8 Şubat 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları - Tüm Burçların Değerlendirmesi Burada

8 Şubat 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları - Tüm Burçların Değerlendirmesi Burada
Günlük burç yorumu oku şeklinde aratan internet kullanıcıları geleceklerine dair bilgi sahibi olmak ve hayatlarını bu yönde şekillendirmek istiyor. Her gün yayınladığımız burç yorumları bugün de sizlerle. Peki 8 Şubat 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları nasıl oluştu. İşte detaylar...

8 Şubat 2018 Perşembe Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

günlük burç yorumları oku

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku

8 Şubat 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları

8 Şubat 2018 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:

Ay'ın bulunduğu konum, kendinizi aşma konusunda size yardım ediyor. Arkadaş çevrenizden yararlanabileceğiniz bir gün. Onların kısa vadeli yaşamsal süreçlerine karşı çıkabilirsiniz. Ortak paylaşım alanlarınızda fikir ayrılıkları yüzünden tartışma çıkabilir. Bu nedenle bulunduğunuz ortamdan kısa süreli ayrılmakta yarar var.

8 Şubat 2018 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:

İşinizle ilgili olarak, çevrenizden farklı bir anlayışla sıra dışı düşünceler içindesiniz. Başkaları için anlamsız olan hedefleriniz, geleceğiniz için yeni yapılanmaların temelini oluşturacak. Bilgilerinizi doğru ve yerinde kullandığınız zaman, adımlarınızın zemini çok daha güçlü oluyor. İdeallerinizde inatçı davranıyorsunuz.

8 Şubat 2018 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:

Zihinsel aktivitenizin oldukça iyi olduğu ve karşılıklı görüşmelerde performans sağlayacağınız bir gün içindesiniz. Yapacağınız anlaşmalarda kendi doğrularınızı savunmak zorunda kalacak ve karşınızdaki kişilerin değer yargılarına karşı savunma sistemi oluşturacaksınız.Bugün, her şey şekil değiştiriyor.

8 Şubat 2018 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:

Sezgisel yeteneğinizi kişisel güvensizliğinizle pekiştirmek zorunda kaldığınız zaman kendinizi yorgun hissediyorsunuz. Çevrenizin olanaklarından faydalanma konusunda zorluklar söz konusu olabilir.Onların sıkı kuralları karşısında bocalamanız mümkün. Bugün, meraklı yapınızı körükleyen gizemli olaylara kaşı ilgi duyuyorsunuz.

8 Şubat 2018 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:

Enerjinizin yoğun temposu herkesin başını döndürürken, sizi hiçbir şey etkilemiyor. Bugün oldukça güçlüsünüz. Karşılıklı duygusal ilişkilerinizde yaşadığınız olaylarda zihinsel gücünüzü kaşınızdaki kişiye yansıtma beceriniz çok güçlü. Bugün, onu etkileme konusunda sabırlı davranmalı, sinirli davranışlarınızı dengelemelisiniz.

8 Şubat 2018 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:

Fazla çalışmanız gereken bir gün içindesiniz. Planlama yeteneğinizi kullanmak için uygun bir sistem geliştirmelisiniz. Yaptığınız çalışmalarda kendi düşüncelerinizden yola çıktığınız zaman başarı oranınız artıyor.Özgürlüğünüzü kişisel egolarınızla tamamlamak için bugün uygun olayları birleştireceksiniz.

8 Şubat 2018 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:

Siz duygularınızla yaşayan bir kişisiniz. Bugün, onunla yeni bir şeyler keşfedecek ve daha mutlu olacaksınız.Bulunacağınız ortamlarda sosyal yönlerinizi ve girişimciliğinizi yeterince ortaya koyacaksınız. Eklem ağrılarınızın arttığı bir gün içindesiniz. Fazla hareketsizlik size çok şey kaybettiriyor. Spora ağırlık vermelisiniz.

8 Şubat 2018 Perşembe AKREP Burç Yorumu:

İş yaşantınızda yeni gelişmeler kaydedecek,ve gelecek için önemli adımlar atacaksınız. Önünüz oldukça açık.Bugün sosyal yaşantınızda gözle görülür bir gelişme ve canlanma var.Yeni ortamlar ilginizi çekmeye başlayacak. Ailenizle birlikte katılacağınız toplantılarda kendinizi mutlu hissedeceksiniz.

8 Şubat 2018 Perşembe YAY Burç Yorumu:

Bugün sıra dışı düşüncelere takılıp kalabilirsiniz. Yaratıcılığınız yine ön planda olacak ve fark edileceksiniz. Kendi düşüncelerinizden başka hiç birşeye inanmadığınız için, çoğu kez yardım almaktan hoşlanmıyorsunuz. Özel duygularınızda yaşadığınız coşkulu davranışlar, sizin bir parçanız haline geldi.Kendinize has bir tarzınız var.

8 Şubat 2018 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:

Mars burcunuza geçiyor. Kişiliğinizde canlanma söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda hareketli ve aktif yanlarınızla dikkat çekmeyi başaracaksınız. Sevdiğiniz kişi ile gereksiz bir tartışmaya girmek istemiyorsanız özellikle bugün, sözlerinizde kırıcı olmamaya çalışmalısınız. Spor yapan Oğlaklar için, dikkatli olunması gereken bir gün.

8 Şubat 2018 Perşembe KOVA Burç Yorumu:

Sezgileriniz size doğru yolu gösterecek. Başkalarına güvenmek yerine, iç sesinizi dinlemeniz en doğrusu. Yaşantınızdaki olağanüstü tesadüfler sizi doğru yönlendirecek. Özellikle aşk hayatınız canlanmak üzere. Dost sohbetlerine ihtiyacınız olacağı bir gün. Kendinizi iyi hissetmeniz için dostlarınızla birlikte olmalısınız.

8 Şubat 2018 Perşembe BALIK Burç Yorumu:

Olaylar karşısında en doğru yargıları sizin verdiğinizi bildiğiniz halde, çevrenizin etkisinde kalıyorsunuz. Bugün kişisel olaylarınıza hiç kimseyi karıştırmamalı ve içsel sesinizin sizi yönlendirdiği yolda ilerlemelisiniz. Mide ve sindirim sistemi rahatsızlıkları kapıda sizi bekliyor. Olayları stres haline getirmeyin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.