Ağrınız varsa bu tarifi uygulayın, 5 yıl rahat edin!

Ağrınız varsa bu tarifi uygulayın, 5 yıl rahat edin!
Basit ama bir o kadar da etkili bir yöntemle ağrılarınızdan kurtulmak ister misiniz?

Sadece iki malzeme ile hazırlanan bu karışım yıllarca ağrılarınızdan kurtulmanızı sağlarken, yeniden sağlık bulmanıza da yardımcı oluyor.

Kaliteli bir zeytinyağı ile bir miktar tuzun karışımından elde edilen bu tarifi, ağrılı bölgenize sürmeniz yeterli. Zeytinyağının içerisinde çözünen doğal tuz, vücutta özellikle baş, boyun ve eklem bölgesindeki ağrıları giderirken, yaşam kalitenizin de artmasını sağlıyor.

Karışımı hazırlarken tek yapmanız gereken bir miktar tuz ve zeytinyağını cam bir kavanozun içerisinde karıştırmak. 5 sene ağrı çekmenizi önlediği iddia edilen bu formülü 10 yemek kaşığı tuz ve 20 yemek kaşığı zeytinyağı kullanarak hazırlayabilirsiniz.

Karışımı kavanoza ekledikten sonra cam kavanozun ağzını sıkı bir biçimde kapatarak şifa dolu sağlık iksirini uzun bir süre muhafaza edebilirsiniz.

Dilediğiniz bir saatte karışımı ağrıyan bölgenize masaj yaparak yedirip uygulayabilirsiniz. Ovalayarak masaj yapmak ağrılarınızın daha çabuk bir sürede hafiflemesine de yardımcı olur. İşlem bitiminde temiz bir havlu ile bölgeyi temizleyebilirsiniz.

Düzenli olarak karışımı uygularsanız, 10 gün içerisinde ağrılarınızda gözle görülür bir azalma görmeniz mümkün.

Ancak bu yöntemi denemeden önce bir uzmandan ağrılı bölgenizle ilgili destek almayı ihmal etmemelisiniz. Bu karışım tek başına bir tedavi anlamına gelmemekle birlikte, alternatif bir yöntem olarak uygulanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.