Beylikdüzü'nden Ağrı'ya yardım eli

Beylikdüzü'nden Ağrı'ya yardım eli
Bizim Beylikdüzü Vakfı, Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde yaşayan öğrencilere giysi yardımı yaptı. Aldıkları hediyelerden ötürü oldukça mutlu olduğu gözlenen çocuklara seslenen Vakıf Başkanı Halis Kahriman, “Sizlerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Her zaman yanınızda olacağız” diye konuştu.

İlçede düzenlediği etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Bizim Beylikdüzü Vakfı şimdi de farklı bir organizasyona imza atarak Ağrı'ya kadar yardım eli uzattı. Ağrı'ya giderek oradaki öğrencilerin talepleri doğrultusunda giyecek yardımında bulunan Vakıf Başkanı Halis Kahriman ve beraberindekilerin oldukça mutlu olduğu gözlenirken, öğrencilerle de keyifli bir vakit geçirdiler. Ziyaret kapsamında Kahriman ve ekibini; Eleşkirt İlçe Kaymakamı Kaymakam Gülhani Ozan Sarı, Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, AK Parti Eleşkirt İlçe Başkanı Aytekin Arslan, Yücekapı Belediye Başkanı İlhami Zeyrek, Yayladüzü Belediye Başkanı Selahattin Aysu, Tahir Belediye Başkanı Cemal Seferoğulları ve çok sayıda vatandaş da yalnız bırakmadı.

Mektubu kırmadı
Ağrı'ya yaptığı ziyarette Pirabat Köyü'ndeki öğrenci Rabia Kahriman'ın mektubunun oldukça etkili olduğunu söyleyen Kahriman, “Mektupta, 'Halis amca bizim okulumuzda öğrencilerin botları yırtılmış. Sen de bizim köylüsün. Arkadaşlarımıza yeni botlar alır mısın?' şeklinde ricada bulunulmuştu. Biz de Rabia'yı ve diğer çocuklarımızı kırmadan buraya geldik” diye konuştu. Kendi ilçesinden başlayarak, Türkiye'nin tamamına yardım eli uzatmak istediklerini anlatan Kahriman, “Hedefimiz elli bin öğrenciye ulaşmak ve yurt çapında yardımda bulunmaktır” dedi.

10 bin adet giysi dağıtıldı
Ağrı'ya gerçekleştirdikleri ziyaret kapsamında on bin adet giysi yardımında bulunan Bizim Beylikdüzü Vakfı, öğrencilerle de birebir buluşma fırsatı yakaladı. Ağrı merkezinden üç bin Eleşkirt ilçesinde ise tam 7 bin giysi yardımında bulunan vakfın yöneticileri; Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nin konferans salonunda öğrencilerle bir araya geleyerek, giysileri dağıttı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.