Aslan burcunun kişiliği, özellikleri ve öne çıkan yönleri

Aslan burcunun kişiliği, özellikleri ve öne çıkan yönleri
Kırmızı halıyı ser, çünkü aslan geldi. Aslan, aslan tarafından temsil edilir ve bu ateşli ateş burçları, göksel ormanın kralları ve kraliçeleridir.

Kraliyet statülerini kucaklamaktan çok mutlular: Canlı, teatral ve tutkulu aslanlar, ilgi odağı olmayı ve kendilerini kutlamayı severler. Bu aslanlar doğal liderlerdir ve sanatsal ve yaratıcı bir şekilde ilham alan arkadaşlıklar ve aşklar geliştirmekten haz duyarlar.

Şakacı aslanlar, dergilere konu olacak drama kaynaklı aşklara yönelmekte hiçbir sorun yaşamazlar. (Aslında tercih bile edebilirler.) Sonuçta her Aslan kendini ünlü olarak algılar. Bu astrolojik divalar asla gösterişli yemeklerden, özel partilerden veya yozlaşmış tasarımcı kıyafetlerinden bıkmazlar.

Aslan, yaşamı ve canlılığı yöneten göz kamaştırıcı gök cismi olan güneş tarafından yönetilir. Güneş asla geri gitmez ve aynı şekilde aslanlar istikrarları, sadakatleri ve tutarlılıkları ile ünlüdür. Her ilişkiye kalplerini koyan sadık arkadaşlar ve aşıklar. (Uygun bir şekilde, Aslan burcu kalbi yönetir.) Aslanlar, kendilerini tehdit altında hissedene kadar eşlerinin başarılı olmasını izlemeyi severler. Yıldız güçlerinin gölgede kalacağından korkmaya başladıklarında, egoları, gururları ve kıskançlıkları tarafından zarar görebilirler. Göksel aslanlar için, kendi ışıklarının başkaları tarafından asla karartılmadığını ve başkalarının başarısının parlak parıltısının kendilerine hiçbir şey yapmadığını hatırlamaları önemlidir. Nihayetinde, aslanların kendi kibirleri, mutlulukları için en büyük tehdittir.

Bu burç, hırsı ve kararlılığıyla tanınır, ancak her şeyden önce, aslanlar olağanüstü cesaretleriyle kutlanır. Tarotta aslan, fiziksel, zihinsel ve duygusal dayanıklılığın ilahi ifadesini tasvir eden “güç” kartıyla temsil edilir. Başarısızlığı kabul etmeyi reddeden korkusuz iyimserler olan aslanlar, olgunlaştıkça cesaretlerinin derin kuyularının büyüdüğünü göreceklerdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.