Bedelli askerlik 4. celp dönemi tarihi ne zaman belli olacak? MSB açıklaması

Bedelli askerlik 4. celp dönemi tarihi ne zaman belli olacak? MSB açıklaması
Yüz binlerce gencin merakla araştırdığı Bedelli askerlik 4. celp dönemi tarihi ne zaman belli olacak? sorusunun yanıtı bulunmak isteniyor. Milli Savunma Bakanlığı son dakika açıklamasında bulundu mu? İşte detaylar...

Başvuruların 3 Ağustos itibariyle başladığı bedelli askerlik için son gün 4 Kasım Pazar günüydü. Gençler askere gitmek amacıyla araştırmalara devam ederken 4. celp döneminin ne zaman açıklanacağı da merak edilerek öğrenilmek isteniyor. Milli Savunma Bakanlığı internet sitesi duyurular kısmında sürekli olarak son dakika bilgisi görmek isteyenler msb.gov.tr'yi ziaret ediyor.

BEDELLİ ASKERLİK YENİ CELP DÖNEMLERİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Bedelli askerlik yeni celp dönemleri için gözler Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğüne çevrildi. 4 Kasım'da sona eren Bedelli askerlik başvurusunun ardından yeni celp dönemleri ne zaman belli olacak sorusu işlemlerini tamamlayan adaylar tarafından araştırılmaya başlandı. Henüz net bir açıklama olmasa da Milli Savunma  Bakanlığı tarafından yeni celp dönemlerinin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.