Atatürk Damga'yı ziyaret etti

Atatürk Damga'yı ziyaret etti
Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliğiyle dikkat çeken Göksel Kaya, gazetemizi ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Mert ile bir araya geldi

İzmir'de ünlenen ve Atatürk'e olan benzerliğiyle dikkat çeken Göksel Kaya, Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Mert ile gazetemizin merkezinde bir araya geldi. Atatürk'e dair keyifli bir sohbetin gerçekleştiği ziyarette Kaya, nasıl keşfedildiğinden tutun da ve şimdiye kadar gerçekleştirdiği faaliyetlere kadar birçok konuda bilgiler verdi. Atatürk gibi büyük bir liderin benzeri olmaktan dolayı gurur duyduğunu ve çok mutlu olduğunu ifade eden Kaya, “Bu benzerliği taşımak elbette gurur verici ama aynı zamanda çok ciddi de bir sorumluluk” dedi.

Metroda fark edildi
İlk olarak İzmir'de bir metroda Atatürk'e olan benzerliğinin dikkat çektiğini anlatan Kaya, “İzmir'de metroda seyahat ediyordum. Yanıma bir adam yaklaştı ve sizi çok seviyorum dedi. Haliyle ben de baya bir şaşırdım” diye konuştu. Kendisine iltifat eden vatandaşın Atatürk'e olan benzerliğine dikkat çektiğini söyleyen Kaya, “Daha sonra kendisiyle beraber oturup çay içip, sohbet ettik. O da benim benzerliğimden herkesin bilgi sahibi olması gerektiğini söyleyerek sosyal medyada paylaşımlar yaptı. Daha sonra ana haberlere konu olmaya başladım. Böylece de keşfedilmiş oldum” ifadelerini kullandı.

Birçok etkinlikte yer aldı
Atatürk'e olan benzerliği sebebiyle Cumhuriyet Bayramı ya da diğer ulusal bayramlarda birçok etkinlik daveti aldığını kaydeden Kaya, “Bütün bu etkinliklerde yer aldım. Kısa bazı filmler çekerek Mustafa Kemal Atatürk'ü anlattık, tekrar yaşatmaya çalıştık. Birçok güzel ve iyi bir şekilde andığım projede bulundum. Bütün bunlardan dolayı da mutluluk duyuyorum” dedi.

Ali Tarakcı’ya geçmiş olsun
Kalleş bir saldırı sonucu bacağından vurularak yaralanan gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Tarakcı için de geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kaya, “Böylesi saldırıları güçlü bir şekilde kınamamız ve eleştirmemiz gerekiyor. Gazetecilere yönelik saldırıların kabul edilebilmesi mümkün değil. Basının özgürce ve tehdit altında kalmadan işini yapabildiği bir ortam olmazsa olmazdır. Ali Bey'e ve Damga Gazetesi ailesine geçmiş olsun diyorum” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.