Burcunuza Göre Siz Hangi Çiçeksiniz? İşte Burçların Temsil Ettiği Çiçekler..

Burcunuza Göre Siz Hangi Çiçeksiniz? İşte Burçların Temsil Ettiği Çiçekler..
Çiçeklerin, burçlar üzerinde etkili olduğu ve insanların sevdiği çiçeklerle kişilik analizinin yapılabileceğini hiç duydunuz mu? Bu haberimizde burçların hangi çiçekleri temsil ettiğini ve sizin hangi çiçek türüne ait olduğunuzu derledik.

Necdet Oktay Apaydın- Çiçekler herkesin sevdiği ve gerek doğal ortamında gerek ise evlerimizi süsleyen, hoş kokulu bitkilerdir. Yapılan bir araştırmaya göre çiçeklerin burçlar ile ilgisi olduğunu duymuş muydunuz? Hatta hangi burçsanız sizi hangi çiçek temsil ediyor? Bu haberimizde burçların hangi çiçekleri temsil ettiğini ve özelliklerini hazırladık. Ayrıntılarıyla haberimizde...

Koç Burcu : LALE

Cazibeli, fiziksel olarak dikkat çekici ve karşısındaki insanı etkileyici bir enerjisi vardır. Flörtöz oluşlarının yanı sıra maceracı ama hassas ve her zaman aşıktır.
Sevmeye ve sevilmeye hep ilgi duyar. Genellikle erkeği çapkındır ama evlendikten sonra sadık ve iyi bir eş adayıdır.
Bilimsel konulara genel olarak ilgilidir. Bugün için yaşamak için dünyaya gelmiştir. Hayalgücü oldukça gelişmiş kişilerdir.

Boğa Burcu : GUZMANYA

Boğa burcu farklı bir cazibeye sahip, hayat dolu, talepkar, yeri geldiğinde düşünmeden hareket edebilen ve eleştirilere kulak asmayan biridir. Hırsli, akıllı, yetenekli, genellikle kontrolcü yapıya sahip, bazen de egoist olmaya oldukça elverişlidir. Bir o kadar da güvenilir bir burçtur. Kimi zaman aklı kalbine hükmedebilir. İlişkileri çok ciddiye alan ve sadıktır.

İkizler Burcu : FULYA

Güçlü duruşları, fiziksel olarak kaslı bir yapıya sahiptir. Her ortama ayak uydurabilen, hayatla derdi olmayan, iyimser ve paraya fazlasıyla ilgili bir burçtur. Yalnızlıktan ve yalnız kalmaktan nefret eder. Kolay kolay tatmin edilemeyecek kadar da tutkuludur. Modu çok çabuk değişir. Hatta kimi zaman hızlı değişimine etrafındakiler oldukça şaşırır. Kurallara boyun eğmeyen biraz da ukalalık yapabilen kişilerdir.

Yengeç Burcu : ZAMBAK

Biraz çılgın ve eğlenceli kişilik özelliklerine sahiptir. Estetik olan her şeye ilgisi vardır. Dikbaşlı, kimseye eyvallahı olmayan, çabuk mod değiştirebilen, yeri geldiğinde insanlara içgüdüsel olarak fazla verici, anaç bir özelliğe sahiptir. Hırslıdır. Sıradışı bir zevki vardır.
Memnun edilmesi zor bir sevgili olabilir. Çevresi çok geniştir ama az ve öz dostu vardır. Güvenilirdirler ve sırrınızı daima saklarlar. Yeri geldiğinde marjinal olabilirler.

Aslan Burcu: GÜNEBAKAN

Adı gibi Aslan gibi bir burçtur. Dik duruşları olan, pahalı zevklere sahip kişilerdir. Parayı oldukça çok severler. Güçlü yapıları ve duruşları vardır. Akıllıdırlar. Özgürlüklerine düşkün olmalarının yanı sıra bağımsız yaşamak isterler. Tartışmalara ve zıtlıkları kolay kabul edemezler.Evli olanlar ailesine düşkün, iyi bir anne/baba dırlar. Biraz bencildirler ama bir o kadar hassastırlar. Sosyal hayatları fazlasıyla aktiflerdir. Girdikleri ortamın yıldızı olmak isterler. Espriden anlar, tembelliği sever burçlardır. Ticaret ve para konularında kafaları oldukça çalışır.

