Baran Kaya 27 yıl sonra annesine kavuşacak mı? Müge Anlı'da duygu dolu anlar

Baran Kaya 27 yıl sonra annesine kavuşacak mı? Müge Anlı'da duygu dolu anlar
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında çeyrek asırlık anne oğul hasreti Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Baran Kaya annesi ile bir araya gelebilecek mi? İşte detaylar...

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bir kez daha uzun süredir görüşmeyen aile bireylerini kavuşturacak dosya açıldı. Baran Kaya 27 senedir görmediği annesini görmek istediğini ancak bunu başaramadığını dile getirdi. Ardından da Müge Anlı ve ekibi anneyi bulabilmek adına çabalara başladı.

Kısa süre içerisinde hem baba tarafı hem de anne tarafı programa canlı bağlanarak anneden artık ortaya çıkmasını istedi. Fakat bu talepler kabul görmedi. Anne oğlunun kendisini öldürülmek üzere şartlandırıldığını ve bugüne kadar bu korkuyla yaşadığını belirterek Baran ile görüşmek istemediğini açıkladı.

Dün neler yaşanmıştı?
Baran, yıllar sonra annesinin sesini duyduğunda gözleri dolu dolu oldu. Canlı yayında annesini görmek istediğini söyleyen Baran’a Tülay Hanım, kendi ailesi tarafından tehdit edildiğini idida ederek “Sen 1 yaşındaydın anneannen ‘senin oğlun büyüsün, oğlun ellerinle gebertecek seni’ dedi. Sen bir şey bilmiyorsun çünkü beni aç susuz odaya kapattılar. Teyzelerin  ve anneannen de vardı. Şimdi telefonda ağlıyorlar ama benim korkularım olmasaydı neden bunca yıl mahrum kaldım senden” diye konuştu.

“Baranım korkuyorum ben” diyen Tülay Hanımın sözlerini şaşkınlıkla dinleyen Baran Kaya, “Anne bensem eğer korkun anne benden korkma, ben sana kavuşmak, sarılmak için geldim. Benden nasıl korkarsın” diye konuştu.

'Korkuyorum'
Ekran başında programı izleyenleri de duygulandıran anlarda Baran Kaya, annesini görmek istediğini söyleyerek “Anne her şey bir tarafa benim için gelmez misin?” diyerek annesinden yanıt bekledi. Tülay Hanım, stüdyoya gelemeyeceğini, ailesinden hala korktuğunu söyleyerek oğlu Baran’a “Yayından sonra arayacağım seni” sözünü verdi.

Annesinin artık hayatta olmadığını da öğrenen Tülay Hanım, “Farketmiyor ki 2 erkek kardeşim, kız kardeşlerim var” diyerek tehdidin hala devam ettiğine inandığını söyledi.

Gözyaşları içinde “27 yıldır böyle kaçarak korkuyla yaşamak yaşamaksa yaşıyorum” diyen Tülay Hanım, Müge Anlı’nın aradan geçen onca yıldan sonra söylenenlerin bir hükmünün kalmayacağı sözlerine “Herkes kendi ailesini kendisi bilir değil mi, siz yıllardır program yapıyorsunuz ve canlı şahitsiniz, oraya gelip de öldürdükleri ve sonradan katil çıkan gözyaşı döken insanları görüyorsunuz değil mi? ” diyerek hala korktuğunu belirtti.

baran kaya müge anlı

 

Annesinin yıllar sonra sesini duyan ve stüdyoda duygulu anlar yaşayan Baran Kaya ise, “Madem hayatım yalandı, biz birbirimize sahip çıkmazsak ne yapacağız? Ben ne yapacağım 27 sene senin söylediğine göre yalan dolanla yaşamışım, bundan sonra nasıl yaşayacağım?” diyerek annesi ile görüşmek istediğini söyledi.

'Öldürülebilirim'
“Emin ol ki çok kötüyüm. 27 yıldır bir gün bile aklımdan çıkmadın” diyen  ve stüdyoya gelmeyeceğini söyleyen Tülay Hanım, oğlunu arayacağını konuşacağını belirterek “Bazı öfkeler vardır ki son nefeslerine kadar devam eder. Eğer aile töre meselesi haline getirmişse, o insanı mezara koyana kadar o öfke bitmez. Ben sana telefonda söylerim ama şu anda ekranda söylemeyeceğim. Yayın sonrası numaranı alacağım ve seni arayacağım”

Kardeşi Gülay Hanım’ın telefonla bağlandığını öğrenen Tülay Hanım, “27 yıl benim hayatımdan da çalındı. Ben yuva kuramadım, çocuk yapmadım, tek çocuğum Baran’dı onu da elimden aldılar. Ben ailemin söylediği gibi farklı yollara sapmadım ama namusumla ayakta durmaya çalıştım. Benim için yıllardır tek insan vardı o evden Baran. Ama diğer aile fertleri ile görüşmeyeceğim.” diye konuştu.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.