Bütün Astrologlar Havlu Atmıştı! Seçim Sonuçlarını Bir Tek O Bildi…

Bütün Astrologlar Havlu Atmıştı! Seçim Sonuçlarını Bir Tek O Bildi…
14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde düzenlenen seçimler için ünlü astrologlar tahminlerini sıralamıştı. Çoğu isim tahmininde yanılırken, her söylediği doğru çıkan o isim dikkatleri üzerine çekti…

Cansev Temuçin - On beş gün arayla iki kez sandık başına giden Türkiye seçim sürecini geride bıraktı. Bu süreçte siyasi kulisler ve yorumların yanı sıra gelecek hakkında öngörülerini sıralayan astrologların tahminleri de büyük ilgi gördü. Çoğu ünlü astrolog televizyon kanallarından veya kişisel sosyal medya hesaplarından çeşitli tahminlerde bulunarak seçimleri kazanacağını düşündükleri isimleri belirtti. Pek çok astroloji meraklısı tarafından merakla beklenen bu tahminler çeşitli sosyal medya platformlarından binlerce kez paylaşılarak üzerine yorumlar yapıldı. Peki bu astrologların tahminleri tuttu mu? Hangi isim en doğru tahmini yaptı? İşte yanıtlar…

“Galatasaray şampiyon olursa Kılıçdaroğlu kazanacak” demişlerdi

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleri hakkında genel tahminlerini belirten astrologların bir çoğunun ortaklaşa yaptığı yorumlardan biri Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaorğlu’nun seçimleri kazanacağı yönündeydi. Hatta tahminlerini daha da ileriye götüren astrologlar bir numaralı şampiyonluk adayları olarak Fenerbahçe’yi gördüklerini dile getirmişti. Ünlü astrolog Rezzan Kiraz, tahminini bir adım ileri taşıyarak “Fenerbahçe ve Kılıçdaroğlu’nun aynı anda kazandığı bir senaryo imkansız. Ya seçimi Kılıçdaroğlu, ligi Galatasaray alacak ya da seçimi Erdoğan, ligi Fenerbahçe alacak” demişti.

Tahminler tutmadı

Ancak astrologların tahminlerinin hiç biri tutmadı. Galatasaray ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu garantilerken, Recep Tayyip Erdoğan rakibi Kemal Kılıçdaroğlu’ndan daha fazla oy alarak yeniden Cumhurbaşkanı seçildi.

Fatih Altaylı bile ti’ye aldı!

Her sene sonu astrologlarla önümüzdeki yılın değerlendirmelerini içeren bir program hazırlayan ünlü gazeteci Fatih Altaylı da astrologların bu seneki tahminlerinin hiçbirinin tutmaması üzerine bir yorum yaptı. Altaylı kişisel Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda, “Teke Tek in astrolog kadrosu bu yıl fena çuvalladı. Hepsi Fenerbahçe şampiyon olacak demişti.” ifadelerine yer vererek ünlü isimlere gönderme yapmıştı. Teke Tek’in 2023 yılı başında astrologları konuk alan programına Hande Kazanova, Zeynep Turan ve Aygül Aydın konuk olmuş ve hepsi Fenerbahçe’nin şampiyon olacağını söylemişti.

Bir tek o bildi!

Seçim ve şampiyonluk tahminleri ile ilgili bu gelişmeler yaşanırken, seçim sonuçlarına doğru tahmin eden bir isim ise dikkat çekti. Katıldığı tv programları ile geniş kitlelerce tanınan astrolog Nuray Sayarı, bir programda iktidarın değişmeyeceğini söylemişt. Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan programına katılan Sayarı, seçimlerle ilgili düşüncelerini paylaşarak ilgi çekmişti. Çağlayan’ın yönelttiği “Türkiye’de sistem değişikliği bekliyor musunuz?” sorusuna “Hiçbir şey değişmeyecek, bu da ülkenin yararına olacak” diye yanıt vermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.