8 Mart'ta eşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti

8 Mart'ta eşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti
8 Mart'ta eşi tarafından bıçaklanan 43 yaşındaki Hatice Yıldız, taburcu edildikten sonra evinde, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, hakkında uzaklaştırma tedbir kararı bulunan 44 yaşındaki Mustafa Yıldız, Denizli'de yaşayan halasını çağırarak eşiyle kendisini barıştırmasını istedi.

Manavgat'a bağlıŞelale Mahallesi'nde bulunan eve 8 Mart Kadınlar Günü'nde gelen hala, önce 43 yaşındaki Hatice Yıldız'la görüştü, ardından Mustafa Yıldız'ı eve çağırdı. Eve gelen Mustafa Yıldız ile Hatice Yıldız arasında tartışma çıkması üzerine, 18 yaşındaki çiftin çocukları Furkan Yıldız araya girdi.

Ardından tartışma kavgaya dönünce, Mustafa Yıldız ile oğlu Furkan birbirine bıçak çekti. Araya giren Hatice Yıldız, Mustafa Yıldız tarafından karnından ve göğsünden bıçaklandı. Babası, oğlu Furkan Yıldız'ı da sırtından ve karın boşluğundan bıçakladı.

Çiftin kızı 14 yaşındaki A.Y. ise, kırılan kapının camı yüzünden elini kesti.

Komşuların ihbarı üzerine eve polis ve sağlık ekipleri geldi. Yaralanan Hatice Yıldız, Furkan Yıldız ve A.Y., Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülürken, anne ve oğul ameliyata alındı. Hatice Yıldız, hastanede eşinden davacı olduğunu söyledi.

Olay günü Mustafa Yıldız polis merkezine giderek teslim oldu. Buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Mustafa Yıldız, sulh ceza hakimliğince 'üstsoy veya altsoydan birine ya da eş veya kardeşe karşı kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

Kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Salı günü hastaneden taburcu edildikten sonra tedavisine evde devam eden Hatice Yıldız ise dün 23.00 sularında fenalaştı. Eve çağrılan sağlık ekipleri tarafından Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hatice Yıldız'ın kalp krizi geçirdiği ve doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

Hatice Yıldız'ın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edilirken, Hatice Yıldız'ın aldığı bıçak darbesi yüzünden mi kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği, yapılacak otopsi sonrası belli olacak.

Ayrıca hayatını kaybeden Hatice Yıldız'ın, Mustafa Yıldız'ın akrabaları tarafından şikayetini geri çekmesi yönünde tehdit edildiği de iddia edildi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.