Beril Koncagül'den şoke eden Adnan Oktar sözleri

Beril Koncagül'den şoke eden Adnan Oktar sözleri
Adnan Oktar ve grubuna yapılan operasyonda tutuklanan ancak sonrasında pişmanlık yasasından faydalanan Beril Koncagül anlattıklarıyla herkesi şoke etti.

Kendisine ait televizyon kanalında onlarca kadınla birlikte gerçekleştirdiği yayınlarla adından söz ettiren Adnan Oktar düzenlenen operasyonda tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, A takımı ve birçok kedicik lakaplı arkadaşı da aynı kaderi yaşamıştı. Beril Koncagül de onlardan biriydi ancak o pişmanlıktan faydalandı. Yetmedi Kanal D'ye konuştu.

Özgürlüğüm cezaevinde başladı
O yılları robot gibiydim diye tanımlayan Koncagül birçok çarpıcı gerçeği açıkladı.  "Bu adamın dışarı çıkmaması gerekiyor. Hem dövüyor, saçından tutup yerlerde sürüklüyor. Böyle küfür, böyle hakaret duymadınız" diyen Beril Koncagül şoke edici detayları anlattı. İstismara uğradığını, dayak yediğini söyleyen Koncagül, "Benim ilk özgürlüğüm cezaevinde başladı" dedi.

5 kez kaçmayı denedim
Tekrardan yaşadığını hisseden ve hapishaneden çıkar çıkmaz vapura bindiğini söyleyen Koncagül, "İtiraflar, gülmeler bunların hepsi planlı" ifadelerini kullandı. 5 kez kaçmayı denediğini de ifade eden Koncagül, Adnan Oktar'ın cezaevinden çıkmak için her şeyi yapabileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.