Bursa yemekli, yemeksiz, kır düğünü fiyatları 2023

Bursa yemekli, yemeksiz, kır düğünü fiyatları 2023
Bursa’da hayatlarını birleştirmek isteyen çiftler kentteki düğün salonlarının ve mekanlarının özelliklerini ve fiyatlarını soruşturuyor.

Özel bir törenle dünya evine girmek isteyen çiftler Bursa’daki düğün salonlarının fiyatlarını araştırıyor. Yemekli ve yemeksiz düğün fiyatlarının yanı sıra kır düğünü ücretleri de merak ediliyor. İşte 2023 yılında Bursa’daki en güncel düğün salonu fiyatları…

Bursa düğün fiyatları 2023

Marmara Bölgesi’nde yer alan Bursa ilinde evlenmek isteyenler kentteki düğün fiyatlarını araştırıyor. Buna göre, 200 - 250 kişilik düğün salonlarında fiyatlar 80 bin TL ile 150 bin TL arasında değişiyor.

Bursa yemeksiz düğün fiyatları 2023

Bursa’da yemeksiz düğün yapmak isteyenlerin 200-250 kişi davetli ile 30 bin TL ile 50 bin TL arasında bir masraf yapmaları gerekiyor.

Bursa kır düğünü fiyatları 2023

Yeşil alanları ile ün salan Bursa’da kır düğünü yapmak isteyenler ise kişi başı en düşük 65 TL ücret ödüyor.

Kır düğünü, yemekli ve yemeksiz düğünlerini Bursa ilinde gerçekleştirmek isteyen çiftlerin fiyatlandırmaya etki eden faktörleri de göz önünde bulundurmaları gerekiyor. Düğünün gerçekleştirileceği mevsimin yanı sıra düğün salonunun alacağı kişi sayısı, mekanın konumu ve özellikleri gibi etkenler Bursa düğün fiyatları üzerinde belirleyici oluyor.


İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.