AnadoluJet'ten 1 dolar, euro ve sterlin bilet kampanyası! Tarihler ve kampanya şartları

AnadoluJet'ten 1 dolar, euro ve sterlin bilet kampanyası! Tarihler ve kampanya şartları
THY bünyesinde bulunan AnadoluJet 1 Euro'ya Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine seyahat imkanı tanıyor. Peki bu kampanyadan nasıl yararlanılabilir? Son gün ne zaman? İşte kampanya şartları...

Türk Hava Yolları'ndan seyahat etmek isteyen vatandaşlara 1 Euro'ya yolculuk yapma fırsatı. Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Belçika, Danimarka, Fransa, Gürcistan, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsrail, İsveç, İtalya, Kuveyt, Rusya ve Suudi Arabistan’ın yer aldığı uçuş ağına yeni fırsatı sunan şirketin kampanyası ile ilgili şartlar merak ediliyor.
 


Anadolujet 1 Euro bilet kampanyası hangi ülkelere geçerli?

Şirketten yapılan açıklamada Türkiye, Bağdat, Erbil ve Tel Aviv çıkışlı uçuşlar 1 dolar, Bakü, Barcelona, Berlin, Paris, Milano, Moskova, Roma'dan gerçekleşecek uçuşlar 1 euro, Londra'dan yapılacak uçuşlar 1 sterlin ve Dubai'den gerçekleşecek uçuşlarda 9 Birleşik Arap Emirlikleri dirheminden başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.



Andolujet 1 Euro kampanyası şartları

AnadoluJet, yeni destinasyonları kapsamında sınırlı sayıda koltuk için geçerli bir indirim kampanyası düzenledi. Kampanyadan yararlanmak isteyen yolcular, 1 Mart’a kadar alacakları biletlerle 29 Mart - 24 Ekim döneminde vergi hariç 1 dolardan başlayan fiyatlarla uçma imkanı elde edecek. Biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.