8 Mart 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları Oku - Kadınlar Günü özel

8 Mart 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları Oku - Kadınlar Günü özel
Burç yorumları ile ilgilenen herkes günün ilk dakikalarından bu yana arama motorları aracılığıyla gelecekte neler yaşayabileceği yönündeki tahminlere bakmak ve yeni kararlar almak adına moral bulmak istiyor. Siz değerli ziyaretçilerimizin her gün yoğun ilgi gösterdiği haberimizde 8 Mart 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları Oku sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Binlerce kişi tarafından araştırılan günlük burç yorumları internette en çok okunan haberler arasında yer alıyor. Hayatın stresinden uzaklaşmak, para konusunda huzura varmak, aşkta mutluluğu yaşamak ve sağlıkta dinç olmak isteyenler sürekli olarak burç yorumları okuyor. Gazete Damga ekibi olarak internet üzerinde değerlendirilen yorumlardan hazırladığımız haberimizde geleceğinize dair ipuçları sizleri bekliyor.

günlük burç yorumları oku

8 Mart 2018 Perşembe Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

8 Mart 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları

8 Mart 2018 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:

Ailevi konuların gündem kazanmasıyla bazı problemlere canınız sıkılabilir. Çevrenizde sizi karşı çıkabilecek tersliklere karşı hazırlıklı olmalısınız. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, arkadaşlık ilişkilerinizi olumlu destekliyor. Onların yeni ve ilginç fikirleri karşısında planlarınızı farklı bir şekilde değiştirebilirsiniz.

8 Mart 2018 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:

Yaratıcılığınız konusunda kendinize olan güven duygunuz oldukça olumlu gelişiyor ve kafanızda geliştirdiğiniz planlarınızı başkaları ile paylaşma fırsatı buluyorsunuz.Kazançlar konusunda isteklerinizin sınırlarını genişletmek isteyebilirsiniz. Görüştüğünüz kişilerin yetenekleri sizi de motive edecek. Yeni başlangıçlara hazırlanıyorsunuz.

8 Mart 2018 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:

Girişimci ruhunuzu, çevresel desteklerle beslediğiniz zaman çok daha cesur olabiliyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla bazı ortak kararlar almak isteyecek ve onların özel yaşamlarıyla ilgili bir takım sorunlarına yardım edeceksiniz. Siz, aktivitenizi yüksek tutmayı kolay bir şeklide başardığınız için, çevrenizin problemleri sizi buluyor.

8 Mart 2018 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:

Maddesel problemlerinizin sizi bunaltmasına rağmen, geçici çözümler yerine köklü arayışlar içindesiniz. Bugün, birçok konuda kombinasyon hedeflerinizi bir birine bağlayacak ve sonuca daha olumlu yaklaşacaksınız. Geleneksel yapınızdan taviz vermeden, kendinize yeni hedefler belirlemeniz oldukça memnuniyet verici.

8 Mart 2018 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:

Siz duygusal olmayı bir türlü beceremiyor ve her konuda ben merkezciliğinizi koruyorsunuz. Bugün, Ay'ın bulunduğu konum, maddesel bir sorgulama içinde olacağınızı gösteriyor. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin size sağlayacağı avantajları hesaplamak istiyor ve kişisel kazançlarınızı düşünüyorsunuz.

8 Mart 2018 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:

Bugün, girişimci ruhunuza uygun işler peşinde olacak ve kendinize yeni hedefler belirleyeceksiniz. Yapacağınız atılımlarınız için, her türlü imkana sahip olsanız bile gözlemciliğinizin size sağladığı yeni avantajlar sayesinde, kendinize yeni bir ortam hazırlayacaksınız. Sonuçlar lehinize gelişiyor.

8 Mart 2018 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:

Yönetici gezegeniniz Venüs Balık'ta ilerlerken, ruhsal anlamda size zengin bir performans sunuyor. Oryantal ve mistik ruhunuz ortaya çıkıyor. Bugün, görüştüğünüz kişilerden farklı özellikler arıyor ve duygu derinliği içinde olan kişilerle bağlantı kurmakta zorlanmıyorsunuz. Renkli ve ilginç bir gün sizi bekliyor.

8 Mart 2018 Perşembe AKREP Burç Yorumu:

Çevrenize karşı atılımcı davranışlarınızla dikkat çekmeyi bildiğiniz için, herkes sizden farklı şeyler bekliyor. İkinci yönetici gezegeniniz Mars, yakın ilişkilerinizi etkiliyor, size temkinli davranmanızı öneriyor. Planlı ve sistemli hareket etmeli ve girişimciliğinizi belirli bir ölçü içinde kullanmalısınız. Şüpheci yönleriniz çoğu kez işe yarıyor.

8 Mart 2018 Perşembe YAY Burç Yorumu:

Ailenize her konuda destek vermeyi sevdiğiniz için, bugün yine onlarla ilgili problemler, gündeme gelecektir. Çevresel faktörlerinizi, sevdiklerinin sorunu için, kullanmak isteyecek ve bu konuda gerekli atılımları yapacaksınız. Sevdiklerinizin yaşamı kolaylaştırıcı davranışlarda bulunmak, sizi son derece mutlu kılıyor.

8 Mart 2018 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:

Mars burcunuzda ilerlerken, yönetici ruhunuzu atağa kaldıracak şekilde sizi kamçılıyor. Bugün, yakın dostlarınızla duygusal bir iletişim içindesiniz. Onlara bazı sorunlarınızı açabilir ve fikirlerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Çevrenize her konuda güvenmek isteyişiniz, sizin kuruntulu ve detaycı yapınızdan kaynaklanıyor.

8 Mart 2018 Perşembe KOVA Burç Yorumu:

Ay burcunuzda ilerlerken, yaratıcı yönleriniz ortaya çıkacak. Kendinizi ifade edecek davranışlarınız, maddesel kazançlarınızla ortak ilerlerken, bazı tereddütleriniz, sizin için önemli bir sorun oluşturabiliyor. Bugün, ani para olayları karşısında temkinli olmalısınız. Partnerinizle bu konuda fikir alış verişi içinde olabilirsiniz.

8 Mart 2018 Perşembe BALIK Burç Yorumu:

Venüs ve Güneş burcunuzda ilerlerken, aşka bakış açınızda önemli bir gen,işleme ve canlılık göze çarpıyor. Bulunduğunuz ortamlarda karşı cinsin sizden etkilenmemsi mümkün değil. Bugün bilinçaltı duygularınızı, kişisel özelliklerinizle doğru bir şekilde özdeşleştiriyorsunuz. Yaşam sanatı bilen ender kişilerden birisiniz.

astroloji

Astroloji ile Astronomi arasındaki fark

  • Astronomi bir bilim dalıdır, Astroloji  ise bir bilim dalı değildir,
  • Astronomi gök cisimlerini izleyerek onlar hakkında bilgi toplayıp araştırma yapar. Güneş sistemi, evren, dünya, yıldızlar, gezegenlere ilişkin çeşitli incelemeler yapabilir,
  • Astronomi biliminde elde edilen veriler bilimsel veriler olup kanıta dayalıdır,
  • Astroloji ise elde edilen veriler genellikle yoruma dayalı ve kişiden kişiye göre değişebilir
  • Astroloji ve Astronomi arasında bilimsel ve yorumsal bağların olduğu düşünülmektedir,
  • Tüm evren bir döngü halinde olduğu için Astroloji ve Astronomi yi oluşturan her maddi manevi durum bir döngü içerisindedir,
  • Astroloji kavramı zamanla burçlar kavramını doğurmuştur,
  • Astroloji tarihi Sümerlere kadar dayanmaktadır,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.