Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nden öğrenciler için anlamlı kermes: Çocuklarımız için

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nden öğrenciler için anlamlı kermes: Çocuklarımız için
Türkan Saylan'ın kurduğu Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Şişli Şubesi Perpa'nın sekizinci katında kurduğu kermesle eğitime katkı sağlamaya devam ediyor. Düzenlenen kermesle 10 bin TL civarında bir rakamın öğrencilere burs olarak dağıtılması planlanıyor.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Şişli Şubesi Perpa’da düzenlediği kermesle öğrencilere burs sağlama hedeginde yeni bir adım daha attı. Perpa sekizinci kat tören alanında gerçekleştirilen kermeste ÇYDD gönüllüleri ve bursiyerler çalışmalarını anlattı. Kermes hakkında bilgi veren ÇYDD Şişli Şube Başkanı Ersin Varlık Aşlamacı, ÇYDD’ye bağışlanan eşyaları kermeslerinde sattıklarını, kermes geliriyle 3 üniversite öğrencisinin 1 yıllık bursunun karşılandığını belirtti. Aşlamacı ÇYDD’nin şu anda 190 üniversite, 56 lise ve ortaokul öğrencisine burs sağladığını söyledi. Aşlamacı, 14-18 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek ÇYDD Şişli Perpa Kermesine bütün İstanbulluları davet ettiğini kermesle 8-10 bin TL civarında bir geliri öğrencilerimize aktarmayı hedeflediklerini ifade etti.

şükriye durmaz

Şükriye Durmaz: Geleceğe iyi bir yatırım
"Burada ne oluyor diye bakmaya geldim ve hayırlı bir iş yapıldığına şahit oldum. Eğitime katkı sağlanması çok iyi. Burada yapılan alışveriş bugün son bulmayacak. Bu alışverişlerle geleceğimize katkı sağlanmış olacak. Buraya gelin ve geleceği iyi bir yatırım yapın."

neslihan altuntaş

Neslihan Altuntaş: Gelin ve katkı sağlayın
"ÇYDD Şişli Şubesi bursiyerlerindendim. Burası bana çok şey kattı. İşbirliği yapmayı öğrendim ve bende şu anda eğitim görecek diğer öğrenci arkadaşlarıma katkı sağlamaya çalışıyorum. Buraya gelin ve alışveriş yapın çünkü eğitime katkı sağlamıış olacaksınız."

samet sinan çydd

Snan Uğur: Yardımlaşmanın mutluluğu
"Derneğimize bağışlanan eşyaları dönem boyunca topladık. Şimdi satıp okuyan öğrencilere burs desteği vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sayede öğrenciler buradan gelen gelirle okuyor. Buraya gelenler bağışta bulunursa öğrencilerimizde bizlerde daha mutlu oluruz."

Samet Yavuz: Geleceğe iyi bir yatırım
"Burada bir dayanışma var ve herkesi eğitime katkı yapmaları için buraya davet ediyoruz. Burada bağışlanan eşyaları yeniden satılabilir hale getiriyoruz ve öğrencilerimize katkı için satışa sunuyoruz. Yeni yıl öncesi yeni umutlar yaşatmak bizim elimizde. Gelin yeni umutları yaşatalım." UFUK ÇOBAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.