Başak Burcu: MENEKŞE

Saf ve duru bir güzelliği vardır. Hayatı akışında yaşayan ve gizemli kişilik yapısına sahiptir. Başak burcu insanları ile ilgili bilgi edinmek isterseniz ancak o size izin verdiği sürece istediği bilgileri bulabilirsiniz. Adil oldukları kadar espriden de iyi anlarlar. Doguştan bu hayata eleştirmek üzerine gelmiştir. Başta kendini olmak üzere her türlü konuda eleştiri yapabilir. Genellikle sevdiği insanları daha çok eleştirir. Başak burcu insanı eleştiriyi kötü bir durum olarak görmez. Aksine karşındaki insanın iyiye ve doğru olması için söyler ve genellikle yanlış anlaşılmaya çok müsaittir. Çok kolay huzursuzluğa kapılabilir ve genellikle karamsar olabilirler. İkili ilişkilerinde son derece hassaslardır. Yalandan nefret eden ve dürüsttürler.

icek.webp

Terazi Burcu: SÜSEN

Yaratıcılık denince akla gelen ilk burçlardandır. Hatta birçok sanatçı, tiyatrocu vs. genellikle terazi burcundan çıkmaktadır. İyi ve güçlü bir zevk yapısına sahiptir. Terazi kadın/erkek her türlü dış görünüşüne son derece önem verir. Elleri en güzel burçlardandır. Terazinin ruh yapısı terazi gibi çok çabuk değişebilir. Biraz dengesizdirler. Pahalı olan herşeyi severler ama ekonomik olmaları gereken zamanda da bunu gayet iyi başarırlar. Gereksiz risklere girmezler. Diyet yapar ve fizikine oldukça dikkat eder.

Akrep Burcu: AMBER

Akrep burcu genellikle tutkulu oluşu ve çapkınlıklarıyla nam salmış burçlardır. Hayatı dolu dolu yaşamaya seven, etkileyici, genellikle girdiği ortamlarda hemen arkadaş edinebilen, çevresi geniş ama dostu çok az olan, yalnızlığı pek sevmeyen burçlardır. Kabalıktan hoşlanmazlar. Doğal ve sakin bir hayatı sevseler de genellikle gece hayatı olan ve gece hayatını da seven insanlardır. İlişkilerinde oldukça bencil davranabilir. Hayata bakışı ilk olarak kendisidir sonra diğer insanlar gelir. Hayalgücü oldukça yüksek, hayalperest, aşırı hırslı kişilerdir. Bu burca yanlış yapmaktan oldukça kaçının aksi takdirde size intikam olarak bedeli geri dönecektir. Genellikle karamsar düşünce yapısında olabilirler.

Yay Burcu: ANTORYUM

Girdiği her ortamda bakışları kendisi etrafında toplamayı iyi bile çekici bir burçtur. Sosyal hayatında fazlasıyla aktif olan Yay Burcu, gezmeyi ve gece hayatını oldukça sever. İlişkilerinde özgürlükçü ve kendine karışılmasını pek sevmez. Anlayışlıdır ve insanları manipüle etmekten hoşlanmaz. Hümanisttir ve insanları nasıl etkileyeceğini, ikna edeceğini iyi bilir. Son derece girişkendir. Biraz da kavga etmeye meyillidir. Bulunduğu her ortamda popülerdir. Modu çok çabuk değişir. Bir anda çok eğlenirken bir yandan karalara bağlayabilme potansiyeli vardır. Kaprislidir. Aşka aşıktır. Evlendiği zaman eşine anlayışlı yaklaşır.

Oğlak Burcu: YASEMİN

Zodyak'ın duygusal ve bir o kadar mantıklı burcudur. Parayı iyi yönetir. Matematiği çok iyidir. Bakımlıdır ve dış görünüşüne son derece önem verir. Cool bir burçtur. Kadını ya da erkeği zevklidir. Etrafındaki insanları çok düşünür. Evine misafir ağırlamaktan son derece hoşlanır. Hayatını son derece basit ve minimal yaşamayı sever. Aşktan ve aşkı yaşamakta onun üstüne yoktur. Dışarıdan soğuk gibi görünebilir. Herkese kolaylıkla içini açamaz. Hayatını tek düze yaşar. İlişkilerinde kibar ve düşüncelidir. Genellikle birilerine güvenmekte zorluk çeker.

Kova Burcu: CENNETKUŞU

Gezmeyi her şeyden çok seven, özgürlüğüne düşkün her ortama ayak uydurabilen, lüksü seven, özgüvenli, kafası çalışan insanlardır. Analitik düşünce yapısına sahiptir. Zarif ve kararlı duruşlarının yanı sıra sabırsız olabilirler. İyimserdir ve genelde çabuk karar verir. Gezmeyi sevdikleri kadar eğlenceli, neşeli ve sevecen bir burçtur. Hayatı akışına bırakan, kuralları ve disiplini pek sevmeyen bu burç her şeyden bir anda çabucak sıkılabilen ve hayatını hızlı yaşayan insanlardır.

Balık Burcu: PAPATYA

Aşırılığı pek sevmeyen, insanlara mesafeli yaklaşan ama yeri geldiğinde de son derece neşeli bir burçtur. Dış görünüşüne son derece önem veren ve temiz bir burçtur.Genellikle alttan almaktan pek hoşlanmaz. Yardımseverdir ve merhametlidir. Dürüst ve eşine sadıktır. Başkaları için hayatını adar ve bundan hiç gocunmaz. Liderlik etmeyi seven ve yönetici bir burç olan Balık, son derece hassas ve duygusal bir burçtur. Pratik zekasıyla etrafındakiler mest eder. Espri yeteneği çok gelişmiştir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.