BİM 19 Nisan Cuma PlayStation 4 kampanyası! Fiyatı, özellikleri ve hediyesi

BİM 19 Nisan Cuma PlayStation 4 kampanyası! Fiyatı, özellikleri ve hediyesi
Türkiye'nin en büyük alışveriş marketi zincirlerinden BİM 19 Nisan Cuma aktüel indirim katalogu ile karşımıza çıkarken bir de sürpriz yaptı. Cuma günü BİM PlayStation 4 satacak ve yanında Red Dead Redemption 2 de olacak. Peki PlayStation kaç liradan satılacak? İşte detaylar...

Her hafta yaptığı indirimlerle müşterilerine fırsatlar sunan BİM bir teknoloji kampanyasıyla daha karşımıza çıkıyor. Oyun severlerin adeta ekran başına kilitlendiği ve online oynama keyfi yaşadığı PlayStation 4 BİM mağazalarındaki yerini alacak.Ayrıca Red Dead Redemption 2 de yanında olacak. Bim 19 Nisan 2019 Cuma aktüel indirim katalogu, PlayStation 4 ve Red Dead Redemption 2 kampanyası ile ilgili her şey haberimizde.

PlayStation 4 özellikleri
BİM aktüel ürünler kataloğu 19 Nisan ile tanıtılan PS4 için şu özellikler belirtildi;

• 1 adet oyun Red Dead Redemption 2
• 1 adet oyun kolu
• 2 yıl garanti
• HDMI
• Bluetooth
• Wi-Fi

Ayrıca ürünün 500 GB hafızaya sahip olduğunu belirtmeliyiz. Çünkü PS4 için en önemli noktalardan biri hafızadır.

PlayStation 4'ler 500 GB ve 1TB hafıza gücü ile satılıyor. Piyasada genelde 500 GB PlayStation 4'ler görülüyor. Fiyatları 1 TB olan PlayStation 4'lere oranla biraz daha makul olan 500 GB'lik ürünler birçok kişi için yeterli hizmeti sunuyor. Bu biraz da sizin ne amaçla PS4'ü aldığınıza bağlı. BİM aktüel ürünler kataloğu 19 Nisan ile tanıtılan PS4 ile piyasadaki muadillerinin fiyatlarını kıyaslayalım. BİM 1799 TL etiket fiyatı ile Red Dead Redemption 2 oyunu ve bir konsol veriyor. Red Dead Redemption 2 oyunu ile ilgili güvenilir internet siteleri aracılığı ile bir araştırma gerçekleştirdik. Siz de bu fiyatları Google aracılığı ile sorgulayarak doğruluğunu teyit edebilirsiniz. Red Dead Redemption 2 için verilen en uygun fiyat 289 TL... Oyunda şuan için yüzde 41 indirim görünüyor. Oyunun normal fiyatı ise 469 TL'dir.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.