Ankara'da deprem! Şiddeti kaç ve merkez üssü neresi

Ankara'da deprem! Şiddeti kaç ve merkez üssü neresi
Milyonlarca Ankaralı güne depremle başladı. Sabah 09:00 sıralarındaki iki deprem herkesi korkuttu. Peki depremlerin şiddetleri kaç ve merkez üssü neresi? Detaylar haberimizde.

Ankara'da deprem mi oldu? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Sarsıntının etkisiyle büyük bir panik oluşurken herkes depreme dair bilgileri merak ederek öğrenmek isriyor. AFAD'ın açıklamasına göre deprem hakkındaki tüm detaylar haberimizde.
 


Ankara depreminin şiddeti ve merkez üssü

Son dakika gelişmesine göre bu sabah Çankırı'da 4,7 ve 4,8 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Vatandaşları korkutan deprem Ankara'da da hissedildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde açıklanana göre Çerkes ilçesinde, saat 09.00'da 4,7 büyüklüğünde, 09.03'te ise 4,8 büyüklüğünde iki deprem oldu. Yeri oldukça yakın olan iki deprem de herkesi korkuttu.


Ankara'da da hissedildi

Ankara'da ve çevre illerde hissedilen deprem sonrası Ankaralı vatandaşlar "Ankara'da deprem mi oldu?" diye aramaya başladı. Korktuklarını sosyal medya üzerinden duyuran vatandaşlar " İyi sallandık yine", "Allahım uykudan uyandım bu nasıl depremdi" gibi tweetler attılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.