Cinsel gücü artırmaya ne iyi gelir? Cinsel güç nasıl artar?

Cinsel gücü artırmaya ne iyi gelir? Cinsel güç nasıl artar?
Cinsel isteği artırmak için egzersiz, stres yönetimi ve düzgün beslenme gibi doğal yollar bulunuyor. İşte cinsel isteği artırmanın yolları...

Stres, yoğun iş temposu, tüketilen sağlıksız yiyecekler cinsel yaşamı olumsuz yönde etkiliyor. Egzersiz yapmak, stres yönetimini öğrenmek, hamam ve buhar banyosu ile vücut ısısını yükseltmek cinsel isteği artırmanın yolları arasında yer alıyor. Ayrıca bazı besinler ile de erkeklerde ve kadınlarda cinsel isteği doğal yoldan artırmak mümkün. İşte cinsel isteği artıracak besinler...

CİNSEL GÜCÜ ARTIRMANIN YOLLARI NELER?

Cinsel isteği artırmak için daha rahat, stressiz bir yaşam stiline sahip olmak gerekir. Mutluluğa ve yeniliklere açık olunmalıdır. Bunun için bireyin kendini iyi hissetmesi oldukça önemli. Egzersiz, sağlıklı beslenme, cilt bakımı ile fiziksel ve psikolojik açıdan daha dinç ve sağlıklı olunabilir.

Şeker, beyaz un ve sağlıksız yağlar cinsel isteğin azalmasına neden olur. Yağsız etler, kış sebzeleri ve içeriğinde çinko barındıran besinler, cinsel isteği artırır. Brokoli, karnabahar, brüksel salatası gibi besinler, içerisinde bulunan indol-3 sayesinde hormonları düzenler. Daha sağlıklı bir yaşam stiline sahip olmak mutluluk hormonların salgılanmasını artırır, cinsel bölge damar ve sinir sistemini destekler ve cinsel isteğin artmasına neden olur.

CİNSEL GÜCÜ ARTIRAN BESİNLER

  • Çinko kaynağı olan badem cinsel gücün ve performansının artmasını sağlar. Ayrıca önemli bir çinko kaynaklardan bir diğeri olan susam da bu sebeple tüketilebilir.
  • İçerisinde bulunan sitrülin maddesi ile karpuz, cinsel bölgenin kanlanmasının ve uyarılmanın hızlanmasını sağlar.
  • İncir önemli afrodizyaklardan biridir. Cinsel isteği artmasını sağlayan incir aynı zamanda kalp sağlığı için de faydalıdır.
  • Acı biber, meyan kökü, zencefil, karanfil, vanilya gibi baharatlar afrodizyak özellikleri ile cinsel isteği artırır. Bu baharatlar yemeklere karıştırılarak veya bal ile birlikte tüketilebilir.
  • Çilek, içerisinde bulunan antioksidanlar, folik asit ve C vitamini sayesinde cinsel bölgenin hızlı uyarılmasına neden olur.
  • Balık ürünleri ve balık yağı, içerisinde bulunan Omega-3 ile cinsel bölge damarların sağlığına iyi gelir ve bu bölgede kanlanmayı artırır.
  • Cinsel modu yükselten yeşil çay, cinsel damarları genişleterek cinsel bölgeye kan pompalanmasını sağlayan ve uyarılması hızlandıran L-Arginin maddesini barındıran fındık ve sağlıklı yaşamın vazgeçilmezi yulaf da cinsel isteği artırır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.