8 Kasım 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?

8 Kasım 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?
Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 8 Kasım 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri.

Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 8 Kasım 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 8 Kasım 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

günlük burç yorumları oku


Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in, Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.

8 Kasım 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları

8 Kasım 2018 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi dinletmesini bileceksiniz. Çevre şartlarınızı değiştirme yönünde, olumlu keşiflerde bulanacaksınız. Duygusal paylaşımlarınızda eksiklikler yaşıyorsunuz. Yönlendirilmeye karşı tepki oluşturabilirsiniz. Siz kendi isteklerinizi yaşama geçirdiğiniz zaman mutlu olan bir yapıya sahipsiniz.
 

8 Kasım 2018 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:

Bugün duygusal çelişkilerden uzak kalmalısınız. Yaşadığınız olayları düşündüğünüz zaman, kafanız karışabilir. Kazançlarınız konusunda, elde ettiğiniz avantajları doğru kullanmalı ve paylaşımlarınızda aşırıya kaçmamalısınız. Bugün Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Enerjinizi doğru kullanacağınız ortamları tercih etmelisiniz.

8 Kasım 2018 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:

Duygusal ve kişisel değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda çözümlenmesi gereken çok fazla olay var. Evinizle ilgili yapacağınız değişiklerde, çevrenizin desteğiniz alacaksınız. Bugün ailenizle ilgili olaylar gündeme gelecek. Kendinizi yıpratacak olayların dışında kalmaya özen göstermeli, her şeyi olduğu gibi kabul etmelisiniz.

8 Kasım 2018 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:

Yakın çevrenizin sizden destek beklediklerini bildiğiniz halde, olayların dışında yaşamak gibi bir takıntınız var. Duygusal ilişkinizde karşılıklı beklentiler içinde olmanız, ikinizi de farklı bir şekilde etkiliyor. Bugün, enerjinizi geçmiş deneylerden yola çıkarak yeni bir şekilde değerlendirme yoluna gidebilirsiniz.

8 Kasım 2018 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:

Maddi konularda beklediğiniz gelişmelere şimdilik olmak kaydıyla küçük aralar vermelisiniz. İşinize duygularınızı karıştırmadığınız için, başarılı olmanız kolay oluyor. Bugün aksilikler söz konusu. Yeteneklerinizi yeterince sergileyememekten şikayetçi olabilirsiniz. Kol ve bacaklarınızın çok hassas olması nedeniyle, acele hareket etmemelisiniz.

8 Kasım 2018 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:

Bugün duygusal çelişkilerden uzak kalmalısınız. Yaşadığınız olayları düşündüğünüz zaman, kafanız karışabilir. Bugün Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Görüşeceğiniz kişilerden duygusal destekler alacaksınız. Kazançlarınız konusunda, elde ettiğiniz avantajları doğru kullanmalı ve paylaşımlarınızda aşırıya kaçmamalısınız.

8 Kasım 2018 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:

Kendinizi ifade ederken çevrenizi etkileme konusunda akıllıca davranıyorsunuz. Bugün bilgilerinizi dostlarınızla paylaşırken, mizahi yönünüz ortaya çıkacak. Bir araya geldiğiniz arkadaşlarınızla, eski olayları konuşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili, böbreklerinizin hassas dengesini korumak istiyorsanız, günde en az sekiz bardak su içmelisiniz.

8 Kasım 2018 Perşembe AKREP Burç Yorumu:

Ay Başak burcunda ilerlerken, bugün dostlarınızla duygusal paylaşım içinde olacaksınız. Ortak fikirlere ihtiyacınız var. Dostlarınızı aramak için birtakım bahaneler arayacak, küçük detaylar üzerinde takılacaksınız. Görüşeceğiniz kişilerden duygusal destekler bekliyor ve kendinizi yorgun hissediyorsunuz.

8 Kasım 2018 Perşembe YAY Burç Yorumu:

Çevrenizde gelişen olaylara karşı oldukça temkinli hareket etmek zorunda kalıyorsunuz. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görmekten son derece mutlusunuz. Kişisel savaşlarınızın olmadığını çevrenize anlatmak için zamanınızı boşuna harcamayın. Bugün, duygusal yaşamınızı kendinize saklayarak sosyal ve finans konularına ağırlık vermelisiniz.

8 Kasım 2018 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:

Bugün, fiziksel anlamda kendinizi cesur ve olaylara hazır hissediyorsunuz. Yaşamla ilgili taleplerinizi yeniden gözden geçireceksiniz. Bir süredir aklınıza gelmeyen bazı olaylar, yeniden kafanızda şekillenecektir. Uzun zamandır aramak istediğiniz dostlarınızın beklenmeyen ziyaretleri sizi şaşırtabilir.

8 Kasım 2018 Perşembe KOVA Burç Yorumu:

Kişisel enerjinizin oldukça yoğun olması sizi huzursuz ve takıntılı yapabilir. Aklınıza gelen her şeyi paylaşma ve yaşama geçirme konusunda acele etmemelisiniz. İsteklerinizde ısrarcı davranmak, istenmeyen riskleri de beraberinde getirebilir. Sağlığınızla ilgili iştahınız çok açık olmasına rağmen, dengesiz bir şekilde besleniyorsunuz.

8 Kasım 2018 Perşembe BALIK Burç Yorumu:

Maddi konularda gizli davranmayı tercih edebilirsiniz. Kendinizle ilgili değişime ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün bulunduğunuz çevrelerde kendinize sakladığınız düşüncelerinizi paylaşmak istemeyebilirsiniz. Yeni beklentilere şimdiden hazır olun. Sıcak gelişmeler gündemde sizi bekliyor. Dinlenmeye ihtiyacınız var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum