Ayhan Altuğ hayatını kaybetti

Ayhan Altuğ hayatını kaybetti
Eski milli voleybolcu olan ve milletvekilliği, Etiler Mahalle Muhtarlığı ve İstanbul Muhtarlar Derneği Başkanlığı da yapan Ayhan Altuğ 90 yaşında yaşama veda etti.

İstanbul Etiler Mahalle Muhtarlığı, İstanbul Muhtarlar Derneği Başkanlığı, Milli voleybolculuk ve TBMM'nin 16. Döneminde milletvekiliği yapmış olan Ayhan Altuğ hayatını kaybetti.

Ayhan Altuğ'un cenazesi 23 Ağustos 2023 Çarşamba günü Etiler Camisi'nde kılınacak ikindi namazının ardından Zincirlikuyu mezarlığında defnedilecektir.

Ayhan Altuğ'un eşi Emine Türkcan Demirci, taziyeleri Büyükçekmece Tepekent'teki evinde kabul etmektedir.

9575c0a3102e0859efddac3fcaf5f07f.jpg

Ayhan Altuğ kimdir?

1933 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Ayhan Altuğ lise mezunudur. Baba adı Şükrü, anne adı Emine’dir. Serbest Ticaret, İstanbul Etiler Mahalle Muhtarlığı, İstanbul Muhtar Derneği Başkanlığı, Millî voleybolculuk, TBMM 5. (XVI) Dönem İstanbul Milletvekilliği yapmıştır. 1962-69 yılları arasında Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı formasını giydi. Ayhan Altuğ, 05.06.1977 tarihinde düzenlenen genel seçimlerde CHP’den XVI. Dönem İstanbul Milletvekili seçilerek TBMM’de yasama çalışmalarına katıldı. Emine Demirci ile evliydi. 2023 yılında hayatını kaybetti.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.