Bu kez de ölmedik anne...

Bu kez de ölmedik anne...
Doğumu ile ölümü belli olmayan insan oğlundan biri olan şahsın tüm engellere rağmen önemli bir etkinliğe daha imza atmanın gururunu yaşayalım derken beklenmedik bir anda bir kazaya rastladık. 

Doğumu ile ölümü belli olmayan insan oğlundan biri olan şahsın tüm engellere rağmen önemli bir etkinliğe daha imza atmanın gururunu yaşayalım derken beklenmedik bir anda bir kazaya rastladık. 
Tüm engellemeler ve yaptırmama çabalarına karşı gerçekleştirdiğimiz 2. Ardahan günleri İstanbul’un Maltepe ilçesinde gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizin güzelliği ile nazara geldiğinde ortaya koyan son trafik kazası üzüntüsünü yazı olarak sizinle paylaşıyorum. “Başta İstanbulun heryeri benimdir”diyerek kendisinden başka 39 belediyenin olduğunu unutan ve her alana ben izin vermezsem olamaz diyen İBB olmak üzere İBB den kaymaklanan sıkıştığı topu İBB atan ve İBB’e ne olduğunu çokta anlamayan siyasiler ve ARDAFED’in yapmak istediklerini yapamayıp bu beceriksizliklerinin ARDAFED’i engellemeye kalkanlar olmak üzere hemen herkesin karşı olduğu 2.Ardahan Günleri yine     ARDAFED’in olağanüstü direnişi ile     gerçekleşmiştir.
İstanbulun Asya yakasın da bulunan Maltepe Belediyesi alanında yapılan ve 4 gün 5 gece süren 2. Ardahan Günleri yanı sıra Maltepe, Üsküdar, Kaynarca, Pendik,Kartal,Ataşehir, Sancaktepe, gibi çevre ilçeler ve yerleşim alanları da yer almışlardır. Gerek ulusal basında gerekse yerel basında geniş yer alan 2. Ardahan Tanıtma günleri sol orjinini Maltepe Belediyesi’ni sağladığı demokratça tavırlarının yanı sıra tanıtım günlerimize ev sahipliği yapan Maltepe’lilerin yanında ARDAFED’e sıcak ve samimiyetçe bakan dernek ve sivil toplum kurumlarının desteği ile gerçekleşmiştir. 
Aynı gün aynı alanda etkinliğimize 150 km uzaklıkta yapılan Erzincan’lılar gününe sol çeken 2. Ardahan Günleri Ardahan yanı sıra İstanbul da ki insanlığı kaynaşmıştır. Alevî’sinden,kürdüne,terekemesine,ahıskalısına herkesin Türkiye’li olma çatısı arzusuyla geldiği alanda Maltepe Belediyesi yanı sıra Büyükşehir Maltepe ve Tuzla Belediyesini çabalarında bir araya gelmiştir. 2. Ardahan Günleri’ni anlatmaya devam edeceğimiz 2. Ardahan Günleri’nden hemen sonrasında Erzincan’a doğru yol alırken ölümle karşı karşıya geldiğimiz trafik kazasıda bize gösterdiği tek şey “insanlığa hizmetin sonu ölümde olsa yapmak zorundayız” bizim yaptığımızda bu..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.