Albaraka Hac Finansman Kampanyası 2023 şartlar ve gerekenler

Albaraka Hac Finansman Kampanyası 2023 şartlar ve gerekenler
İslam'ın beş şartından biri hacca gitmektir. İbadetlerini yerine getirmek isteyenler masraflarını en kolay yoldan ödemek ve tamamlamak üzere araştırmalarda bulunuyor. Albaraka'nın yeni kampanyası ile birlikte ödemelerinize kolaylık getirebilirsiniz. Albaraka Hac Finansman Kampanyası 2023 şartlar ve gereken şartlar haberimizde yer alıyor.

Bu sene hacca gitmek isteyenler için 30 Mayıs-24 Haziran tarihleri arasında olurken, dönüşler ise 3-28 Temmuz tarihleri açıklandı. Diyanet'in belirlediği tarihlerde yapılacak kesin kayıtlarla birlikte binlerce kişi ibadetlerini yerine getirebilmek adına hayalini kurduğu haccın manevi huzurunu yaşamak istiyor. İlk defa kayıt yaptıranların sayısının 220 binden fazla olduğu 2023 yılında yapılacak masraflar için birçok banka da kolaylık sağlayacak kampanyalarla birlikte vatandaşların karşısına çıktı. Albaraka Hac Finansman Kampanyası 2023 şartlar ve gereken şartlar haberimizde yer alıyor.


2023 HAC KESİN KAYITLARI NE ZAMAN?

- Kurada adı çıkanlar, 13-24 Mart tarihleri arasında kesin kayıt yaptırabilecek.


 

2023 HAC KESİN KAYITLARI İÇİN ÖNEMLİ BİLGİLER

- Kayıtlarını e-devlet sistemi üzerinden kendileri yapabileceği gibi, Başkanlıkla gitmek isteyenler il müftülükleri, acentalarla gitmek isteyenler ise Başkanlıkla sözleşme imzalayan acentalardan kayıtlarını yaptırabilecekler.

- Salgın hastalık döneminde 65 yaşından büyük olması ve aşı olmaması sebebiyle gidemeyen 34.443 hacı adayı kurasız hacca gidecek.

- Belirlenen süre içerisinde kesin kayıt yaptırmayanların yerine, hac konaklama türlerine göre kura sırası gözetilerek 30 Mart-7 Nisan tarihleri arasında illere dağıtılan kontenjanlar çerçevesinde kayıtlar alınacak.


 

ALBARAKA 2023 HAC KAMPANYASI

Hac vazifesini yerine getirecek vatandaşlar için bankalar sağladıkları kolaylıklarla ödeme fırsatı sunuyor. 34 binden fazla kişinin hacca gideceğinin açıklanması üzerine Albaraka da birçok detay ve fırsatın olduğu Hac Kampanyası duyurdu.

Kampanya ile ilgili olarak şu noktalara dikkat edilmesi istendi;

  • Müşterimizin kampanya kapsamında yararlanabileceği finansman tutarı kişi başı (kendisi ve yakınları dahil) 150.000 TL ile sınırlandırılmıştır.
  • Hacı adayı ‘’Hac Kesin Kayıt Belgesi ‘’ ile şubelerimize finansman başvurusunda bulunabilecektir.
  • Kampanya dahilinde müşterilerimiz hac bedelinin yarısını peşin olarak ödeyebilecek, yarısını vade farksız, 2 taksitli ve dosya masrafsız ödeyebilecektir.
  • Bankamız, Diyanet İşleri Başkanlığı vasıtasıyla Hac vazifesini yerine getirmek isteyen hacı adayları için Hac bedellerinin finansmanına aracılık edecektir.
  • Hac bedelleri müşteriler tarafından TL olarak yatırılacak ve Bankamız tarafından Diyanet İşleri Başkanlığının hesabına SAR olarak havale edilecektir.
  • Bu kampanya sadece Diyanet İşleri Başkanlığının Hac programları için geçerli olup, seyahat acentelerinin Hac programlarını kapsamamaktadır.
  • Ödemeler, Hac vazifesini yerine getirmeden önce tamamlanmalıdır.
  • Albaraka Türk kampanyada değişiklik yapma hakkına sahiptir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.