yer alan burç yorumları farklı internet sitelerinden derlemelerdir. Okuyucularımıza iyi günler dileriz. İnternet üzerindeki yorumlar üzerinden derlenen burçlarla ilgili olarak düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 8 Eylül 2022 Perşembe Burç Yorumları bu sayfada yer almaktadır. Hayatınızda sizce nasıl değişiklikler yaşanacak? İyi günler dileriz.

günlük burç yorumları oku


Gün boyunca oldukça hassas olabiliriz, özellikle sabah saatlerinde nostaljik hissedebilir, eski dostlarımızı görmek isteyebiliriz. Gün içinde hassasiyetimizin giderek artabilir, sevdiklerimiz için fedakarlıklar yapabiliriz. Sezgilerimizin gayet güçlü olduğu bugün ruhsal iniş çıkışlar yaşamaya açığız. Yardımlaşmak, meditasyon yapmak ve dua etmek için uygun bir gün. Gece yarısına doğru bu naif tavrımızdan eser kalmayabilir, hayatın gerçekleri ile yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Günün enerjileri seni nasıl etkiliyor?

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
8 Eylül – 28 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
28 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar


8 Eylül 2022 Perşembe Günlük Burç Yorumları

8 Eylül 2022 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:

Sevgili Koç; bugün romantik ilişkilerinde fazla gururlu olman, gereksiz çatışmaları büyüterek, aranızdaki ilişkiye zarar verebilir. Bu alanda temkinli ve sağduyulu olman, aranızdaki ilişkiyi daha tutkulu hale de getirebilir. İş ve projelerinde daha yaratıcı olabilir, elle tutulur somut değerlere kolaylıkla ulaşabilirsin.

8 Eylül 2022 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:

Sevgili Boğa; aile içi konularda aktif rol alabilir, ev içinde düzenlemeler ya da organizasyonlar yapabilirsin. Ancak, gün içinde sık görüştüğün insanlarla ya da partnerinle sorunlar yaşayabilirsin. İletişim dilinin sert olması, çatışmaya yönelik zemin hazırlayabilir. Olgun ve hassas yaklaşımlar sergilenmen gerekebilir.

8 Eylül 2022 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:

Sevgili İkizler; bilimsel konularda ya da merak ettiğin bir alanda araştırma yapabilir, senin için önemli bilgilere ulaşabilirsin. Parasal kaynaklarını değerlendirmek veya kullanmak açısından savruk ve fevri davranman mümkün. Partnerinle olumlu süren ilişkini bozmaman için bu gün biraz esnek olman gerekebilir.

8 Eylül 2022 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:

Sevgili Yengeç; uzun zamandır yaşam alanında, kariyerinde ve iş birliklerinde adım atmak için çekimser davranmış olabilirsin. Satürn’ün düz seyrine dönmesiyle birlikte artık hayatına hız verebilirsin. Bugün harcamalarındaki tutarsızlığın ailenle ya da ilişki içerisinde olduğun insanlarla sıkıntı yaşamana neden olabilir.

8 Eylül 2022 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:

Sevgili Aslan; burcundaki Ay seni dikkat çekici kılmakla birlikte fazla özgüvenli yaparak sivri dilli hale getirebilir, dikkatli olmalısın. Hafta sonunu yakınlarınla birlikte geçirmek için organize olabilirsin. Fakat ilişkilerinde ve parasal konularda fazla talepkâr olman iş birliklerini tekrar düzenlemene ya da bitirmene neden olabilir.

8 Eylül 2022 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:

Sevgili Başak; kişisel zevklerin ya da sevdiklerine karşı fazla eli açık olabilirsin. Detaylar üzerinde fazlaca durduğun bugünlerde kendince birtakım kararlar alabilir, planlar yapabilirsin. Yaptığın bu planlarda ketum olabilir, fikirlerini paylaşmaktan kaçınabilirsin. İlişkilerle ilgili yaşadığın sorunları iç dünyanda çözümlemeye çalışabilirsin.

8 Eylül 2022 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:

Sevgili Terazi; hedeflerine giden yolda hiçbir engel tanımayabilir, başına buyruk hareket edebilirsin. Geleceğini etkileyebilecek birtakım anlaşmalar yapman, ailenin pek de hoşuna gitmeyebilir. Dik başlılığın dengeni kaybetmene yapıcılıktan uzak kalmana neden olabilir. Uyumlu olmaya bakmalı, durum değerlendirmesi yapmalısın.

8 Eylül 2022 Perşembe AKREP Burç Yorumu:

Sevgili Akrep; ticari işlerinde, ortaklı konularında ya da yakınlarınla ilişkinde ani kararlar alarak bazı ortaklıklarını bitirebilirsin. Bazı Akrepler ise girişimlerini paylaşmak, uzun vadeli temellere oturtmak için harekete geçebilir. Otorite konumundaki kişilerle karşı karşıya kalmamak adına sorumluluklarına ve iletişimine dikkat etmek gerekebilir.

8 Eylül 2022 Perşembe YAY Burç Yorumu:

Sevgili Yay; yakın dostlarınla, görüşlerinle ilgili fikir ayrılığı yaşayabilirsin. Yaşanan karasızlıklar orta yolu bulmanızda gerginlik yaratabilir. Bu durum karşındaki insanları zorlayabileceği gibi, sen de olumsuz etkilenebilirsin. Çalıştığın iş yerinde maddi bir konudan kaynaklı güvensizlik yaşaman mümkün. Günü sakinlikle geçirmeye bakmalısın.

8 Eylül 2022 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:

Sevgili Oğlak; kariyer alanında veya otorite konumumdaki kişilerle birtakım sorunlar yaşayabilir, fazla eleştirel ve detaycı olabilirsin. Zihnini rahatlatmalı ve fazla takıntılı olmaktan kaçınmalısın. Ekonomik konularda güçlü etkiler altında olmana rağmen risk almak istemeyebilir, stratejik davranmayı tercih edebilirsin.

8 Eylül 2022 Perşembe KOVA Burç Yorumu:

Sevgili Kova; karşıdan gelebilecek her türlü fırsata açık olmakla birlikte, uyuşmazlıklara da açık bir gündesin. Özgür ruhlu davranışların zaman zaman inatlaşmana neden olabilir. Karşındaki insanlar kadar sen de zorlanabilirsin. Akşamüzeri ortak işlerinden kazandığın gelirlerle ilgili detaylı araştırma yapabilir, önündeki günlerin hesabını çıkartabilirsin.

8 Eylül 2022 Perşembe BALIK Burç Yorumu:

Sevgili Balık; bu ara sağlığınla ilgili bazı tetkikler yaptırıyor olabilir veya yeni bir detoks programı uyguluyor olabilirsin. Hedef ve projelerini hayata geçirmek için detaylı çalışmalar yapmış olsan da önünü henüz göremediğin maddi sorunlar nedeniyle adım atmakta tereddüt ediyor olabilirsin. Başkalarından gelebilecek maddi destekler seni rahatlabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.