Burcunuz size neler getirecek?

Burcunuz size neler getirecek?
Bu hafta burcunuz hayatınıza neler getirecek? Sizi neler bekliyor? Bütün bu soruların cevabını Astrolog Çilem Beyaz, sizin için yazdı.

Yeni bir haftaya girerken, burcunuz hayatınıza neler katacak, neler getirecek? Aşk, para ve aile hayatınız, iş hayatınız nasıl etkilerden geçecek? Bütün bu sorulara sizin için yanıt verdik...

Haftalık burç yorumları:
Koç ve yükselen koç burcu:

Doğum gününüz kutlu olsun cesur ve çocuk ruhlu koçlar iyi ki doğdunuz. Yeni ay en çok sizi etkileyecek biraz sert konuşmalar olabilir. Bu dönem sakin kararlar vermeniz gerekiyor zihniniz çok hızlı, ani çıkışlar yapmayın. Kardeşler ve yakın çevrenizin desteği ile alım-satım işlemleri gerçekleşebilir. Hedefiniz de araç ve gayrimenkul alımı varsa destek gelecektir. Partnerinizin iş fırsatlarıve ani yükselişleri söz konusu olabilir.

Boğa ve yükselen boğa burcu:

Kaygılı içe kapalı ruh haliniz kısa bir süre devam edebilir. Arka planda kalıp hedeflerinize ilerlemek için plan yapabilirsiniz. Özellikle yeni iş girişimleriniz yaz aylarında tekrar gündeme gelebilir. Uzun süredir yorgun ve dağınık ruh halinizi kendinize bakıma ve güzellik konularına ayırarak ödüllendirebilirsiniz. Tabii bu dönem arkanızdan konuşmalar olabilir, arkadaş çevrenizi eleyebilirsiniz. Her duyduğunuz gerçek değil sizden büyüklerin sözlerine kulak verin.

İkizler ve yükselen ikizler burcu:

Koç yeniayı sizin sosyal çevreniz , arkadaşlarınız, kalabalık grup ve derneklerde olacağınız dönemi gösteriyor. Kariyerinde yükseliş sizi bekliyor çekimser kaldığın konular kararsızlıkların bitiyor uzun zamandır sana gereksiz sinir ve öfke veren mars artık yengeç burcuna geçiyor rahatlıyorsun ve yeni girişimlerde bulunabilirsin. Bu dönem partnerinizin sağlığı gündeme gelebilir.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu:
Yengeç burçları statünüzde değişim olacak, bekar olanlar evlilik çanları sizler için çalıyor. arka plana attıınız kaygılarınız bitiyor ve artık atağa geçme vakti diyorsunuz. Evli olanlar ilişkiniz de bitiş vakti de diyebilirsiniz acele karar vermeyin mart sonunda kaygı ve korkularınız geçecek iş ve aile arasında kaldığınız durumlara çözüm gelecek. Sinir ve fevri kararlar sizi zora sokabilir.
Kariyer alanında yeni başlangıçlar güzel fırsatlar sizi bekliyor. Aile iş dengesini kurabilmek zor olacak fakat iş fırsatlarınız harika olacak.

Aslan ve yükselen aslan burcu:
Gündeminiz ilahi konular , değişim ve dönüşüm olacak Bu dönem yeni eğitimler ruhsal konular ilginizi çekebilir. Mahkeme konularınız gündeme gelebilir. Mars 12. Evinize doğru ilerliyor bu dönem arkanızdan dönen olaylarla yüzleşebilirsiniz. Finansal açıdan baktığımda bankalar, krediler ve ortak gelirlerinizle ilgili konular gündeme tekrar gelebilir. Attığınız imzaları sakince düşünüp imzalamanız size kar getirir. Aslanlar kendi işinizin sahibi olabilirsiniz ve bekar aslanlar evlilik konularında adımlar atabilirsiniz.

