Bu bulmacadaki farkı 5 saniyede bulabilecek misiniz?

Bu bulmacadaki farkı 5 saniyede bulabilecek misiniz?
Son zamanlarda oldukça popüler olan nokta fark testine bir yenisi daha eklendi. Önceki testlere göre biraz daha zor olan zeka testi beyin egzersizi yapmanızı sağlıyor.

Test sayesinde zeka seviyeniz, görsel çevikliğiniz ve görsel zekanız belirlenebilir. IQ'su yüksek insanların kolayca bulduğu farklılıkları bulmalısınız. İşte test başlıyor... Bulmaca çözmeyi sevenler için sizi zorlayacak bir puzzle paylaşıldı. Son zamanlarda çok popüler olan birçok zihin bulmacası türü vardır. Bugün paylaşılan bulmacada iki resim arasındaki farkı bulmanız gerekecek.

GÖRSELDEKİ 3 FARKI BULUN

Aşağıdaki 2 resim arasında 3 fark var. Belirli koşullar altında bu farklılıkları bulmanız istenmektedir. Fotoğrafta bir adam banjoya silah doğrultuyor. Sandalyede oturan adamın arkasındaki sahne ise göz dolduruyor.

1591026.webp

5 SANİYEN VAR!

Yukarıdaki iki resim arasındaki 3 farkı bulmanız isteniyor. 3 farklılığın sadece IQ'su yüksek kişilerin bulabileceği bir şartı vardır. Resimdeki 3 farkı bulmak için sadece 5 saniyeniz var. 3 farkı 5 saniyede bulmak için kronometre veya kol saati getirmeyi unutmayın.

CEVAP ANAHTARI

3, 2, 1 ve 0... Süreniz doldu! Birbiriyle aynı gözüken bu resim arasındaki 3 farkı 5 saniye ya da daha kısa bir sürede bulabildiyseniz tebrik ederiz. Yüksek IQ'lu insanlar arasında hoş geldiniz. Fakat 5 saniyede bulamadıysanız kendinizi üzmenize gerek yok.

Görsele baktığınız anda 3 farktan ikisi direkt olarak gözünüze çarpabilir. Fakat geriye kalan son farkı bulmak sizi biraz zorlayacaktır. İki görsel arasındaki farklar ise şu şekilde;

adam-cozum-nmsl.webp

  • Tuğlalar
  • Sandalye basamağı
  • Dağ manzarası

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.