Ailesini bulmak için Müge Anlı'ya çıkan kadın sosyal projenin öncüsü oldu

Ailesini bulmak için Müge Anlı'ya çıkan kadın sosyal projenin öncüsü oldu
ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına kısa süre önce ailesini bulmak için katılan ve sempatik tavırlarıyla Türk halkının sempatisini kazanan Sevim Gürçay okuma yazma bilmeyen kadınlara öncü olacak sosyal projenin de ilk adımını attı.

Hiç tanımadığı aile bireylerini bulmak adına ATV ekranlarında yardım talep eden Sevim Gürçay'ın okuma yazma bilmemesi Müge Anlı'nın içine adeta dert olmuştu. Hemen bir çalışma başlatan güzel sunucu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da onayıyla tüm kadınların katılacağı bir okuma yazma seferberliği başlatmak istediklerini söylemişti.

İlk adımı ise Sevim Gürçay attı. Eğitmenler ve çocuklarıyla sürekli ders çalışan Gürçay çok önemli bir aşama kaydetti. Programa gelmeden önce bir kelimeyi dahi okuyup yazamadığı noktadan buraya gelmesi takdirle karşılandı.

Müge Anlı'nın programda sürekli üstüne basa basa durduğu ve zorunlu olarak gördüğü okuma yazma konusunda kadınların kendileriyle iletişime geçmesi ve bu Türkiye gerçeğinin artık silinmesi gerektiği de vurgulanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.