Başak ve yükselen başaklar:

Sevgili başaklar psikolojik olarak yara almış olabilirsiniz fakat bu dönemi fırsata çevirebilirsiniz. Kariyeriniz de güzel fırsatlar var, kaygılar ve endişeyle göremediğiniz güzellikleri fark etmeniz gerekiyor. Ökült konularla ilgilenenler sizde harika değişimler olacak verdiğiniz çabaların sonuçlarını toplama vakti. Kariyeri alanınızda yeni teklifleri kaçırmayın , yeni ortaklıklar ve iş gelirleriniz yükselecek. Sağlık olarak özellikle bel ve mide problemi olanlar ufak bir tedavi olabilirsiniz.

Terazi ve yükselen terazi burcu:

İlişkileriniz de güzel değişimler olacak. Yeni ortaklıklar ve başlangıçlar yapabiliriniz. Ortak gelirler,

miras nafaka gibi konular da kazançlı çıkabilirsiniz. Yeni yapacağınız ortaklık size güzel kazanç sağlayabilir. Bu dönem hukuksal davalarınızda güzel sonuçlar alabiliriniz. Aile büyüklerinin sağlık problemleri artabilir. Evli olanlar ikinci çocuk müjdesi alabilirsiniz. Bekar teraziler sizler için yeni başlangıçlar evlilik, tanışma gibi konularınız olabilir.

Akrep ve yükselen akrep burcu:

Yeni ay sizin sağlık ve iş evinizde gerçekleşiyor. Yaşadığınız sağlık sorunları artık yavaş yavaş düzeliyor. Maddi kayıplarla birlikte yorgun psikoloji bu ay sonu bitiyor. İş hayatına dönüş vakti geldi. Güzel başlangıçlar sizi bekliyor. Aile hayatınız tamamen değişecek ev yuva konularında köklü değişimler taşınma veya ev alımı olabilir. Bu dönem partnerinizin yapacağı ortak girişim olabileceği gibi varsa mahkemesi özellikle arsa üzerine güzel sonuçlanabilir.

Yay ve yükselen yaylar:
Şans sizden yana. 5. evinizde gerçekleşen yeniay güzel aşkların başlangıcı olabileceği gibi şans mutluluk da sizinle....

Oğlak ve yükselen oğlak burçları:
Yeni ev, yeni başlangıçlar sizleri bekliyor. Ev ve aile hayatı konularında sorumluluklar değişimler sizleri bekliyor . mars sağlık evinizden çıkıp evlilik evinize doğru ilerliyor bu durum sağlık sorunlarınızın düzelmesine , günlük koşturmalarınızın azalmasına sebep olurken evlilik veya ortaklık konularında gergin sinirli tavırlar içerisinde olabilirsiniz. Kendinize daha çok değer verdiğiniz maddi manevi güçleneceğiz zamana geçiş yapıyorsunuz artık herşeyi kontrol etmek yerine biraz daha kendinize dönüp ; kendi öz değerinizi sorgulayacağınız döneme giriyorsunuz?

Kova ve yükselen kova burçları :
Kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili önemli gelişmeler olabilir. Gündeminizde bir süre kardeşleriniz olabilir. Kaygılarınız bitiyor artık hayatta ben de varım demeye başlayacaksınız. Biz demekten çok artık ben diyeceksiniz. Yoğun kaygılar bitiyor ve küllerinden yeniden doğmuş bambaşka güçte bir kova olarak dönüşüm yaşacaksınız. Sorumluluk alacağınız güçleneceğiniz dönem sizi bekliyor. Çocuklar veya aşk hayatınızda yaşadığınız tartışmalar nihayet düzeliyor büyük kararlar ve değişim güç sizi bekliyor.

Balık ve yükselen balıklar:
Yorgun geçen dönem bitiyor. Sorumluluklarınız sizi bekliyor para kazanma vakti geldi artık başlıyorum diyebilirsiniz. Yeni taşınanlar düzenimi kurdum artık maddi kaynaklara yönelme vakti diyebilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirme adımlarını atacaksınız. Maddi olarak çok şanslı dönemdesiniz. Çocuklar ve aşk hayatında ki koşuşturma artabilir hatta yeni bir çocuk sahibi olabilirsiniz. Kardeşlerinizden ve yakın çevrenizden alacağınız güzel haberler sizi mutlu edebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.