9 Mart 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları Oku| İş, Aşk, Sağlık ve Para Falınız Bu Sayfada

9 Mart 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları Oku| İş, Aşk, Sağlık ve Para Falınız Bu Sayfada
9 Mart 2018 Perşembe Cuma Günlük Burç Yorumları büyük bir ilgiyle araştırılıyor ve okunuyor. Ziyaretçilerimiz gelecekleri konusundaki gelişmeleri öğrenmek, yazılan değerlendirmelere göre hayatlarına farklı bir yoldan gitmek istiyor. Burcunuzun bugünkü özelliklerine göre iş, aşk, sağlık ve para falı da oluşturuldu. Peki bugün burcunuz sizin için ne söyülüyor. Yükseleninizin durumunda ne gibi bir değişim görülüyor. İşte 9 Mart 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları Oku sayfası

Astroloji ile ilgili en çok merak edilen konuların başında burç yorumları geliyor. Özellikle kadınlar yükseleninden tutun da en uyumlu olduğu burca kadar pek çok detayı araştırıyor. Hem de her gün. Siz değerli okuyucularımız için her gün yayınladığımız burç haberi bugün de yayında. Yeni bir umut sahibi olmak, hayata tutunmak veya bu yönde kararlar vermek istiyorsanız 9 Mart 2018 Cuma Burç Yorumları Oku sayfası sizlerle...

9 Mart 2018 Cuma Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.
 

9 Mart 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları

9 Mart 2018 Cuma KOÇ Burç Yorumu:

Bugün arkadaşlarınızla beraber olma isteği içinde olsanız bile, onların fikirlerinden etkilenmeniz söz konusu olacaktır. Kendi kararlarınızı kendiniz vermek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı arzu ettiğiniz konuda kullanabilir ve yaşam kalitenizi daha da arttırabilirsiniz.Kişiliğinizi ortaya koymaktan sakınmamalısınız.

9 Mart 2018 Cuma BOĞA Burç Yorumu:

Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için, iş arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Bugün çevresel değişimlerden etkileneceksiniz.

9 Mart 2018 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:

Bugün, arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Organizasyonlar ve iş birlikleri önem kazanıyor. Ortak dostlarınızla birlikte yeni atılımlar içinde olacaksınız. Onların sizden etkilenmeleri söz konusu. İkna kabiliyetiniz artıyor.

9 Mart 2018 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:

Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz. Finans konularına temkinli yaklaşmanızın nedeni, maddi kayıplardan korkuyor olmanız.

9 Mart 2018 Cuma ASLAN Burç Yorumu:

Duygusal konularda cesur davranışlar içindesiniz. İsteklerinizde aceleci davrandığınız zaman kayıplar yaşıyorsunuz. Siz, en az kendiniz kadar özgür kişilerle birlikte olmaktan yanasınız. Bugün, partnerinizle birlikte kişisel ve özel çalışmalar içinde olmak isteyebilir ve onun fikirleri ile çarpışmak zorunda kalabilirsiniz.

9 Mart 2018 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:

Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek ve kendinizi farklı bir pota da göreceksiniz. Kişiliğinizin bilinmeyen yönlerini ortaya çıkarmaktan yanasınız. Yaşamınızla ilgili yenilenme söz konusu olacaktır. Kendinize güvenmelisiniz.

9 Mart 2018 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:

Aşk yaşantınızla ilgili ilginç olaylar gündeme gelecektir. Partnerinizin sizden beklediği ilgiyi ona göstermelisiniz. Ortak çalışmalar içinde olacak ve aktivitelerinizi birleştirmek isteyeceksiniz. Çocuklarınızın bir takım sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Her olayı eğlenceli bir şekle dönüştürebilirsiniz.

9 Mart 2018 Cuma AKREP Burç Yorumu:

Yakın dostlarınızla birlikte bir araya gelecek; bir takım sürümcede olan işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Yaşam kalitenizi arttırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek ve kendinizi rahat hissedeceksiniz. Aile içi sorunlar gündem kazanacak. Onların fikirlerine saygı göstermelisiniz.

9 Mart 2018 Cuma YAY Burç Yorumu:

Duygusal davranmaktan mümkün olduğu kadar kaçınıyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var ve olayların mantıksal yönlerine yorum getirerek, gerçeğe daha fazla yaklaşıyorsunuz. Siz her zaman gizliliğe karşısınız.

9 Mart 2018 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:

Maddi konularda kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Mantık ve akılcı davrandığınız, her konu size başarıyı getiriyor. Bugün, bir takım özel konumlarınız gündeme gelebilir. İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz. Seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

9 Mart 2018 Cuma KOVA Burç Yorumu:

Ay'ın olumlu etkisini fiziksel anlamda hissediyorsunuz. Bugün, ikili ilişkilerinizde duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve birçok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Partnerinizle bazı ortak kararlar alacaksınız. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor.

9 Mart 2018 Cuma BALIK Burç Yorumu:

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. Sade ve yumuşak yapınızın altında, çelik gibi bir irade var ve olayların olumsuz yönlerini çok çabuk görebiliyorsunuz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.